Şimdi Ara

Neden Monster ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ;

    Mühendislik için bilgisayar aramaktayım.Monster almakta karar kılmıştım taki burdaki konuları okuyana kadar. Ürüne 3000 3500 lira civarı birşey vereceğiz ve MAVİ EKRAN hatası veya başka bir sebeple servise göndermekten korkuyorum. Neden her alan arkadaş bu ürünleri servise göndermek zorunda kalıyor ?
    Evet diğer firmalarda bu kadar ilgili değiller ama insan servise göndereceği bir ürünüde almak istemiyor.

    Düşündüğüm ürün A5 V5.1.1

    Aynı zamanda Victor G702 düşünüyorum ama onlar hakkında internette pek yorum bulamadım.
    Ve size bir soru sormak istiyorum
    Neden Monster ?
    Teşekkürler İyi Forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayni pc aldim memnun kalmadim abra v5.1.1 hdd veya fandan sürekli ses geliyordu yolladim bios ayari degisririp yollamislar fan degistirdik dediler degistirmemisler süslü laflarla kandiriyorlar bence dandik pc monster iadenettim pc yi peki ne alacagm yine monster orasi ayri tabi çünkü digerlerinw gore ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer markalarda Monster içindeki parçalar ile aynı olan bilgisayarlar arasında 1000 1500 liraya kadar fark olabiliyor açıkcası buda tavsiye edilme sebeplerinden 1 tanesi sanırım sadece bu servise gönderilme konusundan dolayı almayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abra a5 v5 var bende.ısınma fan sesi mavi ekran bunların hiçbiriyle karşılaşmadım henüz.performans olarak da beni tatmin etti.victorunkini hiç bilmiyorum.
  • Evet diğer markalarla arasında 1500 -1000 tl gibi bir fark oluyor ama ,monster bir asus bir toshiba sony değil ve olması çok zaman alır .

    Büyük markalar bir pc yaptıkları zaman enine boyuna testini yaparlar sorun varsa çözerler ve kullanıcıya pc yi sorunsuz şekilde teslim ederler , Tabiki bunların arasında bozuk arızalı ürünler çıkar ama emin ol monster bir acer ,asus , toshiba,sony ,samsung gibi binlerce bilgisayar satsa şikayetten geçilmez .

    Kötüleme amaçlı söylemiyorum yinede bilgisayarları iyi fiyatına göre çok iyi ama biraz daha yol kat etmesi lazım .

    Mesela 2012'den beri mavi ekran hatası var , yazılım donanım çakışmasıymış ve sorunlu olan touch pad büyük ihtimal ama hala çözüm bulunmamış aynı model driver ve touchpad kullanılıyor , bunu yukarıda verdiğim köklü markalarda yaşaman zor yaşasan bile kronik değildir . ama monsterde bu arıza kronik olmuş , ben biraz uğraştım mavi ekran hatalarını bitirdim gibi birşey ama touchpad özelliklerini kullanmıyorum :D

    Yinede monster alınırmı , tabiki alınır




  • Hkn22 H kullanıcısına yanıt
    Ben de bu konudan dolayı endişeliyim. Ama sorun yaşayan arkadaşların çoğu yazılımsal yani sürücüleri kuramamak, eksik kurmak, başka kaynaklardan sürücüleri kurduklarından sorun yaşamakta gibi. Windows 8 için sürücülerin daha sağlıklı çalıştığı ama windows 10 için henüz stabl kararlı hali yakalayamadığı gerçek ama bunda firmanın bir suçu yok. Ben çoğu şikayet ve sorunun donanımdan kaynaklanıp servise gittiği ile ilgili bir yazı okumadım net üzerinde. İstisnalar vardır elbet ama sayısı az sanırım.
  • Zaten fiyatının neden diyerlerine göre düşük olduğu ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 6 aydır tulpar t7 modelini kullanıyorum. Öncelikle bu durumların genelde abra serisinde yaşandığını belirtiyim ben tulparda en ufak sorun yaşamadım. Fakat cihazı ilk aldığımda bi sorun vardı hdd veya işlemci kaynaklı cihaz çok geç açılıyordu. Direk değişim talep ettim 3 gün içinde yeni cihaz elimdeydi hala da sorunsuz kullanıyorum. Biraz uğraştırıyolar ama sonunda ucuz fiyata donanımlı bi cihaz sahibi oluyorsun .. firmanın sorunu testleri yapmadan gönderiyorlar bu açık şekilde belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de Tulpar T5v4.1 kullanıcısıyım. Bugüne kadar tek bir sorunum çıkmadı hala ilk gün ki gibi temiz bakıyorum. Çoğunuzun dediği gibi fiyat bakımından daha iyi. Sorun çıkan bilgisayarları var tabi ama olmaması mümkün mü ? Bunlar elektronik eşyalar arıza vermesi için bir çok sebebi var. Ben müşteri hizmetleri için almadım şahsen malzemesi kaliteli belirli ölçüde. Kullanımı kolay en azından benim modelim. Ben şahsen işleve bakıyorum. Oyunlardaki performansına bakıyorum ve gayet memnunum. Herkese düşünmeden tavsiye edebilirim

    Bence almamak için bir kere daha düşün
  • Merhabalar ;

    Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim. Ben tercihimi MacBook Pro Retina 13'inçten yana kullandım.İyi ki almışım diyorum.Çok memnunum.Yukardaki ürünlerden baya alakasız ama böyle bir tercihte bulundum.Monster'a gelecek olursak.Forumlardan sizlerin yukarıdaki yorumları ve kendi düşüncelerime göre şu şeklide bir toparlama yapayım;

    -Müşteri hizmetleri ilgililer ürünlerine sahip çıkıyorlar ama ürünler sizlerinde dediği gibi ya test edilmiyorlar yada alan arkadaşlarımız teknolojik alet mağduriyeti yaşıyorlar.
    -Donanım fiyat ilişkisinde bu firmadan daha ucuzunu ben henüz görmedim.Victor var fiyatları yakın ama stokları hakkında pek bilgim yok.
    -Bir Asus Bir Acer Bir Sony gibi büyük bir marka değiller henüz bu alacak insanı tedirgin etmiyor değil.Firma tanınmıyor güven problemi çıkıyor.Ama son zamanlarda reklamları gözüme çok çarpıyor ya firmayı çok araştırmaktan yada reklam yapmak için büyük bir çapa harcıyorlar.
    -Donanımsal bir hatada zaten korkmanız gereken birşey söz konusu değil hemen hemen tüm markalar donanımdan değişim garantisi veriyorlar. Açıkçasını söylemek gerekirse bizler midemiz bulanmasın istiyoruz.Büyük firmadan alayım sıkıntı çıkmasın diyoruz.Ama donanım ile bir problemden çıkacak sorundan korkmayın.Eğer donanım çakışmasından dolayı birşeyler düzgün gitmiyor,birşeyler çalışmıyorsa ve firma buna birşey yapmıyorsa (yapamıyorsa değil yapmıyorsa) onu biraz kurcalayın derim.
    -Mavi ekran hatası forumlarda çok karşılaşabileceğiniz bir hata sürekli görebilirsiniz kormayın forumda olsun telefonla arayacak olun arkadaşların söylemlerine göre çok ilgililer.

    Ben neden mi tercih etmedim? Alacağım zaman aralığında ellerinde stok yoktu ve 20 gün sonra gelecekti bende almak ile almamak arasındaki o ince çizgideydim.Stok olmaması beni almamaya itti.

    Konunun adı gereği biraz toparlama isteği duydum.Alacak arkadaşlara bir yardımımız dokunsun istedim.Olabildiğince samimi ve forumlarda okuduklarım hakkında yazmaya çalıştım.Yukarda arkadaşlarında söylediklerine değinmeye çalıştım.Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun.

    İyi Forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hkn22 -- 30 Eylül 2015; 22:50:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.