Şimdi Ara

NEDEN POLİSİYE SUÇ KATEGORİSİNDE OYUN YAPILMIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar fantastik-post apokaliptik veya macera oyunlarını, oyunun kalitesine göre severim özellikle Sony Exclerinin hastasıyım, ama yıllar öncesinin Max Payne 2'sinin verdiği tadı 2018 yılında verebilen oyun hala yok. Keza Mafia 1'in atmosferinde,kalitesinde bir mafya oyunu günümüzde yok. Yalnız ben değilim demi suç-polisiye temalı bir oyununun günümüz teknolojisinde oynamak isteyen? İşinin her zaman hakkını veren bi firma olarak Sony, şu türde bi oyun yapsa çok güzel olmaz mı..?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazz16 -- 17 Şubat 2018; 10:59:21 >



  • Polisiye suç denince akla gelen oyunlardan Heavy Rain var. Hala oynamanl varsa tam bir şaheserdir. En iyisi bir daha bitireyim.



  • TPS polisiye dendiği zaman aklıma The Getaway serisi geliyor. Tüm zamanlarda kendi türünde yapılmış en iyi oyundu. Aklıma geldikçe Sony'ye lanet ediyorum devamını getirmediler.
  • Kralı var: L.A. Noire

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Kralı var: L.A. Noire

    Kac yillik oyun hocam remastered yapmakla olmuyor ki bu is. Yeni bir seyler lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006'da gösterdikleri Eight Days vardı polisiye bir oyun olacaktı diye hatırlıyorum ama sonrasında iptal ettiler,videosu aşağıda.Konu hakkındaki düşüncem ise şirketler genelde oynanışını kolayca halledebilecekleri türlere yöneliyorlar,polisiye bir oyunun oynanışı kendine özgü olmalı sıradan bir TPS gibi vur ve ilerle şeklinde polisiye oyunu olmaz bunun en büyük örneği L.A. Noire,Team Bondi harika bir oyun çıkardı fakat yeteri kadar satmadı ve şirket battı,oyunun oynanışı biraz ağırdı fakat kendine has bir oynanışı vardı.Sony genelde klasik tipte oynanışa sahip oyunlar yaptırıyor,pek yenilikçi olmaktan yana değil bunun en büyük örneği The Last of Us ile Uncharted 4'ün birebir aynı oynanış yapısına sahip olmasından anlayabiliriz,Nintendo kadar yenilikçi bir yaklaşıma sahip olsa Sony şu anda çok daha fazla ve özgün yapıda konsola özel oyunlar görürdük.





  • CheKD kullanıcısına yanıt
    tam aranan kanmış aslında bu oyun keşke yeniden bu tarz bi projeye el atsa SONY
  • tam da bu konuyla ilgili enis kirazoğlu da bir video yayınlamış nerede ulan bu aksiyon oyunları???
    https://www.youtube.com/watch?v=k3v5iNLTvxI
  • Ne çok satıyorsa onu yapıyorlar da ondan. Oyuncular açık dünya, birşeyler toplayıp durma üzerine (oyun aldım 6 ay oynayacak içerik istiyorumcuların da etkisiyle) mmo ve fps oyunlarını deli gibi almaya devam ettikçe de zor görürsünüz. Oyun yapmak pahalı diye yaratıcılık olarak en b... dönemdeyiz.

    Oyunların mekanikleri birbirine benziyor. Sadece tiplemeler, görsel konseptleri farklı, özellikle büyük oyunların çoğu aşağı yukarı iyice aynılaştı ve daha da kötü olacak. Birini oynamasan onun yerine 4-5 tane daha alternatif var. Piyasaya baksan Souls kopyaları, 20 tane zombi oyunu, irili ufaklı yine 10-15 hayatta kalma oyunu vs. var.

    2000'lerin başlarını özletir duruma getirdiler.
  • Activision, EA ve Rockstar'ın yüzünden oldu bunlar. Uzun soluklu olsun, online olsun 1-2 yıl kafam rahat olsun diyen tiplerden kazandıkları paralarla bu adamlar ayakta kalıyor. Hiç kimse kusura bakmasın yemişim Rockstar'ı adam akıllı oyunu bile yok şu nesilde babamın şirketi değil beni düşünmüyorsa ben niye düşüneyim. 8 yıldır o kadar çok severek beklediğim RDR 2 bile hala gelemedi gitti, dalga geçer gibi erteliyorlar birde dünya devi olucaklar yerim öyle devi.

    Ubisoft'a kötü felan diyoruz ama adamlar en azından oyun yapıyor aynı şekil, aynı şukul olsa dahi bir single oyun çıkarmaya çalışıyorlar koskoca dünya devlerinin umrunda bile değil paraya doymuşlar artık.

    Kısacası oyuncuların suçu çok büyük bu konuda. Sen bunlara paranı kaptırırsan onlar napsın? verirler şamarı vururlar kırpaçı devam ederler.

    Birde Battle Royale diye bir akım çıktı rezillik, iğrençliğin daniskasıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 16 Şubat 2018; 18:6:51 >




  • online konseptli oyunlardan daha çok para kazandıkları için o taraf yöneliyorlar, bu tarz bi oyunu sony'den bekleme sebebim de bu single playera hala önem veren nadir firmalar sony yapsa şöyle taş gibi bi aksiyon oyunu da ayıla bayıla oynasak...
  • yilmazz16 Y kullanıcısına yanıt
    Sony, Bethesda, Fromsoftware, CD Projekt Red, Capcom ve 2K favorim bunlar.

    Eskiden Bioware çok severdim ama Son Mass Effect: Andromeda faciasından sonra çok soğudum. Şimdi de multi odaklı oyun yapıyorlar duydukça sinir tepeme çıkıyor.

    2K, Mafia 3'ü başka geliştiriciye emanet etti diye onlara da kıl kaptım ama Bioshock diyince akar sular duruyor. 2K'dan en azından bir umudum var.

    Ubisoft bu nesil çok balon çıkardı (for honor, wildlands, the division) gibi gibi. Farcry 4 desen onda da iş yok. Primal oynamadım hala bir ara indirimdeydi alacaktım vazgeçtim sonra. Şimdi de Farcry 5 geliyor açıkcası bu şirket niye böyle oldu bilmiyorum 2000-2013 yılları arası efsaneydi baya bir fanıydım bu şirketin :) son 4-5 yıldır baya nefret ettim. AC Origins aklımda olan tek oyunu onuda indirim de kapılır bir ara oynanılır.

    NOT : Birde şu Darksiders serisini yapan şirketi seviyorum ondan da umudum var. İleri ki yıllarda güzel oyunlar bekliyorum kendilerinden çok yavaşlar ama olsun :) Darksiders 3 hala ortalıkta yok baya geç kaldılar umarım o oyun iyi olur da bu bekleyiş güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 17 Şubat 2018; 12:51:6 >




  • Detroit gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hidden Agenda var yeni süper oyun bitirdik arkadasla kaç kez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 17 Şubat 2018; 17:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Kaç kez?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisiye suç denince akla gelen oyunlardan Heavy Rain var. Hala oynamanl varsa tam bir şaheserdir. En iyisi bir daha bitireyim.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Polisiye suç denince akla gelen oyunlardan Heavy Rain var. Hala oynamanl varsa tam bir şaheserdir. En iyisi bir daha bitireyim.





    Mükemmeldi gerçekten ben de tekrar bitireyim en iyisi.




  • a way out geliyor. iş görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.r.r.

    a way out geliyor. iş görür.

    o kaçış hocam polisiye değil ki
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bunu yazacaktım. Hatta bu oyunun yapımcılarının bütün oyunları güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.