Şimdi Ara

Neden Sürekli İnternet Başındayız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet dh sakinleri hergün açılan asosyelim konularının nedenini açıklıyorum. Sosyal hatta arkadaşların yada sevgilinle dolaşıp gezip eğlenmek varken neden bilgisayar, telefon başındayız? Çünkü arkadaşlarından, sevgilinden göreceğin zarar senin günlerce mutsuz eder. Neden mutsuz olalım ki? Söyleyeceğin bi sözün yada yapacağın bi esprinin sevdiğin kişiyi üzüp üzemeyeceğini kestiremediğiniz için bi çok düşüncenizi açığa çıkarmadan yok olup gidiyor. Üstüne hoşlandığınız bi kıza açılıp onu kaybetme gibi riskiniz varken neden hoşlandığınızı söyleyeseniz ki? Ya kaybederseniz? İşte burada İnternet devreye giriyor telefonda yada bilgisayarda yarattığınız kendi mükemmel dünyanızda özgürce düşüncelerinizi paylaşıp istediğiniz şekilde eğlenebiliyorsunuz, sevmediğiniz bişey olduğunda tek yapmanız gereken "delete" tuşuna basıp ondan kurtulmak. Bu mükemmel dünya varken sosyal hayatta üzülmek kötü bi seçim. Ya hiç kimseyi umursamadan sokağa çıkıp sosyalleşirsin yada kendi yarattığın mükemmel dünyanın kralı olursun. Ama unutmayın ki yarı-asosyel gibi bi seçeneğinizde var. Bir elin parmaklarını geçmeyen çok yakın arkadaşlarınızla haftanın 2-3 günü dışarı çıkıp eğlenebilirsiniz.







  • İnternette göreceğim bir haber de beni mutsuz edebilir

    Risk almak lazım hayatın ne getireceği belli olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal tesellisi.Üstteki arkadaşın da dediği gibi risk almak lazım ,risksiz hayat=heycansız hayattır.Hergün bilgisayar başında çürümek iyidir demek kendini kandırmaktan başka birşey değildir.Hayat sokaklarda ne kadar erken farkedersen o kadar erken kurtulursun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar müh okuyorm,sürkli proje yapıyorum...



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 23 Mart 2015; 15:41:33 >
  • Sosyallik parayla oluyor gerçekler acıdır sosyallik türkiye de pahalı bir şeydir.Alkol alınması pahalı gece kulüpleri pahalı akşam dışarıda iyi biryerde yemek yemek pahalı.Kimse alkolle sosyalmi olunuyor demesin alkol gerekli bir ihtiyaç artık eğlenceyi bile ciddiye alan bir millet olduk alkol en azından düşünmeyi engelliyor.En basitinden biletler dahi pahalı uçak olsun kara yolu olsun biryere gidip orada gezmek amaçlı kalamıyorsun.Benim sosyallikten kastım her hafta en azından 2 gün farklı bir yere gidip kafamı dağıtıp geri dönmek yaşadığım bölgede sosyal olsam nolur eve döndüğümde gene aynı insanım...
  • sporla ciddi olarak ilgilenmeye başladığımdan beri laptop toz tuttu, yani bence yapacak bir şey olmadığından
  • quote:

    Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

    />


    Bir cümle ile intihar mektubu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    Sandığınızın aksine asosyal biri değilim. Bulunduğum ortam gereği sosyal biriyim. Ben sadece bilgisayar başında duranların neden durduklarını söylüyorum. Son cümlede çaresini söyledim tam çözüm olmasada ufak bi başlangıç.
  • Dışarıdaki dünyada ailen kadar yakın olmayan birileri yoksa insanlarla uğraşması çok zor. Hiçbir zaman değişmeyeceğini düşündüğün kişiler, gün geliyor ve değişiyor.. Dışarıdaki hayat gerçekten anlaşılması zor ve ilginç. Bilgisayar başında sadece biz varız. Her şey bize bağlı aslında. O yüzden eğer dışarısı üzüyorsa burayı tercih ediyoruz. Bugün melonkolik modumdayım bazen her şeyin güzel olacağı düşüncesi geliyor aklıma ama. Biraz bekleyince geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.