Şimdi Ara

Neden tek tipiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu akşam baktımda Trabzonspor'ada TURKISH AIRLINES sponsor olmuş. Neden bizde böyle bir tek tipçilik tek düzecilik var? Daha önce Türk Telekom GS FB TS hepsinin sponsoruydu. Aynı zamanda ülker öyle bu takımlar karşı karşıya gelince formalar aynı herşeyi reklamların yeri bile aynı sadece renkler farklı duruyor çok basit duruyor. Koskoca ülkede neden farklı sponsorlar olmuyor takımlarda? Yabancı ülkelere bakıyorum böyle birşey yok. Bir arada turkcell tüm anadolu takımlarına merak salmıştı sonra fbnin sponsoruydu falan.



  • bence sponsor oldukları için dua edelim bunları düşünmek yerine
  • Yobazullah diyorum ve kacıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TS de yurt içi yurt dışı aynı sponsor, bizde yurt dışı farklı yurt içi farklı seneye muhtemelen yine farklı sponsor olacak. Neresi tek tip bunun?! Ülker konusunda ise bir ara bıraktı artık olmayacak deniliyordu baya sevinmiştim ne oldu o işin sonucu? vaz mı caydılar?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Local kaldigin surece boyle olur nike adidas bile zor gelir yakinda gorduk iste olmuyor yabanci siniri kalkmadikca galatasaraydan baska uluslararasi takimimiz olmicak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodoplu-

    Yobazullah diyorum ve kacıyorum

    Goalzoooooooooooo..Brezilya şampiyon..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    TS de yurt içi yurt dışı aynı sponsor, bizde yurt dışı farklı yurt içi farklı seneye muhtemelen yine farklı sponsor olacak. Neresi tek tip bunun?! Ülker konusunda ise bir ara bıraktı artık olmayacak deniliyordu baya sevinmiştim ne oldu o işin sonucu? vaz mı caydılar?!

    Tek tip dediğim adamlarında yurtdışı sponsoru Turkish Airlines bizimde öyle? Daha önce herkes Türk Telekomdu sonra herkesin arkasında ülker yazıyor maç oynanırken bir bakıyon sanki basit lig görünümü veriyor. Gerçi zaten ligimiz o seviyelerdede en azından herkes farklı sponsorlu olsa kendilerine özgün ne bileyim zamanında Milan denince akla Opel yada İnter denince Pirelli yada Liverpool deyince carlsberg geliyodu falan.
  • Sabun
  • Futbol siyasetin oyuncağı olduğu sürece sponsorlar da hükümet destekli şirketler olur anca. Şu an uluslararası sadece Vodafone ve Huawei var sponsor olan. Bunlar da uluslararası başarımızdan değil de kendilerinin ülke içindeki reklamı için. THY ve TT tamamen hükümet destekli olarak imzalanmış sponsorluklar. Ülke futbolunu pis oyunlarla batırdıktan sonra sıvazlaması da böyle oluyor işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.