Şimdi Ara

Neden tembelim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suan 19 kisilik sinifta 17 kisi sesini cikarmadan ygs denemesi cozuyor 1 kisi hoca ile is yapiyor. Ben de telefonda takiliyorum konu disini falan okuyorum. Neden cozmuyorum abi ben de ne eksik olmuyor. Arkadaslarimda tembel aslinda ama ben agir tembelim. Acaba sorun bende mi yoksa yasam stili geregi psikolojik olarak yapamiyomuyum ? Icimden gelmiyo daraldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ya yapmaman için odaklamamana sebep olan sorunların var , ya motivasyon 0 , git bi hocadan motivasyon konuşması al ( hocam yapamıyorum olmuyor, istek yok, o sana dersaneye boşamı para gidiyo , annen baban o milyarları bi sene daha vercekmi senin için bencillik yapma ile başlayan bir konuşma yapar) , o da yoksa psikolojik bi rahatsızlık olabilir, dikkat bozukluğu gibi.
  • Suan 5 kisilik siniftayim. Hepsi deneme cozuyor bende bu mesaja cevap yaziyorum neden mi?


    Karnim agriyor kantinin yiyecegi hep dokanir yeme diveksin ama hap almam lazimdi. Hastayim hemde baya bi gozlerim kaniyor halsizim burnum akiyor oksuruyorum surekli. Ve baya bi yorgunum suanda sadec parmaklarimi oynatabilcek kadar enerjim var.

    Test cozdum mu evet. Bir uniteyi komple bitirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru çözenlere dh sor bilmezler
  • bende de tembellik var ama seninki kadar değil galiba . derslerde hep sıkılırım 1 kaç dakka dinlerim hocayı o da ızdırapla dinliyorum isteeyrek değil. örnek ygs için o kadar mat. testi çozdum 1 kaçtane dışında hepsi yanlış ortalama 1 saat mat. çalışıyorum anlamayınca bırakıp sinir krizi geçiriyorum. ne anlatan var ne bişey bence dershanenin kıymetini bil ben gidemiyorum ve dersler zayıf bari sen çalış bea. sınav stresi bana hep ders çalıştırır ama sozel dışında hepsi kötü . aslında sen birz zorluk içinde yaşasan yapmaya istek duymadığın şeyleri normal gibi karşılar yaparsın. glba gençlik çok rahat bırakmış kendini . bunlar ailenin suçu . fazla rahat bırakmıcan inş. çözm bulursun kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.