Şimdi Ara

Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknetten uzak dur derlerdi inanmazdım şimdi daha iyi anlıyorum konuya gelince Geçen hafta öğlen Saatlerinde internet ışığım gitti her zaman olan şeydi, online işlemlerden kayıt bıraktım hemen alttaki mesajda modeminizi kapatmayın resetlemeyin diyede özellikle belirtmişler her zaman yazdıkları standart mesajla bende beklemeye başladım .

    Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek


    2 gün sonunda tesisatımda sorun olduğunu söyledirler bende Tesisatımı kontrol ettiğimi bir sorun olmadığını ısrarla belirtmeme rağmen direttiler servis yönlendireceklerini sorun çıkmazsa ücret almayacaklarını alttaki mesajda yazdılar bende kabul ettim.


    Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek

    Gelen servisçi arkadaş kendi modemini takar takmaz hattım çalıştı benim modemi kapattık açtık benim modemde düzeldi. Servis formunada modemin kapatılıp açılmasıyla düzeldiği yazıldı. Şimdi bombaya gelelim Türknet modemi kapatıp açma ücreti olarak 300 lirayı faturama yansıtacakmış. Nasıl hizmet ama yukarıda kendı yazıları var modemi kapatmayın resetlemeyin diye , onun altında tesisatınız da problem olmazsa ücret almayacağız diyen koskoca güvenilir Türknet 300 lirayı faturayı yansıtacakmış nasıl çok güvenilir iyi firmalar değilmi. Anlamadığım bir noktada bunların teknisyeni yok galiba kimse arayıpta şunu şunu yaptınız mı yada şunları yapın deneyin demiyor. Teknik personelleri mi yok anlamadım Hizmet veriyorsanız desteğini de vereceksiniz hem kapatmayın resetlemeyin diyip modemın resetlenınce düzelmesi bu firmanında hiç bir şey bilmediği destek veremediği anlamına gelmiyor mu? Fatura gelir gelmez bu yazışmalarla Tüketici hakem heyetine gideceğim . sonrada direk 2 hattımıda Telekoma taşıyacağım böyle rezalet olamaz. İnsanları enayi yerine koyuyorlar resmen. 3gün boşu boşuna bekletip özür dileyeceklerine ücret alıyorlar. servis hizmetleride berbat TTnet'te sorun oldumu direk uzaktan modemi konfigre bile edebiliyorlar ne arızayı çözebiliyorlar ne destek verebiliyorlar İnternetiniz gitti mi yandınız yine telekom çözerse çözüyor arızayı bunlar çağrı merkezi ne iş yapıyor anlayabilmiş değilim. ilk defa sorun yaşadım onda da mağdur ettiler insanlar haklıymış malesef

    @TurkNetDestek


    Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek


    Edit : Bu olaydan önce 80 mb hız alabiliyordum. su an 40 mb gecmiyor online işlemlerden servis kaydı bıraktım . normalde her seferinde düzeltilirdi şimdi bana yine tesisatımda sorun olduğunu hat değerlerimin normal olduğunu belirten bir cevap aldım. Ücretli servis yönlendireceklermiş 4 yıldır türknet müşterisi olarak bu sorunla defalarca karşılaştım her seferinde düzeltildi geçen haftaki sorunda tesisatımı baştan aşağı kontrol ettik hattımda bir sorun yok şu an tesisatınızda sorun var demeniz anormal değil mi? illa benden intikam olarak o 300 lirayı alacaksınız değil mi? @TurkNetDestek


    Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 21 Şubat 2023; 17:43:7 >







  • Aslında modemi resetleyin diye kendilerinin size öncelikli tavsiyede bulunması lazımdı. Modemi kapatmayın demelerinin sebebi işte arkadaşlar kontrol edecekler hattınızı (uzaktan) modem kapalı olursa sorunu tespit edemezler gibisinden bir anlayış. Süperonline bu işi çözmüş mesela, telefon ettiğinde onlar uzaktan modemi resetleyebiliyolar (kendi verdikleri modem). Hatta modemdeki ayarları bile değiştirebiliyorlardı. Aslında artık hemen hemen tüm iss'ler kendi modemlerini veriyolar malum, sebebi de bu sanırım, uzaktan modeme erişebilmek ve modem ayarlarını değiştirebilmek. Ortada biraz bi yanlış anlama durumu da var. Siz de malesef çok bilgisizmişsiniz. İnterneti "birazcık" bilen biri bile modemi resetlemeyi denerdi. Telefona bilgisayara vs. herhangi bişey olduğunda ilk yaptığımız şey sonuçta.

  • Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Buyrun 61380410

  • Modemi kendilerinden satın aldım Onların sattığı zyxel marka diğer İSSler dediğiniz gibi modemi kontrol edebiliyorlar. Daha önce böyle bir sorun yaşamadığım ve orda özellikle resetlemeyin diye yazdılar diye 3 gün birinin gelip modemi resetlemesini bekledik Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 20 Şubat 2023; 14:17:30 >
  • 3 gün boyunca modeme res atılsın diye bekledin hee Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek ,



    türknet sanada

    Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek
    Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek




  • extreme kullanıcısına yanıt
    Sürecin tekrar kontrol edilmesi ve değerlendirilmesi için ekiplere bilgi verdim.
  • FRED BAKER kullanıcısına yanıt

    Malesef öyle oldu İnsanın basireti bağlanınca. Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek  daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım modemin resetlemesiyle düzelen bir arıza ile karşılaşmadım . daha öncede internet ışığım sönerdi sonra gelirdi.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bekliyoruz bakalım. insanlarda burda yaşananları okusunlar

  • extreme kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz size ulaşarak sorunun çözümü için görüşme sağladıklarını iletti. Fatura çıkması halinde buradan bana bilgi verirseniz yardımcı olacağım. Sağlıklı günler dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tamamdır iyi günler.

  • Bu olaydan önce 80 mb hız alabiliyordum. su an 40 mb gecmiyor online işlemlerden servis kaydı bıraktım . normalde her seferinde düzeltilirdi şimdi bana yine tesisatımda sorun olduğunu hat değerlerimin normal olduğunu belirten bir cevap aldım. Ücretli servis yönlendireceklermiş 4 yıldır türknet müşterisi olarak bu sorunla defalarca karşılaştım her seferinde düzeltildi geçen haftaki sorunda tesisatımı baştan aşağı kontrol ettik hattımda bir sorun yok şu an tesisatınızda sorun var demeniz anormal değil mi? illa benden intikam olarak o 300 lirayı alacaksınız değil mi? @TurkNetDestek


    Neden Türknet tercih etmemelisiniz kararınız değişecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 21 Şubat 2023; 17:46:11 >




  • extreme kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı kontrollerinde sorun tespit edilmemiştir. Kablo kaynaklı ya da cihaz kaynaklı sorun varsa bunu tespit edebilmek için ekip yönlendirmesi gerekiyor. Ekibi kabul etmeyerek siz de iç tesisat kontrolü sağlatabilirsiniz. Destek kaydı üzerinden uzman ekiplerimize bilgi vermenizi rica ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Faturam çıktı ve iptalini sağladılar keşke buraya yazmadan önce halledilebilseydi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.