Şimdi Ara

NEDEN VOLKSWAGEN (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
5
Favori
31.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet yeni opel astra..Astra j..
    Şaka bir yana elbette wv de kaliteli arabalar üretiyor, örneğin sirocco, bence son derece estetik bir tasarımı var.Ancak kabul etmek gerekir ki astra j ler de son derece estetik, satın alalı 2 sene olmasına rağmen, halen araçtan inip eve doğru gittiğimde, dönüp arkama bakmaktan kendimi alamıyorum..
    Herkes araçlarını keyifle ve güle güle , kazasız belasız kullansın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akifsari

    quote:

    Orijinalden alıntı: autotechvw


    Volvo ile VW ikinci el açısından kıyas kabul etmez. VW'in 2. elde değeri çok az düşüyor. Sıfır alıp kullanıp aldığı fiyata satanlar var. Volvo'nun bahsettiğiniz modellerinde ilk 2 yılda 10.000 liraya yakın kaybınız olur. Ayrıca araç arayan 100 kişiden 90'ı VW'e bakar veya düşünür. Volvo'yu ise bu 100 kişiden ancak biri ya düşünür ya düşünmez. Düşünse bile vazgeçme eğilimi yüksek olur.

    Volvo iyi bir araç olabilir fakat bizler gibi sık araç değiştiren kişilere gelmez. Örneğin ben alsam asla satamam. Ama benim için 2. eli önemli değil, alır 10 sene binerim, güvenliği yeter diyorsanız onu bilmem.

    İyi forumlar arkadaşlar...


    Bıkmadınız mı aynı masallardan.vw almak için başka bahaneniz yok zaten

    yok volvonun ikinci eli yok kimse almaz satamazsınız falan

    vw nin ikinci eli var da noluyor

    orası burası tangırdayan cam krikosu düşen dsg si patlayan arabalara biniyorsunuz.

    volvo ile vw hiçbiraçıdan kıyaslanmaz artık bunu birzahmet kabullenin

    ayrıca 1.6 dizel bir volvoyu hertürlü satarsınız.



    Volvo kalite anlaminda zaten vw'nin hep bir adim onunde

    Tek sikinti on yargi oda bu ulkede bu volvoyu pazarlayan satan adamlarla olmaz

    İyi bir distribuTor lazim volvoya servisi daha fazla olmali ve daha ucuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • mevzu volvo-vw karşılaşmasına dönüyor. her iki aracında artı ve eksileri var. yollarda daha az volvo olmasının nedeni olarak 2. el değerinin düşük olduğunu kabul etmek gerekir. vw ninde üst konumda görünmesinin nedeni de bence tamamen distribütörün başarısıdır, hakkını vermek gerek. hani sıraya giriyosun kapora veriyosun böyle havalara falan giriyosun, bekliyosun. neyse şuan her halükarda ikisini de almam, alana da karışmak olmaz. bu memlekette donanımda Türkiye paketi mevzuu olduğu müddetçe tüm distribitörlere gıcığım. yok sis farı koydum, kol dayacağı koydum yok kapı kolları gövde rengi felan garipliklerle dolu komik şeyler. kimse bana 1,2 benzinli ile 1,2 dizel motor farkının 10bin tl oluşunu mantıkla açıklayamaz ne ani 1,2 benzinli aracın üzerinde motor ekipmanı yokmu yani saçmalık neden pahalı? devlet dizeli ucuz sattırıyo, bizde devletle anlaştık o farkı sizden böyle alalım diyorlar. neyse böyle işte.




  • bu arada bazı arabaların 2. el değerinin de düşük olması iyi bişey arkadaşlar. mesela ben 2. el golf parasına mondeoya biniyorum. aynı siklette passat alsam heralde bi 15 bin tl 2. elde fazla vermem gerekirdi. varsın 2.eli düşük olsun 'araba'ya binmek başka bişey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_ex

    mevzu volvo-vw karşılaşmasına dönüyor. her iki aracında artı ve eksileri var. yollarda daha az volvo olmasının nedeni olarak 2. el değerinin düşük olduğunu kabul etmek gerekir. vw ninde üst konumda görünmesinin nedeni de bence tamamen distribütörün başarısıdır, hakkını vermek gerek. hani sıraya giriyosun kapora veriyosun böyle havalara falan giriyosun, bekliyosun. neyse şuan her halükarda ikisini de almam, alana da karışmak olmaz. bu memlekette donanımda Türkiye paketi mevzuu olduğu müddetçe tüm distribitörlere gıcığım. yok sis farı koydum, kol dayacağı koydum yok kapı kolları gövde rengi felan garipliklerle dolu komik şeyler. kimse bana 1,2 benzinli ile 1,2 dizel motor farkının 10bin tl oluşunu mantıkla açıklayamaz ne ani 1,2 benzinli aracın üzerinde motor ekipmanı yokmu yani saçmalık neden pahalı? devlet dizeli ucuz sattırıyo, bizde devletle anlaştık o farkı sizden böyle alalım diyorlar. neyse böyle işte.

    Dogus isini bilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vallahi Golf gördüm mü de bakıyorum ama Astra J gerçekten bir ayrı, maşallah. Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
    Asıl bomba seneye. Opel tüm motor seçeneklerini yenileyecek. 1.6 dizel ve 1.6 turbo benzinli motor da yeni gelecekler arasında. muhtemelen ikisi de tutar. İşte o zaman Golf mü Astra mı diye arada kalmam :D
    Saygılar

    quote:

    Orijinalden alıntı: alahan1963
    Evet yeni opel astra..Astra j..
    Şaka bir yana elbette wv de kaliteli arabalar üretiyor, örneğin sirocco, bence son derece estetik bir tasarımı var.Ancak kabul etmek gerekir ki astra j ler de son derece estetik, satın alalı 2 sene olmasına rağmen, halen araçtan inip eve doğru gittiğimde, dönüp arkama bakmaktan kendimi alamıyorum..
    Herkes araçlarını keyifle ve güle güle , kazasız belasız kullansın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 10 Ağustos 2012; 14:37:20 >




  • Eşimin otomobilini yenileyeyim dedim VW satıcılarından bir dayak yemediğim kaldı. Çoğu VW satıcısının enteresan ve etik olmayan yaklaşımları var. Otomatik vitesli ve üst donanımlı; golf veya jetta soruyorsunuz, size "yok" diyorlar ve ilgilenmiyorlar. Hatta, bazı VW satıcıları otomatik vitesli otomobil sordunuz diye yüzünüze bakmadığı gibi stoklarında olmayan otomobilleri ile ilgili birkaç teknik soru sorduğunuzda neredeyse dövecek gibi de davranabiliyorlar. Halbuki, siz sattıkları otomobiller içinde en pahallı modelleri sorgulayan ve bu ürünler için potansiyel müşterisiniz. Sizinle daha fazla ilgilenip "otomobil geldiğinde sizi arayalım, bilgi verelim" demeleri veya sipariş için sıra almaları gereken yerde tam tersi bir tutum içine giriyorlar. Dünya devi VW firmasının Türkiye'deki satış ağının durumu bu ise "vah vah bize" dememiz gerekiyor, elbetteki insan faktörü, karakter, terbiye ve eğitimin en olumsuz örnekleri bunlar. Geri kalmışlığımızın bariz göstergeleri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ElmaKent

    Eşimin otomobilini yenileyeyim dedim VW satıcılarından bir dayak yemediğim kaldı. Çoğu VW satıcısının enteresan ve etik olmayan yaklaşımları var. Otomatik vitesli ve üst donanımlı; golf veya jetta soruyorsunuz, size "yok" diyorlar ve ilgilenmiyorlar. Hatta, bazı VW satıcıları otomatik vitesli otomobil sordunuz diye yüzünüze bakmadığı gibi stoklarında olmayan otomobilleri ile ilgili birkaç teknik soru sorduğunuzda neredeyse dövecek gibi de davranabiliyorlar. Halbuki, siz sattıkları otomobiller içinde en pahallı modelleri sorgulayan ve bu ürünler için potansiyel müşterisiniz. Sizinle daha fazla ilgilenip "otomobil geldiğinde sizi arayalım, bilgi verelim" demeleri veya sipariş için sıra almaları gereken yerde tam tersi bir tutum içine giriyorlar. Dünya devi VW firmasının Türkiye'deki satış ağının durumu bu ise "vah vah bize" dememiz gerekiyor, elbetteki insan faktörü, karakter, terbiye ve eğitimin en olumsuz örnekleri bunlar. Geri kalmışlığımızın bariz göstergeleri.

    Elinize saglik guzel yazi olmus

    Vw'nin tr mutlaka yatirim yapmasi gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bayiden bayiye cok degisiyor. Istanbul fenerbahcedeki VW bayisine gittigimde araclara bakarken yanima yaklasan yetkili kollarini kavusturmus nerdeyse "in artik su arabadan" bakisi atiyodu. Manisa'daki VW bayi de Polo'yla ilgilendigimi ogrenince hemen elindeki 58bin liralik Polo GTI'i kakalamaya calisti bana. Izmir Vosmer'e ilk gittigimde gorustugum yetkili kacamak cevaplar verip beni savustursa da daha sonra yine Vosmer'de tanistigim Ibrahim Bey bana acayip yardimci oldu. Sayesinde 1.6 TDI Polo sahibi oldum. Ustelik her turlu opsiyonu ekletmis olmama ragmen aracim 45 gunde geldi. Telefonda bana aracin kapisinda tasinma sirasinda bir hasar oldugunu soyleyip kalbime indirse de bugun gidip araci kontrol ettigimde nerdeyse bulamadigim miniminnacik bir darbe izini bana gosterip aracta indirim bile yapti. Durustlugunden dolayi ayrica takdir ettim. Pek cok arac yurtdisindan gelirken orasi burasi ezilebiliyor ve serviste musteriye haber vermeden rotus/degisim yapip araci 0km musteriye teslim edebiliyorlar diger markalarda. 3 sene sonraki planim Polo'nun kredi odemelerini bitirip Golf'e gecmek, o zaman kesinlikle tekrar Vosmer'e gidecegim.




  • Yukarıda yazdığınız yorumlar üzerine "sahibinden" sitesini inceledim. 2010 - 2012 arası dizel S40 modellerine baktım. Fazla km. yapmamış kazasız boyasız araçlar 2 yılda yaklaşık 10.000 TL. değer kaybetmiş.

    2010 model 1.6 TDI jettalara ise satın alındığı fiyattan daha yüksek isteyenler var. Hadi bu fiyatlar abartılı diyelim. En azından aldığı fiyatın 2-3 bin lira altına rahatlıkla satabilirler.

    Kimse bana 2. el değeri konusunda hikaye anlatmasın. VW ile Volvo 2. el konusunda kıyas kabul etmez. VW ezer geçer. Volvo iyi arabadır, güvenli arabadır derseniz ona hiçbir lafım olamaz. Volvo'nun özellikle güvenlik konusunda yaptığı arge çalışmalarını ben de takip ediyorum. Birçok marka için hayal olan güvenlik unsurları Volvo'nun şu an caddelerde gördüğümüz modellerinde var.

    İyi forumlar arkadaşlar...
  • aslında 2. el değerleri de eskisi gibi değil bnece. diyoruz volvo çok değer kaybebeder falan diye ama şu gözle de bakmakta fayda var. volvo s40 1,6 otomatik aracı olsa, sanmıyorum çok büyük değer kaybetsin. ama siz tutup 2.0 motor turbo benzinli aracını alırsanız (ne vergi avantajı var, ne az yakıyo, ne tüp takılabiliyo) elbette değer kaybedecektir, bu motoru vw'de getirse değer kaybetmesini engelleyemez. herşey günümüzde marka imajında bitmiyo vesselam. mesela mersedes s-class 2000-2006 model aralığını incelerseniz sıfır fiyatı ile 2. el fiyatı arasındaki dağlara ovalara yaylalara hayran kalırsınız.
  • Volvo - Vw'nin ikinci değer kıyaslamasında VW'nin Volvo ile kafa kafaya değer kaybettiğini söylemek çok iddialı olur. İster dizel -sedan olsun, isterse de 3 kapı benzinli spor araba olsun VW Türkiye'de ikinci elde en az değer kaybeden arabadır. (Bunla ilgili bir çalışma yapmıştım birkaç markanın belli modelleri için). Aksini kimse iddia edemez. bunun ardından opel gelir, toyota gelir, hyundai, renault ford filan gelir. yani sürümü olan araç az değer kaybeder. Peki sürümü olan aracı ne belirler? Aracın servisinin, ustasının, parçasının yaygınlığı, elden çıkarabilme hızı vs. Bu demek değildir ki Volvo kötü arabadır. Yurdumuzda araçların sürümünü ve ikinci el değerini arabanın kalitesi tek başına belirlemiyor.
    Her ne kadar Volvo'ları ben de çok beğensem de bugün bir araç alma durumum olsa aynı paraya, daha yaşlı ve hatta daha boş bir mercedesi, VW'yi, Opel'i Volvoya tercih ederdim. Zira kendi kesemi herhangi bir otomobil markasından daha çok seviyorum.. Ama yine de araba alacak olsam şu an ilk tercihim VW olmaz...
    Naçizane görüşlerim böyledir.
    Saygılarımla




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_ex

    mevzu volvo-vw karşılaşmasına dönüyor. her iki aracında artı ve eksileri var. yollarda daha az volvo olmasının nedeni olarak 2. el değerinin düşük olduğunu kabul etmek gerekir. vw ninde üst konumda görünmesinin nedeni de bence tamamen distribütörün başarısıdır, hakkını vermek gerek. hani sıraya giriyosun kapora veriyosun böyle havalara falan giriyosun, bekliyosun. neyse şuan her halükarda ikisini de almam, alana da karışmak olmaz. bu memlekette donanımda Türkiye paketi mevzuu olduğu müddetçe tüm distribitörlere gıcığım. yok sis farı koydum, kol dayacağı koydum yok kapı kolları gövde rengi felan garipliklerle dolu komik şeyler. kimse bana 1,2 benzinli ile 1,2 dizel motor farkının 10bin tl oluşunu mantıkla açıklayamaz ne ani 1,2 benzinli aracın üzerinde motor ekipmanı yokmu yani saçmalık neden pahalı? devlet dizeli ucuz sattırıyo, bizde devletle anlaştık o farkı sizden böyle alalım diyorlar. neyse böyle işte.

    Epeydir VW hakkında böyle güzel yorum okumamıştım. Dizel farkının nedeni budur yahu.

    Bir de otomatik farkı var.. Halihazırda bu ikisinin toplam farkı yaklaşık 20.000 TL'yi buldu. (Passat Variant Comf. da bu fark tam 21.700 TL!!!) Gerçi otomatik farkının nedeni, Japonya'daki tsunami sonrası otomatik şanzıman tedarikçilerinin zora girmesi, VW fabrikalarının da yeterli otomatik şanzımanlı araç üretememesi.. Ama yine de böylesi bir durumda, Avrupa/Amerika'da en azından millet başka markalara geçiş yapar. Böyle avanak müşteri çıktıkça ülkemizden, distribütör holdingimiz de ona göre satış yapıp kar eder, vergisini verir, bize de böyle yorumlar düşer.

    Hamiş: 1.4 TSI 122 bg ve 1.6 TDI 105 bg arası fark,

    golf-9300 TL
    jetta-10.100 TL
    passat-10.600

    Hepsi aynı vergi dilimindeki motorlar.. ama araç fiyatı yükseldikçe, üstüne koyduğu aracın şasisine bağlantı vidalarının maliyeti mi artıyor ne! :))




  • Vallahi çok doğru bir noktaya parmak basmışsın. İlk ehliyeti aldığım günden beri bir dizelci olmama ve şu anki aracım da bir dizel araç olmasına rağmen 10000tl gibi bir rakamın o farkı edeceğini düşünmem...
    Hele de tsi lara sonradan lpg montajı mümkün ise hiç de verilesi bir fark değil açıkçası. kaldı ki tsi motorlar da oldukça ekonomik ve güçlü....
    Saygılarımla

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustallica
    Epeydir VW hakkında böyle güzel yorum okumamıştım. Dizel farkının nedeni budur yahu.

    Bir de otomatik farkı var.. Halihazırda bu ikisinin toplam farkı yaklaşık 20.000 TL'yi buldu. (Passat Variant Comf. da bu fark tam 21.700 TL!!!) Gerçi otomatik farkının nedeni, Japonya'daki tsunami sonrası otomatik şanzıman tedarikçilerinin zora girmesi, VW fabrikalarının da yeterli otomatik şanzımanlı araç üretememesi.. Ama yine de böylesi bir durumda, Avrupa/Amerika'da en azından millet başka markalara geçiş yapar. Böyle avanak müşteri çıktıkça ülkemizden, distribütör holdingimiz de ona göre satış yapıp kar eder, vergisini verir, bize de böyle yorumlar düşer.

    Hamiş: 1.4 TSI 122 bg ve 1.6 TDI 105 bg arası fark,

    golf-9300 TL
    jetta-10.100 TL
    passat-10.600

    Hepsi aynı vergi dilimindeki motorlar.. ama araç fiyatı yükseldikçe, üstüne koyduğu aracın şasisine bağlantı vidalarının maliyeti mi artıyor ne! :))





  • sadece vw'e bakarak durum analizi yapmakta uygun değil. diğer firmalarda da benzer şeyler söz konusu. ya bizim bilmediğimiz ciddi bir enflasyon var yada gerçekten araçların kalitesi arttı yada bizi sağlam düdüklüyorlar. bir-iki yıl önce mondeo nun donanımlısı 60-70 bin tl lere alınabiliyorken bugün liste fiyatları 110-120 binlere tırmanmış durumda. nerdeyse daire parası. otomobil satış rakamları arttıkça firmaların öyle iştahı kabardı ki 90 yıllarda olduğu gibi pazara ne çıkarsalar peynir ekmek gibi satılıyor. vw pulse diye bir model çıkarıoyr sis farı koymuş, bluetooth koymuş çelik cant koymuş fiyatını kabartmış satıyor, sormak lazım zaten koyması gerekmiyormu bunları, koyduğu donanımın vw'e maliyeti nedir? bence sıfıra yakın. bursa da biz parça üretiyoruz mersedesin 80 tl'ye sattığı viraj lastiğinin maliyeti 2 tl'dir. muhtemelen çin bizden ucuza üretiyor, kauçukta durum böyle. plastikte ise işler çok daha ucuz. çelik-alüminyum cant ile demir cant arasında çok fazla maliyet farklılığı olacağına da inanmıyorum. e be kardeşim uyanalım artık. ÖTV alınmasa piyasanın kazanağı ivme alınan vergiden daha avantajlı değilmi. devletimiz neden ötv de ısrarcı. benzin fiyatlarının ucuzlaması, sıfır kilometre araçların ucuzlaması piyasayı nasıl hareketlendiriri sirkülasyonu nasıl artırır, devlette dolaylı vergi yoluyla ötv farkını zaten kapatır. ama alınan sıcak para devletin bile iştahını öyle kabartıyor ki, söz söylemeye hacet kalmadan vatandaş girdiği kredi borçlarının altında ezilmeye devam ediyor. kredi faizlerinin yüksek olması ile düşük olması arasında ki farkta ötv mevzuu ile aynı. faizler 0,5 dolaında iken vatandaş rahat alışveriş yapıp kredi çekti, şuan 1,5 dolayında kredi çekme rakamları eminim oldukça düşmüştür, son sözüm bankalarda devlette biraz sürümden kazanmayı denesinler, vatandaşta rahat bir nefes alsın, refah düzeyi artsın. komşu arap ülkelerinde ve türki ülkelerde 5000 cc benzinliler fink atabilirken, biz 1000 cc arabaya şükür etmeye düştük. arabanın en özelliği motorudur performansıdır, içindeki ufak tefek oyuncaklara aldanmamak lazım.




  • dizel polo'nun fiyatı bile 41.300 olmuş (comfortline) daha bunun renk farkı var,ekstraları var...bide ekstra 2 yıl garanti yaptın mı 45-46 bin fiyat aralığında b segmenti dizel,manuel araç alabiliyosun ki hayatta o paralar verilmez poloya... 80.000 tl'ye 1.6 tdi passat(comfortline) fiyat olarak normal geliyo polonun fiyatına bakıldığında...en güzeli 2008-2010 arası 2.el temiz d segmenti araç almak 40-50 arası temiz dizel passat bulursun,onu alırsın 80 bin verebiliyosan da tabii bir araca üstüne de 30 bin paran kalır bankada,hem de 2-3 senelik yeni sayılan d segmenti araç sahibi olunur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertomay

    dizel polo'nun fiyatı bile 41.300 olmuş (comfortline) daha bunun renk farkı var,ekstraları var...bide ekstra 2 yıl garanti yaptın mı 45-46 bin fiyat aralığında b segmenti dizel,manuel araç alabiliyosun ki hayatta o paralar verilmez poloya... 80.000 tl'ye 1.6 tdi passat(comfortline) fiyat olarak normal geliyo polonun fiyatına bakıldığında...en güzeli 2008-2010 arası 2.el temiz d segmenti araç almak 40-50 arası temiz dizel passat bulursun,onu alırsın 80 bin verebiliyosan da tabii bir araca üstüne de 30 bin paran kalır bankada,hem de 2-3 senelik yeni sayılan d segmenti araç sahibi olunur...

    B segmentinde hangi araba ucuz

    Jazz 45.000 olmus

    Firmalar kari b sinifindan elde ediyor

    37.000 golf var 1.6 trendline misal polo ise nerdeyse ayni para sebep satiliyor olmasi

    Ben sahsen suanda vw hic bir aracini akmam bu modeller icinde sadece yeni golfu bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertomay

    dizel polo'nun fiyatı bile 41.300 olmuş (comfortline) daha bunun renk farkı var,ekstraları var...bide ekstra 2 yıl garanti yaptın mı 45-46 bin fiyat aralığında b segmenti dizel,manuel araç alabiliyosun ki hayatta o paralar verilmez poloya... 80.000 tl'ye 1.6 tdi passat(comfortline) fiyat olarak normal geliyo polonun fiyatına bakıldığında...en güzeli 2008-2010 arası 2.el temiz d segmenti araç almak 40-50 arası temiz dizel passat bulursun,onu alırsın 80 bin verebiliyosan da tabii bir araca üstüne de 30 bin paran kalır bankada,hem de 2-3 senelik yeni sayılan d segmenti araç sahibi olunur...

    B segmentinde hangi araba ucuz

    Jazz 45.000 olmus

    Firmalar kari b sinifindan elde ediyor

    37.000 golf var 1.6 trendline misal polo ise nerdeyse ayni para sebep satiliyor olmasi

    Ben sahsen suanda vw hic bir aracini akmam bu modeller icinde sadece yeni golfu bekliyorum

    yeni a3 almanya'da satılmaya başladı galiba fiyat listesinde görünüyor...golf7 ne zaman üretilmeye başlayacak bilginiz var mı ? golf6 'da başlangıç fiyatı olarak çok uygun fakat 1.6 trendline 36.900 , 1.4 tsi(trendline) 39.500 tl aradaki 2600 tl farkı verip de 1.4 tsi almak daha mantıklı geldi bana... acaba sadece lpg uyumu nedeniyle mi 1.6 golf alınıyo hâla veya tsi'a göre daha mı sorunsuz görünüp de tercih ediliyor,aralarındaki fiyat farkı çok az çünkü,yeni tip motor için 2600 tl fark verilir bence,hani sırf dsg için 10.000 tl fark verilirken, sadece 2600 tl fark için yeni tip motordan kaçmaması lazım vw müşterilerinin...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertomay

    quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertomay

    dizel polo'nun fiyatı bile 41.300 olmuş (comfortline) daha bunun renk farkı var,ekstraları var...bide ekstra 2 yıl garanti yaptın mı 45-46 bin fiyat aralığında b segmenti dizel,manuel araç alabiliyosun ki hayatta o paralar verilmez poloya... 80.000 tl'ye 1.6 tdi passat(comfortline) fiyat olarak normal geliyo polonun fiyatına bakıldığında...en güzeli 2008-2010 arası 2.el temiz d segmenti araç almak 40-50 arası temiz dizel passat bulursun,onu alırsın 80 bin verebiliyosan da tabii bir araca üstüne de 30 bin paran kalır bankada,hem de 2-3 senelik yeni sayılan d segmenti araç sahibi olunur...

    B segmentinde hangi araba ucuz

    Jazz 45.000 olmus

    Firmalar kari b sinifindan elde ediyor

    37.000 golf var 1.6 trendline misal polo ise nerdeyse ayni para sebep satiliyor olmasi

    Ben sahsen suanda vw hic bir aracini akmam bu modeller icinde sadece yeni golfu bekliyorum

    yeni a3 almanya'da satılmaya başladı galiba fiyat listesinde görünüyor...golf7 ne zaman üretilmeye başlayacak bilginiz var mı ? golf6 'da başlangıç fiyatı olarak çok uygun fakat 1.6 trendline 36.900 , 1.4 tsi(trendline) 39.500 tl aradaki 2600 tl farkı verip de 1.4 tsi almak daha mantıklı geldi bana... acaba sadece lpg uyumu nedeniyle mi 1.6 golf alınıyo hâla veya tsi'a göre daha mı sorunsuz görünüp de tercih ediliyor,aralarındaki fiyat farkı çok az çünkü,yeni tip motor için 2600 tl fark verilir bence,hani sırf dsg için 10.000 tl fark verilirken, sadece 2600 tl fark için yeni tip motordan kaçmaması lazım vw müşterilerinin...

    golf 7 eylül ayında tanıtılacak üretimi başladı diyende var eylül ayında başlayacak diyende var

    1,6 motor golfün satılma sebebi LPG uyumdur




  • "lpg taktırmak isterim ancak bagaj problemim olmasın" diyenler skoda octavia'lara da bakabilir. Skoda octavialarda da var aynı motor.
    Saygılarımla
    quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair
    golf 7 eylül ayında tanıtılacak üretimi başladı diyende var eylül ayında başlayacak diyende var

    1,6 motor golfün satılma sebebi LPG uyumdur
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.