Şimdi Ara

Nedir bu Ataturk dusmanligi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKP'lilerin ve dincilerin cogunda Ataturk dusmanligi var. Bu ulke icin savasmis bir insan icin neden kufurler saydirip dururlar ?



  • Erken vefat etti erken vefat etmeseydi eminim bu ülke en azından böyl Bi durumda olmazdı. Hataları olmuştur İlah değil sonuçta tapacak değiliz. Atatürk'ü seven insanlara puta tapıyor diye hakaret edip kefenle Erdoğan'ı karşılayan, saray ucubesinin önün de 200 mt ötede demire yüz sürten insanların böyle düşünmeleri normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsyanlar çıkaran "şeyh" leri İstiklal Mahkemelerinde astılar diye bütün bu kuyruk acısı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk Cumhuriyeti kurduğu ilkgunden beri var bu düşmanlık. Bunlar yüzyıllarca tek bir adamın isteği ve emri üzerine yaşamayı benimsedikleri için torunlarinin torunlarina kadar kaldıramiyorlar. Daha geçen hafta bir akpli bir grup, osmanli topraklarini Atatürk lozan antlaşmasıyla kaybetti açın kitapları osmanli haritasına bakın diyordu. Kafasına vurdum bi tane çünkü bu adamlara hiç bir şey anlatamazsin. Bunlar için sultanlari ne derse o doğrudur, sanki ilah gibi tartisilmaz hemen uygulanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer arkadaşların dediği gibi dinciyiz ayağına takılan ucubelerin zamanında idam yolu ile temizlenmesinin kuyruk acısı maalesef bütün bu olanlar ve bunlardan 1 tanesi de Sözde Cumhurbaşkanı RTE alkolik ıvır zıvır daha söylemek istemediğim söylersem küfrü de yapıştıracağım bir çok hakaret içerikli tavır içeren ve kuyruk acısı çok büyük olan bir kişidir örnekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 31 Ekim 2015; 9:33:04 >
  • yüksele değer bu aralar değersiz insanlar arasında,

    eğer kendinize akp medyasında iş bulmayı düşünüyorsanız bu yönteme başvurabilirsiniz,full Atatürk düşmanlığı yapın makaleler yazın,twitterde,facede onu karalayın

    Belki bir gün sizde Abdurrahman Boynukalın gibi başbakanın yanında bulabilirsiniz kendinizi

     Nedir bu Ataturk dusmanligi ?
  • Ulan en çok tav olduğum şey ise adamın dinine laf atıyolar.Ulan azıcık kafası çalışsa bu dünyaya kendisinden daha çok iyiliği dokunduğu ve başkasının dinine laf atmanın Allah'a şirk koşmakla eşdeğer olduğunu anlardı.Ama yok abi nato kafa nato mermer.Ülkenin başındaki adam bile böyle şekilde.
  • Kardeş CHP'yi destekliyorum. Atatürk'ü seviyorum. Müslümanım. Genelleme yapmayın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrtchn kullanıcısına yanıt
    atatürkün kendi elleriyle yazdığı medeni bilgiler adlı kitapta din hakkındaki görüşleri açık bi şekilde ortada insanlar hala neyi tartışıyor merak ediyorum.
  • Dünya'nın en büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk o yüzden nefret ediyorlar.Adamı peygamberle kıyaslıyorlar ya.Yok efenim içki içiyormuş lan sanane?Yani illa peygamber gibi hatasız olması mı lazım.Öyle bir zamanda seni ülkeni kutardığı için atanla gurur duyman gerekir.Sende onun gibi ülken için birşeyler yapsana?Ama nerede...

    Hala biz osmanlının torunuyuz diye övünen insanlar var.

    Kim ne derse desin Atatürk dünyanın en iyi lideridir.Onun gibisi asla buraya gelmemiştir gelmeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Nedir bu Ataturk dusmanligi ?
  • düşmanlık var çünkü ingliççe bilmiyorlar , Atatürk olmasaydı fethedilecek topraklarda yabancı dil öğrenmiş olacaklardı

    (ne alaka diyenler için , alakalı herşeye kulp bulanlar için alakasız şeyler yazmak en mantıklısı , hali hazırda mantıklı şeylere mantık dışı cevaplarla geliyorlar , buna da bir kulp bulurlar )
  • Bazen diyorum ki; Keske Ataturk gelipte bu ulkeyi kurmasaydi yobazlar ne yapardi acaba ? Benim gozumde Ataturk'e din uzerinden dusmanlik yapanin aklindan suphe ederim. Ataturk bu ulke icin savasmis ve bizlere birakmis. Ama yobazlar'in amaci Cumhuriyeti kotu gosterip Osmanli sistemini geri getirmek.
  • Aptalliga bakin Aptalliga. RTE'yi Ataturk'e benzemeye calismis. Gorende zannedicek ki RTE savasa girdi, komutanlik yapti bu ulkeyi kurdu yeniden.

     Nedir bu Ataturk dusmanligi ?
  • Sevmek zorunda değil kimse. İnkılaplarını sevmiyor olabilirler, her alanda sürekli dikte ediliyor olmasını sevmiyor olabilirler. Bunlar gayet normal. Neden her yerde resmini, heykelini görmek zorundayız? Neden sınıflarımızda asılmış baş köşede, ve yahut büstleri dikilmiş her okula? Kurtuluş tek bir insanla gelmedi, tek bir kahraman çıkıp kötü adamları dağıtmadı. Bundan sonra da hiçbir zaman bir insan çıkıp ülkeyi kurtuluşa falan erdirmeyecek. Bu işler böyle yürümez. Ezberlerden bıktık artık. Birleştirmeyip bölen milliyetçilik ayaklarını, ulus devletin işlemezliğini görünce Atatürk'ü eleştirmek ülkenin belini doğrultabilmesi için gereklidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Humoral Immunity

    Sevmek zorunda değil kimse. İnkılaplarını sevmiyor olabilirler, her alanda sürekli dikte ediliyor olmasını sevmiyor olabilirler. Bunlar gayet normal. Neden her yerde resmini, heykelini görmek zorundayız? Neden sınıflarımızda asılmış baş köşede, ve yahut büstleri dikilmiş her okula? Kurtuluş tek bir insanla gelmedi, tek bir kahraman çıkıp kötü adamları dağıtmadı. Bundan sonra da hiçbir zaman bir insan çıkıp ülkeyi kurtuluşa falan erdirmeyecek. Bu işler böyle yürümez. Ezberlerden bıktık artık. Birleştirmeyip bölen milliyetçilik ayaklarını, ulus devletin işlemezliğini görünce Atatürk'ü eleştirmek ülkenin belini doğrultabilmesi için gereklidir.

    Ataturk'un resmi var cunku bu ulkeyi kuran ve Milli mucadeleyi baslatan kendisidir.Ona hakaret edilmesi guzel bir sey mi ? Eger Ataturk'un resmini her yerde goruyorsak, Ona gosterilen sevgi ve saygidandir. Ama AKP'liler put diyorlar. AKP'lilerin yaptiklari ne peki ? Onlarda RTE'ye tapiyorlar. Ama biz CHP'li ve Ataturkculer ise tapmiyoruz. Seviyoruz ve saygi gosteriyoruz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.