Şimdi Ara

Nedir bu backroom advice?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biraz çözmüş olsam da, bize gerekli tavsiyeleri veriyor yardımcılarımız. Ama bir şeyi çözemedim. O da şu antreman yazan öneriler. Napmam gerek o öneriler? Mesela antreman düşüşü,antreman yükselişi gibi şeylerde antremana tıklıyorum, antreman programına gidiyor ve napacağımı bilmiyorum. Orada napmam gerek?



  • Teknik kadron her konu hakkında bilgi ve öneri verir.
    Sistemin iyi değildir, sistem önerirler orada buton oluşturulur mesela 'Set 4-4-2' basarsın oyun düzenin 4-4-2 olur.
    Gelecek vaad eden genç bir oyuncuya teklif yaparsın ordan öneride bulunurlar oyuncudan ne kadar etkilendiğini falan belirt diye yine buton çıkar
    Bir başka örnek oyuncu performansından etkilenmişlerdir veya beğenmemişlerdir onu över,yerersin.

    Birde bilgi verme kısmı vardır. Mesela oyuncuların gelişen zayıflayan özelliklerini belirtir, istatistiki bilgiler verir. Bunlarda da bahsettiğim buton yok. Sadece bilgi verme amaçlı. Mesela 76-90 arası daha çok gol attığını belirtiyorsa ona göre o dakikalarda daha hücumcu oynarsan iyi olur. Bu durum kondüsyonun da iyi olduğunun göstergesidir. Bilgi verdiği mesajlarda birşey yapmana gerke yok yani.
  • evt arkadaşında dediği gibi mesela 6 ay içinde pas ve ilk dokunuşu arttı diyor sadece bilgi veriyor..ama her dediğinide yapma..her zaman doğru kararlar almayabiliyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.