Şimdi Ara

Nedir bu vurdum duymazlık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son 2 haftadır haberlere çıkan olayları izledikçe ülkemize kahrolsun dedim. İnsanlık ölmüş dedim resmen. Önümüzde birisi başkasını öldürürken artık mazluma yardım etmek yerine elimize telefon alıp zalimin marifetini bir b..k muş gibi çekmeye başlıyoruz. Evet insanlık görevimizi öyle yapıyoruz demi ?

    Buradaki olay. Adam ekmek bıçağı ile gezecek kadar karaktersiz bir mahlukat orada görevini yerine getiren bir memuru öldüresiye bıcaklıyor. Yanda ki vatadaşların elllerin de sadece çekirdek eksik.





    Hayır ben adamın önüne geçip kendini bıcaklatsın istemiyorum. Orada ki bir tekme yada bir yumruk gibi ufak müdahale bile şöförün canını kurtarabilirdi. ama yok.



    Evet buda dün gece yaşanan olay.

    2 mahlukat 1 otobus dolusu adamı kovalıyor. Kimsenin gıkı çıkmıyor. Herkes video çekip geriden izliyor kendilerinin hakkını savunan bir adam dayak yerken.

    http://videonuz.ensonhaber.com/izle/tekme-tokatli-kavga-izmir-havalimaninda-son-buldu



    Resmen içlerim sızladı. Ben hepsi gidip adamların önünde dursun demiyorum. Sonuçta toplu ortam insan psikolojisi birisi biraz karşı cıksa emin olun herkes tepki gösterecektir ama izlemekle yetiniyoruz.

    Videoyu çeken herif ise polisss nirde adam öldü diye bir yerlerini yırtıyor. evet kameraya çekmek ile insalık görevini yapmış oldu. Oradaki iki mahluk adamı yerde tekmeleme anını çekti ve büyük bir başarıya imza attı helal olsun. Bravoo..


    Şimdi içinizde 2-3 videoya izledin o gazla buraya konu açtın diye içinizden geçirmeyin. Trafikte çok tartışmısımdır dayakta yemişimdir ama vicdanım rahat mazlumun yanında olmaktan.

    Lütfen biraz daha duyarlı olalım arkadaşlar ne bu vurdumduymazlık. Resmen bana değmeyen yılan bin yaşasın havasıyla takılıyoruz. Bugun başkasına yapılan yarın bizede yapılabilir. Elin gevuruna dönmeye başladık resmen.







  • Dalaksız herif
  • Otobos şoförü canına susamış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobüs şöforü hiç uğraşmıycaktı tmm kardeş burdan in diycekti.Aslında yumruk yumruğa girişilse sorun değil en fazla ağzın kanar burnun kanar teke tekte ya da 2 ye tekte.Ama çoğu insan bıçak çeker vurur öldürür diye düşünür buna bende dahilim.Karışmak bile değil aslında adam kavgayı ayırim derken bıçaklanıyor afedersiniz b.ku b.ku'na ölüyor karışsa hepten gider.Yani insanlar bunları izledikçe bilinçaltına sen karışma bak sonun kötü olur adamın bıçağı varsa diye ölürsün diye söyleniyor.Ama kendine bir hakaret ya da karışılma olsun hemen devreye girer tabi sonuçta kendi davası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.