Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
26
Favori
74.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam almayın, pişman eder sizi. Almayan bir pişmansa alan 1000 pişman emin olun. NFS için söylüyorum. Açık dünya olsa nolacak. Atmosferi, aydınlatması, kasvetli havası, aşırı karanlık oluşu vb felaket. Tam aksine kapalı dünya olmuş hatta. İlla ki 16-32gb ram, yeni nesil cpu, olmazsa olmaz SSD. Ekran kartı zaten iyi olmalı. SSD olmadan oynanmayan tek oyundur herhalde. Bunların hepsi olsa bile stabil çalışacağının garantisi yok. Hayatımda böyle optimize özürlüsü oyun görmedim.
    Azıcık hız yaptığınızda kaplamalar bozuluyor ve çukur açılıyor, içine düşüyorsunuz. Hemen herkes bu durumdan muzdarip, EA en ufa bir öneri ve fix update vb vermedi. Hemen destek kesildi.

    Ssd yoksa oldukça uzun süre yüklemede kalıp bekletiyor, sinir ediyor. Boşverin grafik vb. İlla oynayacam derseniz origin access alın aylık 14 tl gibi bir fiyata 1 ay boyunca kiralama şeklinde oynarsınız. Deluxe sürümü üstelik tam sürüm yani.

    Nfs ve forza tamamen farklı oyunlar. Nfs serisindeki konsept gece yarışı modifiye vb hiçbir oyunda yok. O ayrı bir dünya ama son oyunu da rezalet bence. Eski nfsleri oynasanız bin kat daha fazla keyif alırsınız. Yıllar sonra nfs u ve u2 yi tekrar oynadım ve nasıl mest oldum anlatamam. Oyunların aslında hiç gelişmediğinin, hatta içerik vs olarak geriye gittiğini net olarak gördüm bir kez daha.
    Forza horizon 3 bence kokpit kamerasında başarısız olmuş. İç tasarım ve özellikle direksiyonun saçma bi animasyonla kısıtlı derecede dönüş olayı çok saçma görünüyor. Onu da geçtim sadece windows 10 mağazasından alınabilmes ve çok tuzlu fiyata sahip olması hiç cazip kılmıyor bana göre. Optimizasyon sıkıntıları da hala var gördüğüm kadarıyla. Tabi siz bilirsiniz elbette ama almadan önce iyi düşünün, araştırın. Üstte nfs ile ilgili başka yorumlar da vardı.




  • Ozaman nfs ve horizonu eledik napalım asettoya devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı tarz değil ama açık dünya sordunuz diye söyleyeyim, the crew denediniz mi. Oldukça hoş ve keyifli bir açık dünya yarış oyunudur. Nfs gibi olmasa da modifiye de var. Asetto corsa tam bir simulasyon. Oynamamıştım ama 60fps gameplayler izledim. Kokpit kamerası başarılı olmuş. Demek istediğim, direksiyon baya tam tur dönüyor gerçekçi şekilde. Çoğu yarış oyununda hikayeden kokpit kamerası koymuşlar, direksiyon saçma animasyonla kısıtlı dönüyor.
    Araç sesleri, görsellik çok güzelmiş corsada. Ama işte sadece pist olayı da beni sıkıyor kısa süre sonra. Tam da bu yüzden simulasyonları bir türlü sevemedim gitti. Orada nitro görmeyince, modifiye olmayınca, kısıtlı bir alanda pistte yarışınca daral geliyor bana. Siz seviyorsanız zaten keyif alırsınız, mesele yok.

    Keşke şu driver san franciscodaki dinamikler ve kokpit & direksiyon olayıyla midnight club LA yi birleştirip güncel bi yarış oyunu yapsalar. Birinde sürüş fizikleri kokpiti diğerinde açık dünyası ve alabildiğine modifiyesiyle her ihtiyacı karşılayacak türden bir oyun olabilirdi. PS3ümü keşke satmasaymışım diyorum bazen midnight tan ötürü. O oyunu nasıl oynamadan yıllar geçti hayret ediyorum. Eski efsane yapımların yerini hiçbir güncel oyun tutmadı bende. Bu da böyle bi anımdı neden anlattım bilemedim. :)




  • Crew var onu oynuyorum nfs ninde grafikleri cezbetti onun için sormuştum asettoyu almayı düşünüyorum arkadasla beraber yarıslara katışmak için pist yarışlarını daha çok severim 5-6 sene öncesine kadar formula 1 (rFactor) liglerine katılmışlığım var geçmişten kalan 5 senedir rafta bulunan logitech momo direksiyonumda var. şuan üçüncü yarış olarak horizonun fiyat düşmesini bekliyorum. Horizonada merak saldım grafikler şahane gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macdermit's mile isimli bölümü bitirince haritada başka görev gözükmüyor yeni görevleri nasıl açabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outlaw görevlerini bitirmemişsin sen. polis kovalamacılarına girdikçe açılır. bide sms mesajlarını kontrol et.
  • Oyunu yeni indirdim.Açık dünya olayı güzel yanlız hep mi karanlık olur ya.Birde arkadaşlar kazanılan parayaüst model araç almak mı mantıklı yoksa modifiye etmek mi.

    Psn: GOKAYGULER06

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep karanlık hocam malesef. Arada kısa bi süreliğine şafak vakti kadar bi aydınlanır gibi oluyor, sonra hop tekrar karanlık. Araç almak ya da modifiye etmek tamamen kişisel tercih. Ama madem öneri istediniz, belli bir para birikinceye kadar mevcut aracı modifiye etmek daha iyi olabilir. Level ve para kasmak pek zor değil zaten çabucak olayı çözersiniz.
  • Crack çıktı mı?
  • All Men Must Die kullanıcısına yanıt
    Çıkmadı, çıkmayacak. Oyun sürekli EA sunucularına bağlantı gereksinimi duyuyor, net bağlantısı olmadan giriş yapmadan çalışmıyor. Bu yapıdaki bir oyunu kırmak mümkün değil.
  • 90 . ? ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna destek çıktıktan beş ay sonra kesildi. Güncelleme beklemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi araba dönmüyor deli olacam hadi tamam becereksizim diyelim ama o kadarda değil! Deli olacam yaaa gittim yeni araba aldım oda .ok . Satamıyorumda yeni arabayı!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 2 Aralık 2016; 22:18:39 >
  • mavizamanda kullanıcısına yanıt
    Garajda handling and tuning kısmında arabayı gripden drifte kaydirdiniz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi çıldırıcam artık yeter! Eddie challenge 9 da kalıyorum! Araba arada düz yolda sol basıp duruyor, 1 kere çarpttımı zaten bitti kesinlikle yetişilmiyor, sol basıp durmasını lagdan nedir anlayamadım. AKK derdine şuncacık oyunu bile oynayamıyoruz!!
  • Eddie finale geldim araba basmıyor. Kafasına göre sağa sola dönme kusurundan 20 kere çarptım o halde yetiştim(saçmalık) sonlara yaklaştık bu sefer araba yavaşladı yavaşladı durdu basıyorum basıyorum gitmiyor. Oyun hugoya döndü. Basıyorum gitmiyor. 3-5 kişi geçti beni sonra hareket ettim. Bi şeyler dönüyor ama..
  • MERHABALAR.

    OYUNU ORJİNAL OLARAK ALDIM. PLAYSTORE İNDİRİMİNDEN . 45 TL YE GELDİ.

    OYUNU YÜKLEDİM. " ARABA HIZLANMIYOR". NE YAPTIYSAM 2 VE 3 VİTESTE KALIYOR. HIZLANMIYOR... BİLMEDİĞİM BİR AYARMI VAR YOKSA BİR SORUN MU VAR??? ARAÇ SUBARU.

    TEŞEKKÜRLER
  • merhaba arkadaşlar bi sorunum var çözümü bir türlü bulamadım bu oyun için gidip xbox one s kolu aldım klavyede oynamadım uzun süre zevkli değil diye geldim bi hüsranlık ayarlar çok saçma sapan bişi deliriyor kol ileri gitmez bazen gider 4. vitese geçmez sabit gider çok saçma bi olay oluyor bunu çözemedim ayarları değiştirdim pek değişen bişi yok win 10 64 bit sistem var diğer oyunlarda sıkıntı yok rivals da bile hatta sorunsuz oynuyorum neden bu oyunda bu delirmeceler oluyor anlamadım çözen yada bilen var mı?
  • Arkadaşlar oyun originde 10 euroya düşmüş oynayanların yorumları ne yöndedir alınır mı saygılar. (Deluxe versiyon 12.5 euro) deluxe almaya değer bir paket midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosker60 -- 23 Aralık 2016; 18:00:24 >
  • Herkeze iyi akşamlar,

    Oyunu bende 10£ ya alanlardanım. Ekran kartım ve işlemcim oyuna yetıyor gayet akıcı ama araç hızla ilerlediğinde haritada bazı bölümler açılmıyor ve araç bu boşluklardan içeriye düşüyor bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen biri varmıdır. Saygılar iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.