Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
8.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam sizin bahsettiğiniz remastered. Reboot demek serinin en baştan köküne bağlı şekilde geri dönmesidir. NFS serisinin rebootu 2015'te çıkan oyun. Most Wanted ise remake. Ayrıca 2012'de çıkan Most Wanted'daki gece de var.

    https://www.youtube.com/watch?v=Il4IwUgzJUo&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 26 Haziran 2020; 1:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tek sen remake diyorsun ısrarla Remake dediğin oyunda hikaye yok sen herkese remake dayatması yapıyorsun onu anlayamıyorum. Bak reboot, remake, remaster nedir tam okuyun diye türkçe link veriyorum:

    https://fantazya.org/remastered-remake-oyunlar-arasindaki-farklar-nelerdir/

    Sadece adı aynı olunca oyun remake OLMUYOR. Remake denilmesinin amacı zaten insanlara eski oyunun hikaye ve mekaniklerinin korunacağını belirtmek oluyor. Yakın örnek Bknz. Mafia 1.
    Ha gerçekten dediğin oyunla ilgili bütün kaynaklar ve haberler remake diyordur o zaman doğru derim fakat zaten kimse remake demiyor. Hype olsun diye Most Wanted adını kullandılar bu sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Criterion Games, sitesinde fizik ile ilgili eleman almak için ilan verdi. Yeni NFS oyununda yeni bir sürüş fiziği ile karşılaşabiliriz.


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç haber gelişme yokmu yeni oyundan derek hamilton falan?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Its Payne kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yeni bir gelişme yok. Sadece NFS Hot Pursuit (2010) Remastered ve NFS 2021'in geliştirildiğini biliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp oğlu çöp geliyor

  • Bana gerçek değil gibi geldi, yollar ve yoldaki bariyerler NFS Undercover'dan. Daha trailerı gelmeden oynanışının sızması mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered Amazon'da Listelendi!

    Amazon'un Birleşik Krallık mağazasında Need for Speed Hot Pursuit Remastered listelendi! Üstelik oyunun çıkış tarihi olarak da 13 Kasım 2020 gösteriliyor. Eğer doğruysa, Hot Pursuit Remastered'ı görmemize çok az kaldığı söylenebilir.

    EA, oyunu gerçekten 13 Kasım'da çıkaracaksa çok yakında oyundan bir Trailer görmemiz mümkün.

    Amazon'da şimdilik oyun için sadece Xbox One ve Nintendo Switch platformları listelenmiş, ancak oyunun %99 ihtimalle PC ve PS4 platformlarına da geleceğini söyleyebiliriz.

    Öte yandan, Criterion'ın 2021'de çıkaracağı ana Need for Speed oyunu üzerinde de çalıştığını söyleyelim. Aşağıdaki bağlantıdan Birleşik Krallık Amazon sayfasındaki Hot Pursuit Remastered bölümüne göz atabilirsiniz.

    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

    https://www.amazon.co.uk/Need-Speed-Pursuit-Remastered-Nintendo/dp/B08BD6BJ4G?th=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi arkadaşlar, konuyu en başından beridir okudum. @gokhans19 arkadaşımızın 4. sayfadaki söyledikleri de doğrudur.
    Konuya en başından girmek gerekiyorsa ben uzun yıllardır sıkı bir NFS
    hayranıydım.
    99 High Stakes'ten (1999) itibaren Shift'te (2009) kadar bütün serilerini oynadım. Diğer serileri de oynamasamda görsel ve yazılı kaynaklardan bakarak tüm külliyatı yalayıp yuttum sayılır. NFS hayranları olarak seriden doğal olarak iyi bir yapım bekliyoruz fakat olmuyor, yapamıyorlar, gelmiyor. Bu işi en başından başlayarak kavramak gerekiyor. Onun için size anlatayım.

    NFS ilk serilerinde bir formül tutturdu. Formül şöyleydi; şehirden uzak yerlerde, kırsal alanlarda hypercar araçlarla yarış ve aksiyonun dibini yaşatmak için polis kovalamacaları. Bu güzel ve beğenilen bir konsept oldu. Bunun oluşmasında "teknoloji" çok önemli bir rol aldı. Nasıl mı? O zamanın pc ve konsol donanımları belli bir güçteydi. Oyunlarda şehir içi bir harita yapmak hem donanımları zorlayacak hem de grafik motorunu. O dönemin teknolojisiyle böyle bir şey yapmak oldukça zordu. Şehir dışında düz yollar, nispeten daha az tasarımsal detay demekti. Bu sayade araç mekaniklerine ve grafiklere yoğunlaşma yaptı yapımcılar. Bu güzel büyü NFS Porshe Unleashed (2000) ve Hot pursuit 2 (2002) ile doruklardaydı. Gelişen teknoloji daha farklı bir şey yapmaya artık izin veriyordu. Voodoo ve 3DFX kartlardan kurtulmuş Ati ve Nvidia rekabeti başlayacaktı. Windows 98'den de kurtulmuş renkli ve capcanlı bir işletim sistemi olan XP dönemi başlıyordu. (Ufak bir notta düşeyim NFS Porshe Unleashed öncesi oyunlarını günümüz (W7-W8-W10) pc'lerinde çalıştıramazsınız. 98 yapımı Quake 2 veya Unreal çalışır fakat NFS çalışmaz.)
    Yıl 2003'ü gösterdiğinde NFS eldeki imkanlarıda kullanarak yepyeni ve yapılması gereken bir şeyi yaptı. "Underground" artık canlı bir şehirde yarış yapabiliyorduk. Araçlar, değişik modifiyeler, müzikler, oyun modları, fizik, grafik... Anlatmaya gerek yok.
    İşte ilk ayrışmalar burada başlıyor. Kimi oyuncular için 2003'te çıkmasını bekledikleri oyun aynı diğer serilerinde olduğu gibi şehir dışında hypercar araçlarla yarışlar ve polisten kaçma serüveni içeren bir oyundu. Fakat tam tersi bir oyunla karşılaştılar. Açıkça söylemek gerekirse o dönemde Underground çıkmasaydı, diğer oyuncuların istediği tarzda kırda hypercar sürme oyunu çıksaydı NFS bu kadar başarı yakalayamazdı. Eldeki imkanları boş yere çöpe atmak olurdu. Neyse seriye devam edelim, sonrasında EA NFS serisinden ard arda her yıl sütünden faydalanıcaktı. Çıkan U2 bi o kadar iyi olmuştu. Fakat daha çok adrenalin isteyen oyuncuların olması sebebiyle Underground serisine bi cilalama getirerek yapılan Most wanted (2005) 'in durumu ortada. Burada oyunları tanıtmamın bir gereği yok herkesçe bilinen efsaneler zaten. Ardından çıkan Carbon grafik açısından MW' ı geçse de hikaye ve muscle araçların kötü fiziği vb. gibi durumlar pastanın üzerindeki vişneyi çürütmeye başladı. Değişik bir konsept çalışması yaptılar ve ortaya Pro street çıktı. Vee geldik NFS serisi içindeki 2. ayrıma. Bu ayrım cadde ve arcade türünden biraz simülasyona kaçan pist oyunuydu. Kimileri beğendi beğenmedi ayrı bir konu. Fakat önceki serilerinden tamamiyle farklı bir şey yaptılar. Caddelere ve polislere alışmış oyuncular kendilerini bu oyunda yanlız hissettiler. Oyun kötümüydü ama hayır. Hatta grafik kalitesi olarak oldukça seri gelişmişti. Hasar modellemesi belki dePorsche Unleashed'tan sonra gelen en iyi oyundu. Tabi oyun sürüş için direksiyon setini istediğini çoğu kişi sonradan öğrendi.( Benden küçük bir not. Direksiyon seti ile bu oyunu oynadığınızda çıktığı zamanı düşündüğünüzde, 2007 senesine göre iyi bir oyun olduğunu anlayacaksınız. Fakat tam bir simülasyon oynuyorum ben diyemezsiniz sim-arcade karışımı bir aralıkta)
    Böylece bu bölünmeyle NFS serisinin içinde guruplaşmalar başladı. Kimisi eskilerden dem vurarak şehirdışında yapılan Hypercar yarışlarını özlediğini söyledi kimileri ah nerede o caddeler, trafik ve kimisi de polisleri özledi. NFS yaptığı yeni atlımlarla gerisinde farklı tiplerde oyuncular bıraktı.
    Veee geldik kilit bir döneme. Takvim yaprakları 2008 yılını gösterirken o yıla ait havadan gelen sarı ışıklar NFS Undercover'ı da vurdu. Malesef yıldız tozu, Hollywood parıltısı olan oyunumuz Maggie Q ablamıza dayanamadı ve patlak verdi. Bu oyun hakkında söyleyecek sözümü NFS Undercover ana konu kısmında söyledim. PC için konuşmuştum, hala da PC için konuşuyorum mağzur görün oyunlar aynı sonuçta. Bu oyun NFS için önemli bir oyundur. NFS serisi için mihenk taşı da denilebilir. Çünkü gerçekten seri yaptığı tüm yenilikçi çalışmalarını bu seriyle kaybediyor. İleriye değil geriye bir dönüş başlıyor. Bakınız sonrasında çıkan Shift (2009) güzel bir oyundu Pro street'ın olması gereken ham hali bir kategoride. Fakat bu klasmanda çok daha dişli rakipleri vardı. 2010'da çıkan adeta bir back the future olan NFS Hot Pursuit. 2003 önesi serilerine benzeyen, yukarıdaki remake tartışmasına atıfta bulunarak. HP2 2002 oyununun remake hali resmen.

    Sonraki serilerinden daha hiç bahsetmeyeceğim Undercover'ın sürüş mekanikleri zayıf olduğu bilinen bir gerçek fakat Most wanted 2012'de ki sürüş fiziği Undercover'ın elini ayağını öptüren cinsten. NFS serisi hadi Shift kötü değildi onu da alalım ve son olarak eski duyguları bize tekrar yaşatan HP 2010'u da alalım. Uzunca bir süre 2010'dan beri elle tutulur bir yapım çıkartamadılar. NFS Heat üzerinde biraz daha çalışılsaymış güzel bir yapım olacakmış fakat uzun yıllardır yaptığı yapımlardan epeyce zenginleşen koca göbekli, gözünü daha da para hırsı bürümüş olan EA buna izin veririmi? Yapın çıkartın oyun içi satınalma yaparız önemli olan yapımlar değil PARA PARA PARA diye söylenen bir Oyun şirketi var ne yazık ki.

    Tüm bunlara rağmen ben son oyundan az da olsa ümitliyim. 2010'dan beri daha hiç bir NFS serisi oynayamadık. Acaba bu bekşeyiş sonunda bozulacak mı?..........

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered PS4 için Listelendi!

    Kore'de bir oyun derecelendirme sitesinde yer alan liste, yalnızca bu önceki iki sızıntının oldukça doğru olmadığını, aynı zamanda resmi bir duyurunun da çok yakın olabileceğini gösteriyor. Need For Speed Hot Pursuit Remastered için başvuruyu yapanın listelemede Electronic Arts Korea Ltd. olduğunu görüyoruz. Oyun Korece web sayfasında "PlayStation 4 yarış oyunu" ve "12 yaşın üstündeki herkes" için derecelendirilmiş. Oyunun ayrıca Platform/Tür kısmında PC ibaresinin bulunduğunu da görebiliyoruz. Öyle görünüyor ki oyunun remastered sürümü PC ve PS4 için kesinlikle gelecek. Ancak diğer konsollar hakkında bir işaret bulunmadığı için erkenden konuşmak zor. Resmi duyuruyu beklemeliyiz.


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EA Games, Resmi Twitter Hesabından Yeni Need for Speed Oyununun Görüntülerini Paylaştı

    Beklenen oldu. EA Games, yeni oyundan iki farklı fotoğraf paylaştı ve köşesine çekildi. Paylaşılan fotoğraflardaki Nissan 350Z model arabanın plakasının 510 olması, 05.10.2020'yi işaret ediyor olabilir. Yani duyuruya yalnızca 2 gün uzakta olabiliriz.

    Paylaşılan fotoğraflardan birinde EA Big Joe isimli birinden bahsediyor. Bu kişi oyundaki bosslardan biri olabilir. Bir ihtimal oyuna Blacklist sistemi döndürülmüş olabilir ve Big Joe Blacklist'teki bir yarışçı olabilir. Herhangi bir duyuru durumunda konuyu güncelleyeceğim.


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EA Games Resmi Sitesine 2 Günlük Sayaç Eklendi - Oyun 5 Ekim'de Duyurulacak


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 3 Ekim 2020; 0:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri Sayımın Linki:

    https://www.ea.com/games/need-for-speed/510

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for Speed'in Resmi Twitter Hesabı Güncellendi

    Need for Speed Heat'in duyurusundan bu yana Need for Speed'in resmi Twitter hesabı Heat teması içeriyorken, bugün hesap güncellendi. Profil ve kapak fotoğrafına *#BEAT510" yazan görseller eklendi. "#BEAT510"un anlamını 5 Ekim'deki duyuruda öğreneceğiz.


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 3 Ekim 2020; 18:33:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Acaba yeni oyun mu yoksa remake felan mı Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU] 

  • Nfs serisini çok sevmeme rağmen fizikler düzelmeden yeni oyunu almayı düşünmüyorum

  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt

    Yarın saat 18.00'da öğreneceğiz. Bazıları Hot Pursuit Remastered diyor, bazıları ise yeni oyun. İkisi de olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elpdrno_046

    Yarın saat 18.00'da öğreneceğiz. Bazıları Hot Pursuit Remastered diyor, bazıları ise yeni oyun. İkisi de olabilir.

    Yeni oyunla ilgili olabilir. Görüntüler hiçte hot pursuitteki haritalara benzemiyor. Hot pursuitte deniz kenarı dağlık yerler ve orman içleri vardı. Öyle şehir içi hatırlamıyorum. Veya adamlar remake yaparken haritayı orijinaline bakmadan değiştirdi. Yarın görücez.


    Bu arada baktımda görüntüler heattenmiş. Yeni oyunun değilmiş. O zaman işler değişir. Hp remakei bu sene diğer oyunuda 2021de çıkarırlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 4 Ekim 2020; 14:28:28 >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Haklısın ancak paylaşılan görüntülerin ikisinde de Nissan 350Z var. HP'de 350Z yoktu. İkinci fotoda 350Z Pizza Joe yazan grafiti dolu bir duvarın önünde duruyor. Grafitili bir duvar yoktu diye biliyorum HP'de.


    Ayrıca aksine, o paylaşılan görüntü Heatten değil, yeni oyunun erken betasından olduğunu düşünüyorum. Mape dikkatli bak, Heat'te olmayan ikonlar var.


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.