Şimdi Ara

Need For Speed: The Run Kasma / Ağır Oynatma Sorunu Çözüldü! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
57.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bişey çözüldü sandım :)
  • Bu da bir çözüm. İstersem çözümü kaldırabilirim konudan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rambo_FT

    Bu da bir çözüm. İstersem çözümü kaldırabilirim konudan.

    Valla bence de kaldır, millet boşu boşuna bişey bulundu sanıyor, 512mb 9800gt gibi bir kartlan bile 1080p oynuyorum ben, 1-2 ayarı low yapıyorum sadece, gerisi ultra da kalıyor. Sen kalkmışın 1GB kartın belleği yetmiyor diyorsun. Benim 512 nasıl çözüyor işi o zaman ??

    Cihazında ki kart minimum gereksinimin bile altında bir kart bilmem farkındamısın ?? Ayrıca mobil olduğundan sen onu normal 5450 falan gibi bişey düşüneceksin. Masaüstü 5650 ile bir olmaz yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 25 Kasım 2011; 23:02:26 >
  • 2smoke; ben belleğin kesin olarak yetmediğini söylemedim, ekran kartındaki belleğin hızınında yetemeyeceğini söylemiştim.

    Sen LOW ayarlarda akıcı oynuyorum diyorsun. Ben HD4850 512MB ile LOW ayarlarda 1440x900 çözünürlükte 20 FPS yi geçemiyorum. Üstelik masaüstü. Bilgisayardan anlamıyorsun bari cahilce yorumlar yazma!

    Ben sorunumu çözdüm, oyunu bitirdim, şimdi baştan başladım, bu sefer kasmadan oynayayım bari
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rambo_FT

    2smoke; ben belleğin kesin olarak yetmediğini söylemedim, ekran kartındaki belleğin hızınında yetemeyeceğini söylemiştim.

    Sen LOW ayarlarda akıcı oynuyorum diyorsun. Ben HD4850 512MB ile LOW ayarlarda 1440x900 çözünürlükte 20 FPS yi geçemiyorum. Üstelik masaüstü. Bilgisayardan anlamıyorsun bari cahilce yorumlar yazma!

    Ben sorunumu çözdüm, oyunu bitirdim, şimdi baştan başladım, bu sefer kasmadan oynayayım bari

    :)) Evet ben anlamıyorum PC den malesef. Ben bu arada Low oynuyorum yazmadım, sadece 1-2 ayar low yazdım, onlarında biri gölge, diğeri efekt. Geri kalanlarda ultra da. Aldığım min FPS de 30, sadece polisler oldumu 22-24 lere düşüyor. Ayarıca bende 1920 den 1440 çeksem alayı ultra 30 fps çakarım yazık olur senin 4850 ye de.

    Şunu aklına yaz, 4850 9800gt den çok üstün bir kart değil, hatta bazı yerlerde çok ağır kalıyor 9800gt ye göre. Fizik motoru da yok üstüne üstlük. Çok büyütme gözünde.
    Bak oyunun min ihtiyaçlarına bile 4850 değil 4870 yazmış adam..

    Hadi sana iyi oyunlar.




  • Zaten ekran kartını satmayı düşünüyorum. Ama senin çözümümü silmemi istemen çok sinir bozucu.
  • yahu oyunu oynarken kac fps oldugunu nereden goruyorsunuz kı ? .30 fps den bazı yerlerde 18 fps ye dusuyor gıbı tabırler var.. pc de arkada bır program falan mı calsıyor .. merak ettım
  • fraps kullan fraps açıkken oyuna gir bu kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rambo_FT

    Zaten ekran kartını satmayı düşünüyorum. Ama senin çözümümü silmemi istemen çok sinir bozucu.

    Güzelim ben sil demedim ki sen siliyimmi diye yazmışın bende sil dedim senin mesajının üstüne. Neyse uzatmaya deymez, sen sorununu çözdünse mesele yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rambo_FT

    fraps kullan fraps açıkken oyuna gir bu kadar

    anladım hocam eyvallah ..
  • valla sabahtan beeri uğrasıyorum...sonunda 30 fps ye cıkabıldım....nvdia nın bütün sürüclerini sildim...Sonra gittim netten beta sürüm olan

    64 bit için----http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-285.79-beta-driver.html

    32 bit için ----http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-285.79-beta-driver.html

    bu driveri kurun...beta 285.79 beta meta ama oyunu uçurdu adeta....bunları yaparken nette gitti duzeltemedım bı turlu...internete baglı degılken oynuorum oyunu onunda bi etkısı vardır herhalde..ama 30 fps yi gordum ya artık gam yemem :))

    ben cozumu boyle buldum bence nvdianın bu son driverinde sorun var....beta 79 u kurun bakalım duzelcekmı o düşük fps sorunu....64 bit kullanıpta oyunu oynatmaayacak kadar kasan veya ses onden gelıp goruntu arkadan gelen arkdaslarda 32 bite gecip o sorunu duzeltmıstm...32 bittede düüşük fps vardı onuda beta driverle hallettim..

    deneyin bakalım inşallah olur....

    bu arada düşük fps de yavas yavas oynadıgımdan bu 30 fps de arabaın kontrlou bı haylı zor gelıyor... en dusuk 17 fps yi gordum suan ortalama 25 falan oynanıyor.

    ati ciler için bilmıyorum napcaz...onlarda beta bulrsa denesin




  • ben hiçbir kasmayla karşılaşmadım.orjinal oyun ama.kasma orjinal olmayan bir oyunda da kasar...
  • Yeni çözümlerin gelmesi güzel.
  • ekran kartından fln kaynaklanan bir sorun değil. oyun sorunlu boşuna laf atmayın ekran kartına
  • Haklısın. Ekran kartımın 63GB/s veriyolu genişliği var. Neyime yetmiyor sanki. Call of Duty MW3'ü 1440x900 tüm ayarlar ULTRA da 2xAA açık Vsync AÇIK 50-60 FPS de oynuyorum HD4850 ile.
  • directx hatası veriyo şimdi birdenbire çıktı ne iş
  • benim de i7 2630QM işlemci ,6gb ram 540M 2gb paylaşımsız ekran kartım var birçok oyunu full ayarda oynuyorum ama nfs the run oyununu 600x400 çözünürlükte bile kasarak çalıştırıyor yani full ayara alsam da aynı düzede kasıyor sıfır ayarda da aynı düzeyde kasıyor ve arada bir oyun donup kitleniyor kapamak zorunda kalıyorum. benim oyunum sahte,orjinal değil yani. Belki de oyun sahteleşince kendini otomatik olarak performans çürütecek şekilde tasarlanmıştır korsancılığı önlemek için... güzel oyun ama oynayamıyorum...
  • ya arkadaşlar bende nfs run oyununu yeni yükledim kasma sorunu vardı çözünürlüğü düşüreyim derken full ekran ve yarım ekran die bişi vardı ona bastım ve oyunla ilişkim kesildi oyunu açıorum ekran sürekli gidip gelio bi yardımcı olurmusunz oyunun giriş ekranı yarım görünüo ama enterlama yapamıorm
  • Oyun güzel değil nerde eski most wanted undergrounddan aldığımz zevk
  • bu oyunlara modifiye eklenmediği sürece çöp hepsi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.