Şimdi Ara

Nef Arena'dan Çıkış Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gözlemlediğim kadarıyla bu sorun sosyal medyada asla dillendirilmiyor ama her maç çıkışında insanlar deli gibi şikayet ediyor.


    Şu an benim bildiğim stattan çıkış için 3 tane yol var.


    1. Çıkış: Vadi İstanbul'a giden Havaray. Bunu alternatif olarak değerlendirmek bile komik oluyor çünkü 10 dakikada anca 100 kişiyi falan taşıyabiliyor.


    2. Çıkış: Metro ve Seyrantepe'ye doğru çıkan maksimum iki kişinin aynı anda çıkabildiği merdivenler. Bu çıkışı kullanmayı tercih ederseniz yaklaşık 5 bin kişiyle o merdivenleri kullanarak Seyrantepe'ye 40 dakikada falan anca varabiliyorsunuz.


    3. Çıkış: TEM'e bağlanan ana çıkış merdivenleri. En çok kullanılan çıkış bu ancak aynı anda 20 bin kişi çıkmaya çalıştığı için ilerideki köprüye sıkış tepiş yine anca 40 dakikada varabiliyorsunuz.


    55 bin kişilik devasa statın bütün çıkış noktaları bu kadar. 55 bin kişi stattan 5 dakikada çıkabilmesine rağmen, 5 dakikalık mesafeyi ezilme ve izdiham tehlikesi içinde 40 dakikada ancak yürüyebiliyorsunuz.


    AKP ve şürekası stat açılışında ıslıklandıktan sonra kasten her şeyi yarım bıraktılar. Vatandaş olarak onlardan herhangi bir beklentim yok, ülkenin geldiği hal ortada zaten.


    Ancak taraftar olarak bir kamuoyu oluşturalım ki bizim yönetim ve İBB ortak bir projeye imza atsın ve şu sorunu bir şekilde çözsünler. Vadi İstanbul ve Seyrantepe tarafına ek olarak iki tane alt geçit mi yaparlar, başka bir şey mi yaparlar bilemem ama her maç sonrası insanlar izdiham riskiyle karşı karşıya kalıyorlar.


    Bu konuda kamuoyu oluşturulması için her türlü öneriye açığım, örgütlenip şu sorunu halledelim arkadaşlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 2018 yılında attığım tweet

    Böyle bir şey ya da önemli bir organizasyon finali (ŞL-Avrupa Ligi finali-Super Kupa vs.) olmadan o stadın ulaşım sorunu çözülmez.


    İbrahim Mertoğlutwitter
    “Şu euro 2024 ün çıkmasını öyle istiyorum ki.. Yıllardır kendi vatandaşının (özellikle bizim GS taraftarının) ulaşım zorluklarını çevre eksikliklerini görmeyenler umursamayanlar avrupaya rezil olmamak için bakın kısa zamanda stad ve çevresine neler yapacaklar? @TFF_Org @ibbPR”
    https://twitter.com/ibrahimertoglu/status/1045214169795055618



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 23 Nisan 2023; 0:51:57 >
  • kanka özür dilerim


    this is sami yen no way out

  • 1/2 1/2 çıkmıştık çok kere. Crespoooooo ve gollllll

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.