Şimdi Ara

nef projeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu nef son zamanlarda türedi heralde nef 98 projesini baya övüyorlar. kağıthane ve merterde de projeleri var.

    alan beya arastıran var mı hiç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nef güvenilir bir firma değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi firmaya güveneceğini şaşırdı millet
  • Hangı konu da guvenılır degıl acıklarmısınız bende merak ettım. Bende ev bakıyorum ve gayet mantıklı fıyatlar sunuluyor
  • nef i bilen duyan yok mu hacılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

    Nef güvenilir bir firma değil

    neden güvenilir değilmiş? açıklama yaparmısınız???
  • Bu konuyu tekrar canlandiralim arkadaslar.

    Heryerde denk geliyorum reklamlarina.

    %25 Pesinati 2 yila yayarak oduyorsunuz. Ardindan kredinin kalan %75'ini de evi kiraya verince taksit taksit oduyorsunuz.

    Sartlar guzel gozukuyor ancak isin icinde bir bit yenigi var midir? EVlerin fiyatlari normalden yuksek olabilir mi?
    Ya da kredi geri odemeleri yuksek faizlemi oluyor acaba?
     nef projeleri




  • nef projelerinde buyuk ındırım klikemlak dan satış ofisinden %3 daha uygun fiyata alabiliyorsunuz nef dumankaya ve birçok projede yapılan anlaşmalarından dolayı klimemlak vasıtası ile alırsanız avantajlı almış olursunuz.

    klikemlak
  • Slm arkadşalar bende izmirde atek adress ten ofis almayı düşünüyorum. bu proje hakkınd aveya yapan firma hakkında bilgisi olan varmı? güvenilir midir mantıklı bir yatırım mı olur baya kafam karışık? yoksa başka bir projeden ev mi alsam bilemedm
  • Selam arkadaşlar artan kiralar nedeniyle değeri yüksek bir ofis almak istiyrum. Bu konuda İzmirde Metropol Proje içinde yer alan Atek Adress uzun zamandır dikkatimi çekiyor. İzmirdeki bu proje hakkında detaylı bilgiye sahip birileri vardır diye düşünüyorum.
  • Merhabalar bende mistral projelerini takip ediyorum. Mistral projelerine yapılan yatırım karlı olur diye düşünüyorum. İzmiri izmir yapan modern binalar, rezidanslar ofisler gerek. Mistral de bunu projeleri ile sağlıyor.
  • Dairede kullanılan malzemelerin görseli güzel kalitesi düşük malzemelerdir. En basiti odanın aydınlatması için sıradan ampül kullanılmıştı.

    Nef 10 kağıthanede bir zamanlar oturdum. 1+1 daire 35-40 metrekare daire aidat olarak 330 tl civarı ödeme yapıyordum. Hem fazla hemde hizmet kalitesi ve seviyesi sıfır.
    Herhangi bir peyzaj alanı yok. Üstüne peyzaj için para alıyorlar. Site içinde güvenlik yok sadece binanın girişinde danışmada birini koymuşlar. Bodrumlarda tavandan su akıyor. Spor salonun önüne kova koymuşlardı.

    Bunları nef direkt olarak yapmıyor ama yönetimi devrettiği firma sizden çatır çatır alıyor. Bu durumlardan herkes şikayetçi. Nef 10 sitesine gidip herhangi bir ev sahibiyle konuşabilirsiniz.
  • nef e güvenilir değil diyen arkadaş büyük ihtimalle karadenizli bir müteahhit. nef - ağaoğlu - işgyo - rönesans - nida inşaat firmalarının yaptığı inşaatlar çok iyidir. güvenilirliği tartışılmaz. hatta standartları öyle ki dünyadaki büyük inşaat firmaları ile kapışabilecek seviyededir. her türlü konuda güvenilirlerdir. ben bu firmaların elektrik ve mekanik tesisatlarını yapan bir firmada çalışıyorum. en kaliteli malzeme ve işçilik bu firmalara aittir. fiyatları da o sebeple çok pahalıdır.
    ama artaş - karadeniz örme - fer yapı gibi adı sanı olan fakat 5 para etmez firmalardan uzak durun. artaş kadar dandik bir firma görmedim. çin malı inşaat yaparlar kendileri.. ama yerlerini iyi seçerler.
  • İnşaat firmalarının satış ofislerinde çalışmak istiyorum ne yapmalıyım internet basvurusumu yoksa birebir görüşme mi olmalı genelde internet ilanları olmuyor yardımcı olabilen varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işgyo ve nef inistanbul topkapı projesinden ev aldık daire içerisinde yaklaşık 3 aydır yaşıyoruz ve evin içinde her gün ustalar var daire içerisinde biri 10 diğeri 8 yaşında 2 çocuk her sabah kalktığında üşüyerek kalkıyor sebebi ise petekler sürekli hava yapıyor hergün 2 defa hava alınmasına rağmen sorunu bulamıyorlar çünkü tüm malzemeler kalitesiz daha bitmedi en çok bizi şaşırtan prizlerin içerisinden hava gelmesi belkide hayatınızda duymamışsınızdır beton yok duvarlarda içleri boş tüm sorunlarla ilgili video ve fotoğrafları var gerekli heryere şikayette bulunacam bizim canımız yandı sizinde yanmasın b:b2 d:449

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.