Şimdi Ara

NEFESİNİZ KESİLECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:kuaforoyunlari.net
    Kuruluşu:2010
    İçerik:Kuaför Oyunları Oyna
    Tanıtımı:

     NEFESİNİZ KESİLECEK









    Hep bir işletmenizin olmasını mı hayal ettiniz? Bu hayalinizi gerçekleştirmek için işte size fırsat. Flash oyunlar
    arasında en sevdiğiniz oyun olmaya aday Kuaför oyunları, işletmecilik ruhuna sahip olan herkesi hünerlerini sergilemeye davet ediyor.
    Daha önce Kuaför oyun videolarına göz atmadıysanız acele edin. Rakipleriniz çoktan kuaför salonunun açılışını yaptı. Müşterilerinizi rakiplerinize kaptırmayın. Peki, müşterileriniz kimler olacak? Çok mu kaprisliler? Yoksa çok mu sabırsızlar? Oyuna başlamadan önce müşterileriniz hakkında genel bir bilgi edinmek isterseniz Kuaför oyun resimleri size bazı ipuçları verebilir. Sürprizlerle dolu bu oyun sizi müptelası yapacak. Farklı bir deneyim yaşamak isteyenlerin gözdesi kuaför oyunları keyfin ve eğlencenin de merkezi.
    Kuaför deyip geçmeyin. Müşterileri memnun etmek için her birine ayrı ilgi göstermeniz gerekiyor. Onları bekletmek oyunda yapacağınız en büyük hata olur. Kısa sürede istedikleri hizmeti onlara sağlamalısınız. Aksi halde size sinirlenip salonunuzu terk edebilirler. Para kazanmak da sizin için bir hayal olarak kalır.
    Seviyeler ilerledikçe sorumluluklarınız da artacak. Salonda farklı alanlarda da hizmet vermeye başlayacaksınız ve müşteri sayınız da buna bağlı olarak artacak. Ancak hiç korkmayın; yeterince hızlı olursanız hepsini salonunuzda ağırlamayı başarırsınız. Şimdiden kendinizi çok sayıda müşteriye hazırlayın.
    Bilmenizde yarar var; bu oyun nefesinizi kesecek. Birkaç etap geçtikten sonra ulaştığınız hıza kendiniz bile inanamayacaksınız. Zaman ile yarışmak kolay değil. Her etapta daha çok müşteri sizden hizmet bekleyecek. Onları küstürüp kaçırmamak için kentin en hızlı kuaförü siz olmalısınız. Kısa sürede müşteriler kapınızda uzun kuyruklar oluşturacak. Salonunuz kısa sürede büyüyecek ve işletmeler arasında adını altın harflerle yazdıracak. Şehrin en iyi kuaförü olmaya, salonda harikalar yaratmaya hazır mısınız? O halde şimdi oyun zamanı. Haydi oyuna!
    blog.kuaforoyunlari.net







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.