Şimdi Ara

nelere dikkat etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de bir araç almak istiyorum. Aslında symbol/broadway/accent cordoba (2000-2002) arasında kaldım. Tüp taktırmayı düşünüyorum. Tüplü olursa daha iyi..
    Broadwayler daha ucuz olduğu için ilgimi çekiyor..

    Ben aslında Cordoba ile Broadway'i teknik olarak karşılaştırmak istemedim. Ben geniş bir bagajı olan az masraf çıkaracak ve (2014 yılına kadar yeni araba alamayacağım için) yedek parça, bakım, servis sıkıntısı yaşatmayacak bir araç.
    Symbol, Broadway, Accent, Cordoba aradığım tipteki araçlar. Fiyatları da makul. Fakat Broadway eski teknoloji..
    bagaj ve ekonomiklik benim için önemli...klima abs asr vb.üçüncü planda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeka_oyunlari -- 25 Ekim 2007; 12:06:33 >



  • Hangi satıcı ayranım ekşi der hocam.

    Güven önemli bu işte. En iyisi ne senin tanıdığın ne de satıcının tanıdığı bi ustaya götürmek. İnciğini cinciğini anlatır sana.

    Seat'lar son dönemde atak yaptı. Yavaş yavaş satışları iyi duruma geldi. Ama servis konusunda haklı olabilirsin. VW bünyesinde olduğu için VW servislerinin de maşallahının olduğunu düşünürsen evet pahalı servisleri.
  • dostum ben sana bişey söliyim brodwaya felan hiçmi hiç bulaşma bende spring var değiştirmediğim yeri kalmadı nerdeyse artık canıma tak etti ama kısmetse az kaldı değiştiricem bende arabayı, senin gibi karar veremiyodum ama kararımı verdim hyundai accent 1,5gls 2001 model yeni kasalardan yani on numara araba parçası uygun az yakar tüp taktırırsan tatından yenmez bi tur attım arabayla sanki debriyaj yok arabada okadar güzel geldi springten sonra bu araba bana ,kararımı verdim benden tavsiye iyice sor soruştur hyundaiyi ona göre değerlendirme yap hiç olmazsa arabaya biniyorum dersin ama brodwaymış springmiş allah benden uzak tutsun benim ağzım yandı bari sen yanma
  • arkadaşa katılıyorum. benimde eski aracım broadwaydi sorunlarından artık bıkıp usanmıştım.
    accent bencede ıyı bır seçim daha yeni bir teknoloji ve sorunsuz bir araç
  • ya yanlıs anlasılmasında brodvaydeki mantık nedir...

    araqc yerden cok yüksek konfor zaten yok kısın calısmıoo.. vsvs bir sürü eksik yanı var..

    tek iyi yanı biraz seri olması..brodvay alacagıma doganı bile tercih ederim ben sahsi fikrim tabi..

    cordoba accent gibi araclar daha sık tercihler olur bunlara yönell
  • boş ver broadwayi bencede accent güzel olur cordabada güzel olur tabii accentin parça ve model avantajı var yakıtlarıda fena değil broadway almada
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volkaaan06

    ya yanlıs anlasılmasında brodvaydeki mantık nedir...

    araqc yerden cok yüksek konfor zaten yok kısın calısmıoo.. vsvs bir sürü eksik yanı var..

    tek iyi yanı biraz seri olması..brodvay alacagıma doganı bile tercih ederim ben sahsi fikrim tabi..

    cordoba accent gibi araclar daha sık tercihler olur bunlara yönell

    niye yanlış alınacağım...Bana görede eski ama yaygın diye listeme almıştım..Gördüğüm kadarıyla Broadway artık hiç gözde değil. Listemi accent, symbol ve cordoba olarak değiştiriyorum.

    Aramalarımı bu doğrultuda yapıp araçları deneyeceğim. Bu üç modelde araç incelerken ustaya göstermeye değer olup olmadığını anlamak iiçn bir iki önerini var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeka_oyunlari -- 15 Ekim 2007; 18:49:49 >
  • bugün iki üç arkadaş oturup muhabbet ediyoduk ben dedimki accentti kafaya taktım ondan alıcam biri çıktı yok efendim o araba alınmazmışda binilmezmişde doğru düzgün bahanede bulamıyolar öbürü dedi ben doğana binerim accente binmem ne insanlar varya ben akşama kadar burada arabaları araştırıyorum gidiyorum ustalara soruyorum o adamlar onaylıyo bunlar neymişde hyundai yaramazmış henüz bi arabaları bile yok ama lafa gelince akıl veren çok oluyo dostum senin ustan varsa ona bile akıl danış istediğine sor bak parça,yakıt,donanım,konfor hepsiyle uyumlu bir aile arabası benim aklıma ilk gelen accent uzun lafın kısası emin ol al pişman olmıcaksın hatta kısmet olurda bende alırsam buluşuruz ok.ama unutma 1.5 gls bide beyaz olsun renkli cam çakar lamba beyaz far marşpiyel bak görsen o arabayı kaymak gibi olur kaymak bana güven!!!!




  • accent gerçekten dayanıklı araç. ben iki seneden fazla kullandım hemde 200 bini devirmişti hiçbir parçası bozulmadı. otomatik olduğunuda belirteyim.
    bana göre tek eksi yanı kaportaının inceliği ama şunuda unutmaki honda toyota peugeot gibi araçlarında kaportası incedir.
    az paraya sağlam araç bakıyorsan accentten şaşma derim
  • Arkadaşlar bu ilanda olduğu gibi "tavan hariç" boyalı ifadesi kullanılıyor. Tavan neyin göstergesidir acaba. Boya olması bana göre çok kötü bir durum gibi gelmiyor. Ne dersiniz.

    Bu arabayı bir ustaya göstarmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz. 13K'e falan alacak olsam makul olur mu motor ve yürür aksam iyi ise...
  • tavan boyası devrilme olduğu anlamınada gelir bir apartmanın önüne koyduğunda saksı düştüğü anlamınada gelir...
    önemli olan şasinin durumudur.
    iyi bir usta ne olduğunu açıklayabilir ancak...
    ayrıca arkadaşların dediklerine katılıyorum herkes arabayı tanımadan marka fanatikliği yapıp başka markalara laf atar.
    ikinci elde önemli olan arabanın az yıpranmış olmasıdır...
    quote:

    Orjinalden alıntı: zeka_oyunlari

    Arkadaşlar bu ilanda olduğu gibi "tavan hariç" boyalı ifadesi kullanılıyor. Tavan neyin göstergesidir acaba. Boya olması bana göre çok kötü bir durum gibi gelmiyor. Ne dersiniz.

    Bu arabayı bir ustaya göstarmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz. 13K'e falan alacak olsam makul olur mu motor ve yürür aksam iyi ise...





  • şase motor numaralarına da bakmayı unutma.
  • arkadaşım araçta boya olması kötüdür. uzun vadede boya atılan yerler kavlar ve araç çürümeye başlar. hadi bunları geç.. kolay kolay kimse araca boya attırmaz yok efendim çizikten yok güneş vurdu araba soldu bunlar bahane... inandırıcılığı ise son derece az... araca boya ufakta olsa büyükte olsa kaza yapıldığı için atılır. ufakta olsa büyükte olsa kazalı bir arcın metel direnci artık kırılmıştır. ikinci bir kazada araba sürücünün can güvenliğini tehlikeye atar. ayrıca araçtaki aerodinamik yapı bozulduğu için araç rüzgardan etkilenir ve manevra kabiliyetinde azalma olur.

    sana bir örnekle açıklamaya çalışıyım bir a4 kağdı al ve hiç bükmeden duvar doğru ittir. gördüğün gibi kağıt esniyor ve ittirmeyi bıraktığında eski haline geliyor. şimdi aynı kağıdı ikiye katla ve yine aynı işlemi yap... tamin edeceğin üzere kağıt katlanma noktasından bükülüyor ve ittirmeyi bıraksan da eski haline dönmüyor. aracın kaportası da aynen böyledir.




  • arkadaşım broadway ile cordobayı karşılaştırman hata. Olayı salt araba olarak düşünürsen her bakımdan cordoba. Ama yakıt ekonomisi ve parça açısından karşılaştırırsan o zaman tabiki broadway. daha ucuz parçası olan araç bulamazsın şahinden başka. düşün aracın ön tamponu 30 ytl. yanlış hatırlamıyorsam seatın ki 175 ytl sanayi de 130 a takıyorlar. bir de satan kişinin tüp taktırıp daha parasını amorti etmeden satması bana garip geldi. acaba tüpten randuman alamadı mı... hemen hemen her parçasında iki misli fiyat farkı vardır seatın... burda senin cevaplaman gerekn konu ben ne kadar arabay binerim. yılda kaç km yaparım. bakım masrafları ve parça fiyatı beni üzer mi. şöyle söyleyeim trigyer seti fren balatası, debriyaj balatası, yağ su flitre, şanzuman kulakları, motor kulakları, bujiler, rot balans vs.. içine girdiği ağır bir bakım yaptırsan sana bu 1.000 ytlye mal olur. bu broadway için 300 ytldir. bunlar hep hesap kitap meselesi ne kadar ekmek o kadar köfte... arabanın kalitesi ile birlikte yıllık sana olan masrafları da artar.




  • al seat bak keyfine .accentin eski kasaları hiçde iyi değil.bence seat.
  • Bir kaç arkadaş broadvay den şikayet etmiş ama broadway in neyi varki neyi sorun çıkarsın bir de broadwayle seat cordoba farklı sınıf ve siklette olan arabalar hiç alakası yok ama şuda gerçek seatın parçalarıda korkunç pahalı hundai ve helede broaddway a göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.