Şimdi Ara

Nerelerdesiniz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
8
Favori
19.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Durumu çok güzel özetlemişsiniz hocam
    Son paragrafınız umarım gerçekleşir. Dediğim bir şeylerin değişmesi adminlerin bu bahsettiğimiz konuyla ilgilenmesi buradaki insanlardan fikir alması, hatta gerekiyorsa istekli olan ve herkesin sevdiği desteklediği güvendiği birine yöneticilik verilmesi tarzında durumlar değerlendirilmeli bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 17 Ocak 2018; 1:26:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

    Hocam hoşgeldiniz
    Sizin eski tayfayı hatırlıyorum funkerman hocam baya iyi oynuyordu bf3 de
    Bf3/4 oynamayalı asır oldu ya :) Bf1 oynayan var mı peki ?

    Ömer(Funkerman) ile 700 saate yakın bf3 geçmişimiz vardır..

    bf1 aldı ama çocuktan fırsat bulamıyor olabilir girmeye

    gerçi bizim kadroda çoluk çocuğa karışmayan kalmadı muhtemelen

    bir tek genç delikanlı @setek01 Sedat abi kalmıştır..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H


    quote:

    Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

    Hocam hoşgeldiniz
    Sizin eski tayfayı hatırlıyorum funkerman hocam baya iyi oynuyordu bf3 de
    Bf3/4 oynamayalı asır oldu ya :) Bf1 oynayan var mı peki ?

    Ömer(Funkerman) ile 700 saate yakın bf3 geçmişimiz vardır..

    bf1 aldı ama çocuktan fırsat bulamıyor olabilir girmeye

    gerçi bizim kadroda çoluk çocuğa karışmayan kalmadı muhtemelen

    bir tek genç delikanlı @setek01 Sedat abi kalmıştır..



    Ben varım tek değişime karşı koyan

    Yaş 27'ye geldi ama o sırayla gerçekleşen ritüellerdeki evlenme aşamasında inatla direniyorum, zaten orayı geçersem tüm zincir kırılacak.




  • Şu konu bile gerektiği değeri görmemiş bana kalırsa sabit konu yapılması bile olası böyle güzel konuların:
    https://forum.donanimhaber.com/rehber-pascal-kartlarda-curve-overclock-gtx1080-ti-bios-mod-1-2v--129212518#129218476

    Emre hocam buralardaysanız gpu o.c uzmanı olarak sizin de görüşlerinizi alalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam benim bf3 de en son 300 400 saat falandı sanırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey Allah'ım konuya gel. Şurada yazan kişilerin %90 ını yıllardan beri bilirim toplasan aralarından 1-2 kişi dışında alayı boş muhabbet. Adamları ilah yaptınız yok eskilere selam olsun yok o insanlar artık gitti gelmezler yok buralardalar ama yazmıyorlar

    Heykellerini dikin bir de tiplere gel
  • Valla ilk hangi fanboy damlıcak diye merak ediyordum tam konumuza yakışır her şeyi açıklayan örnek bir mesaj atmışsın. Amd'den soğutuyorsun milleti haberin olsun. Burdaki çoğu eski üye aynı fikirdeyken sen tam tersini diyorsan fikrine saygı duyarım fakat kendinden de bi şüphe etmeni isterim. Ama kavga/tartışma çıkarıcaksan ona saygı duymam. Zaten forum bu durumdan yılmış durumdayken gelip ettiğin laf dalga geçmek falan tam çocukça.

    Bu arada çok komikmiş Patlıcan kardeş


    Edit: gerçekten farkında değil misin bu yazdığım çoğu üye (ve dahası da var yazmadığım) aktifken paylaşılan konular açılan inceleme rehberleri insanlara verilen bilgiler ve saygı sevgi ile şimdiki forum arasındaki dağlar kadar farkı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 17 Ocak 2018; 2:49:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Ahaha ne günlerdi be fatih :) bf 1 e giriyorum geceleri ama sadece ama pek sarmıyor sıkılıp hemen çıkıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 üyesiyim fakat 2010'da başlamıştı benim DH maceram. Sanki o zamanlar daha seviyeli bir ortam vardı,sistemlerimiz geliştikçe forum kalitesi düştü,ters yöne doğru bi gidiş oldu. Eskiden buradan x liram var ne alıyım diye nadir konular açılırdı,genel olarak daha çok tartışılır ürün incelemeleri vs olurdu,yalan yok çoğu şeyi buradan öğrendim. Fakat şu an açılan konuların %70'i "x bütçeye pc önerisi" , " x oyununu 100 fps oynatır mı?" bu tarz şeyler.
    Gerçi yine de bugünlere de şükür yine hareketli bi forum var. Ama şu amd ısınıyor,intel çöp,g4560 en kral işlemci vs. tarzı olayları kapatsak her şey daha iyi olacak.




  • eskiden cok aktiftim ama artik yazmiyorum bile pasif olarak okuyorum sadece donanim bolumunde cok takilirdim eskiden
  • Aynen öyle hep aynı konular aynı tartışmalar kavgalar fanboyluklar. Kaç kişi olduk şurda 1 günde aynı dertten muzdarip

    @RAMMLIED
    Evet ben de bir süre bu sebeple girmemiştim buralara ama baktım olucak gibi değil içime çok dert oldu konu açayım bir konuşalım istedim şu durumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 17 Ocak 2018; 3:31:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum eskisi gibi değil . Hem kitlesi hem de kendisi . Birde en önemli sebeplerinden birisi de teknolojik ürünler inanılmazın ötesinde pahalandı . İnsanlar hiç bir şey alamaz oldu. Fiyat olarak alınabilir ürünler hep tek tipe indi . Youtube daha ön plana çıktı birde artık. Benim hatırladığım da Salvatore diye biri vardı forum'da tabi nickini değiştirdi mi bilmiyorum.
  • Bence forum komple ikinci ele dönsün. Zaten oradan gerekli bütün bilgileri alabiliyoruz. İlan başlığı satılık gt 710, içerik; performans olarak gtx 1070 in biraz gerisinde olan kartımı gözüme birşey kaçtığı için satıyorum. Önceliğim bir ton kömürle takas, nakit olarakta sadece japon yeni kabul ediyorum. Yorum; aynı kart kaynımda var açamadığı oyun yok, hayırlı satışlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin tadı kalmamış, forum ne ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum kendini bozdu eski forum değil sebepleri bence 1.si sık sık çökmesi girilmemesi 2. sebebi ise amazon konusunda yaşanan ref ekleme muhabbeti çoğu üyeyi kaçırdılar. Eskiden samimiyet vardı şuan ticarete dökülmüş hal gibi
  • 2012 üyesiyim hiçbir zaman bu bölümde takılmasamda eskiler diyince aklıma ekran kartı severler sohbet konusu, sekmelerde damacanaya benzer dh simgesi, konu dışında çok cevap alan paint terk keke ulaş konuları orada güldüren montajlar geldi. Birde 1 nisan için herkese adminlik verilmişti. Good old days.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında mesajlarını gördüğümde merakla ve keyifle okuduğum insanları tekrar burada görmek güzel , uzun zamandır göremediklerim de var tabii.

    Saatlerce forumda dolaştığım günleri hatırlıyorum. Şimdilerde ise gündemde özel olarak takip ettiğim bir konu yoksa "Cevaplananlar" , "Favoriler"e vs bakıp çıkıyorum. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Ortada birçok faktör olsa da 1. sebep kesinlikle yönetim , ilk 3'e de üye kalitesini yazabiliriz. Özellikle yönetimin son yıllarda birçok konuda tepki gören yanlışları oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 17 Ocak 2018; 7:5:11 >
  • Bence forum eski forum da bizler eski biz değiliz.Bizden sonra gelen genç nesille kafalar uyuşmadığı için , onlara ayak uyduramadığımız için geri çekiliyoruz.Yaşlı kurtlar yerini genç kurtlara bırakıyor.E üyeler birer birer kendini geri çekince diğerlerinin de hevesi kaçıyor.Ortalık haliyle iyice çoluk çocuğa kalıyor.Biz bırakmazsak yazarsak , incelersek forum da eskisi gibi olur.Yoksa forumun değiştiği falan yok.Değişen bizleriz.
  • Valla beyler forumla veya yaş ortalamasıyla alakalı değil bence. Şimdi milletin kasa toplıyım ekran kartı alıyım gibi şeyler ilgisini çekmiyor. Aynı şekilde oyun piyasası da böyle, insanların eskisi kadar ilgisini çekmiyor. Gazı kaçtı bunların artık. İnsanlar farklı şeylere yöneliyorlar farklı şeyler istiyorlar. O yüzdendir bu bölümün hali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2006 üyesiyim daha internete düzgün bağlanma imkanımız yoktu o vakit.

    İnternet aleminde Artık karşısındakine saygısı olmayan yeni bir nesil var. Yetiştirilme tarzları değiştiğinden midir bilmem ama her yeni nesil daha kötüye gidiyor sanırım. Bir şey söylenmiyor hemen saldırı moduna geçiyorlar.
    Bazı üyelerde kendi elemanı gibi görüyor insanı gecenin 2 sinde lakayıt bir tavırla rahatsız edebiliyor.(Mesaja cevap vermeyince atar gider yapıyor )

    Bir neden de Donanım haber dahili bileşenler bölümünde sadece tek marka ürün ( baskın olarak hani ejderli olan firma ) öneren zibilyon tane bağlı hesap var. Teknik 2 veriyle önerilen marka ürünün eksiklerini ortaya koyduğunda o konuda susup başka konuda gene aynı ürünü inatla öneren reprezantlar geziyor. (bu ne biçim bir satış taktiğidir ne mide bulandırıcı bir yöntemdir.)
    Trole trol dediğimiz için uyarı bile yapmadan direk ceza veren yönetici-(ler) var.

    Fanboyluk olayı tavanı aşmış durumda 1 hesaptan ceza alıyor 2-3 hesap hazır ordan devam. Hani kontrol mekanizması.
    Fanboyluk la bağlantılı tek bir örnek vereyim Spectre meltdown konuları resmen kavgadan okunmaz halde ne oluyor ne bitiyor adam akıllı anlayamıyorsun.

    Pm kutum bir dönem ruh hastasının biri yüzünden sürekli gelen küfürlerden dolayı kapalı. bu bile yeterli.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.