Şimdi Ara

Nereye Şikayet Edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Belediye kepçesinin kabloyu kopartması sonucu 18.05.2022 tarihi itibariyle internetim kesildi. Hergün bıraktığım arıza kayıtları sonunda 1 hafta sonra saha ekipleri geldi ve kablonun kopuk olduğunu gördüler. Türk telekom online işlemlerden yazdığım şikayetlerin sonun 05.06.2022 tarihinde sorunun çözüleceğini söylediler fakat aradan geçen 19 günün sonunda hiçbir çalışma yapılmadı ve bugün tekrar ileri bir tarihe 15.06.2022 de sorunu çözüleceğini söylüyorlar tabikii inanmıyorum. Tivibu kullandığım için televizyonda açılmıyor. Kocaeli / Körfezde yaşıyorum. Başına böyle bir durum gelen oldu mu ? Bu durumu nasıl çözebilirim nereye şikayet etsem sonuç alabilirim ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envengineer -- 6 Haziran 2022; 14:28:53 >



  • Merhaba geçmiş olsun. Tuketici.btk.gov.tr adresinden yazabilirsiniz.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Mail attım dediğiniz şekilde umarım geri dönüş yaparlar.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Btk ya daha önce şikayet yazmamış olmama rağmen türk telekom online işlemlerde yazdığım şikayetim btk da görünüyor şikayet oluşturmaya çalıştığımda zaten kayıtlı bir şikayetiniz var diyor sanırım iki sistem birbirine entegre.

  • Anladım hocam. Bu arada kabloyu koparan kepçe hangi kuruma ait? Onlarla da görüşme şansınız oldu mu?

  • https://tuketici.btk.gov.tr

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam hangi kuruma ait olduğunu bilmiyorum iski/bedaş/belediye kaynaklı diye şeklinde yazmış türk telekom. Dün @miskindvd arkadaşın dediği şekilde mail attıktan 1 saat sonra 444 1 444 numaralı telefondan arayıp genel müdürümüzün isteği üzerine sizin sorununuzla ben ilgileneceğim diyen oldukça ilgili bir hanımefendi aradı konunun takibini kendisi yapacak ve her gün bilgilendirme yapacakmış sağolsun malesef benim hala pek inancım yok ama bunları duymak umutlandırdı gelişmeleri buraya yazarım.

  • envengineer kullanıcısına yanıt

    Hocam söz konusu kabloyu kopararak mağduriyete yol açan kuruluşu tespit edebilirseniz, ilgili kuruluşa da şikayet metni oluşturabilirsiniz. Şöyle ki hasar verilen kablolarla ilgili, ilgili kuruluş kablo sahibi kuruluş hangisi ise ödeme yapıyor ama yine de konunun takipçisi olmuş olursunuz. Bir sonraki sefere daha dikkatli olurlar diye umalım tüm ülkecek çünkü bu tarz sorunlar çok fazla oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Haziran 2022; 22:30:29 >
  • Ttnet sorun gidermek için sürekli tarih veriyor ve süre dolduğunda bazen 10 bazen 15 gün ileri bir tarihe atıyor. Bugün btk ya yaptığım şikayet sonuçlandı ve sorunun temmuz ayı sonuna kadar süreceği söylendi. Bunu ttnet bana en başında söylemedi sürekli oyaladı. Kopan bir kablonu sorununu 3 ay kadar süreyle çözemeyecek bir kurummuş ttnet.


    Nefret ettiğim bu şirketten kurtulmak istediğimde ise 120 gün internetsiz kalmam gerekiyormuş o zaman cayma bedeli olmadan ayrılabilirmişim.

    Ttnet ceo suna mail attığımda yardımcı olacağını söyleyen kişi ise ihalenin yapıldığını ve çalışmaların devam ettiğini söylüyor sanırım ihalenin sonuçlanıp arızanın giderilmesi 1,5-2 ay kadar daha sürecek. Ttnet pişmanlıkmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envengineer -- 10 Haziran 2022; 22:24:4 >
  • envengineer kullanıcısına yanıt

    Hat fiber değilse belki fiber çekebilirler. Genelde ihale işleri oluyorsa bu altyapı değişimi ya da yeni altyapıda olur.

  • Aynı olay benim başıma da gelmişti o zamanlar Paul Doany'e kadar ulaşıp yazmıştım. Kaldı ki tek abone de ben değildim. Kazıyı yapan da belediye idi adamlar kazmış koparmış haber vermeden kapatmıştı. Tam 2 ay sürdü onarılması.

  • Çok can sıkıcı bir süreç malesef. CEO ya mail attığımda yardımcı olmak için arıyorlar hemen fakat son geldiğimiz noktada türk telekom topu tamamen belediyeye attı kazı için çalışma iznini vermiyorlar diye. Btk ya yaptığım şikayette temmuz ayı sonuna kadar çözülecek diye bilgilendirmişti kurum, fakat bugün yine başka tarih verip 30 ağustosa attı türk telekom. Cayma bedelinide göze alıp başka bir internet sağlayıcı firmaya geçmek istiyorum fakat alt yapı yok olanda türk telekomunkini kullanıyor. Taahütüm mart 2023 te biticek o tarihten sonra ömür boyu uzak olsun benden ttnet.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envengineer -- 28 Haziran 2022; 23:53:10 >
  • envengineer kullanıcısına yanıt

    Bu işler böyle aslında pislik yöntemler var ama sıkıntı. Bulunduğunuz bölgeye bağlı tüm internet hattına birisi zarar verseydi mesela yani daha büyük bir zarar o zaman daha çabuk müdahale gelirdi  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.12.2021 tarihinde çalınan kablolar 200 küsur gündür yapılamadı. Her yere yazdık her yeri aradadik yer yolu denedik ama malasef hala sorunumuz çözülmedi durumu kabullendik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür durumları neden çözümsüz bırakıyor bu kurum anlamak mümkün değil. Yani bu tür durumları çözecek şu durumları yönetecek birimleri mi yok yada çok mu işleri var da bizim arızaya sıra gelmiyor. Çözüm için deneyecek benimde artık bir yolum kalmadı hepsi tükendi. Genel müdürlüğe gittim, BTK ya şikayet ettim, Onlarca kez onlineişlemlerden şikayet oluşturdum, CEO ya mail attım, belediyeyle görüştüm, saha ekiplerine sordum ama hiçbirinden sonuç alamadım.

  • envengineer kullanıcısına yanıt

    Fax göndermeyi dene. internette Türk telekomun genel merkezinin fax numaraları var. Google playde de fax gönderme uygulaması var. Bir kaç fax bedava. Biraz da sen alırsın saat başı ger gün canın sıkıldıkça fax gönder. Her gönderdiğin fax dilekçe şeklinde muntazam olsun ve farklı ifadelerle yaz.

    İldeki Türk teleokoma da yolla. Nereyi boş bulduysan oraya yolla.

  • Bu iş bilmez ekipler 15-20 gündür belediyeden izin bekliyoruz diye yalan söylüyorlarmış, belediyeyle iletişime geçtim belediye personeli, türk telekom kazı için izin başvurusu sayısı sıfır bize kimse başvurmadı zaten gelen başvuruları bekletmiyoruz dedi. Boşuna günlerce fazladan bekletidim bu sorumsuzları şikayet edebilceğim bir kurumda yok. Sonra Rica minnet izin oluşturtup aynı gün kabul ettirdik ve ertesi gün gelip ekipler yolu kazdılar fakat kablo döşemediler. İnternetim hala yok. Bundan sonraki süreç nasıl ilerler ne zaman internetim bağlanır bekliyorum.

  • envengineer kullanıcısına yanıt

    Keşke kendiniz tamir ettirseydiniz kabloyu, 1-2 metrelik bir kopuktur, araya ek yapılıp kullanılırdı

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Hocam kabloyu kopartan iş bilmez hemen üstüne beton döküp gitmiş.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.