Şimdi Ara

Nescafe Video izleyen herkese şebeke içi 50 dk konuşma ya da lira veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.youtube.com/watch?v=f7VBclRQLTI

    video izlemeden

    http://stag.app.nescafe.com.tr/redirect_form.php

    videoyu izleyip en sonunda linki tıkladığınızda form dolduruyorsunuz ve 5 dk içinde hattınıza şebeke içi 50 dk yükleniyor. Ben faturalı kullanıyorum ama belki birilerinin işine yarar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacklenmishesabim -- 2 Aralık 2013; 19:41:40 >







  • Başlık her yöne ama mesajda şebeke içi yazıyor. Teşekkürler bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 2 Aralık 2013; 19:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoyu illaki izlicen
    cevaplar :
    1. C 2.A 3.B 4.C 5.D 6.C 7.D 8.C 9.C 10.D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: last_uk

    video ile uğraşmayın.

    https://www.facebook.com/Nescafe3u1Arada/app_193147230872029

    link bir süre sonra yenileniyor.tekrar videoyu izlemen gerektiği bilgisi çıkyor
  • videonun sonuna tıklayınca izlemeye gerek kalmıyor.son 10 sn yi seyretseniz yeterli
  • rica ederim.düzeltmeyi yaptım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacklenmishesabim -- 2 Aralık 2013; 19:35:59 >
  • Buradan:http://stag.app.nescafe.com.tr/redirect_form.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 2 Aralık 2013; 19:37:54 >
  • kazandığın gün sonunda iptal mı oluyor yoksa bitene kadar kalıyor mu? bir de bir hatta sadece bir kere yükleniyordur sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yildirimr

    Buradan:http://stag.app.nescafe.com.tr/redirect_form.php

    konuya ekledim linki.teşekkürler
  • 35ben35 kullanıcısına yanıt
    24 saat sonra iptal oluyor.denemedim ama 1 kereden fazla kullanılabileceğini sanmam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35ben35

    kazandığın gün sonunda iptal mı oluyor yoksa bitene kadar kalıyor mu? bir de bir hatta sadece bir kere yükleniyordur sanırım.

    24 saatli geçerlidir diye sms geliyor. Muhtemelen sms geldikten sonraki 24 saat geçerli gece 23.59 da silinmiyor.
    Birde PTTCell, Bimcell gibi hatlara AVEA içi değilde kendi grup içlerinde konuşabilecekleri 50 dk hediye veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 2 Aralık 2013; 19:44:33 >
  • ...ŞARTLAR...
    quote:

    1. NESCAFÉ ile Kendine Gel oyunu20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 14:00’te başlayıp ve 20 Aralık 2013 Cuma günü saat 23:59’da sona erecektir.

    2. Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. (“Nestlé”) ve Rabarba İletişim Hizmetleri çalışanları ve bu yarışmanın yönetimi ve yürütülmesinin herhangi bir kısmıyla ilgili bir kişinin doğrudan akrabası (ebeveyn, kardeş, eş, çocuk) NESCAFÉ ile Kendine Gel oyununa katılamaz, katılsalar da ödül kazanamazlar.

    3. NESCAFÉ ile Kendine Gel oyununa katılmak isteyen kullanıcılar;www.youtube.com/mukemmelkarisim sayfasına gelip NESCAFÉ ile Kendine Gel videosunu izleyip soruları yanıtlayarak videoyu bitirmeleri gerekmektedir.

    4. NESCAFÉ ile Kendine Gel videosunun sonundaki yönlendirme yapılan sayfaya gelip, formu doğru ve eksiksiz dolduran kullanıcılardan katıldıkları gün içerisinde, ilk 100 kişi arasına giren talihliler hediye kazanabileceklerdir.

    5. Oyunun sonunda NESCAFÉ 3ü1 Arada Facebook sayfasındaki formu doğru ve eksiksiz dolduran kullanıcılar Avea, Turkcell ve Vodafone operatörlerinden 50 dakika konuşma kazanabilirler. 50 dakika konuşma ödülü, 30 gün boyunca hergün, videoyu sonuna kadar izleyip formu doğru ve eksiksiz dolduran ilk 100 kişiye verilecektir. Her bir kullanıcı kampanya süresince sadece bir kez ödül kazanabilir.

    6. Turkcell gençTarifeliler yalnızca 50 SMS ve 50 MB internet kazanırlar.

    7. Kazanılan günlük TL/dakikalar sadece Avea’dan Avea’ya, Turkcell’den Turkcell’e veya Vodafone’dan Vodafone’a yapılacak yurtiçi kullanımlarda geçerli olacaktır.

    8. Kazanılan hediyelerin yüklenmesi 24 saat içinde gerçekleştirilecek ve bilgilendirme mesajının geldiği gün mesajda belirtilen tarihler arasında geçerli olacaktır. Nestlé ve operatörler, sistem yoğunluğu nedeniyle zaman dilimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Zaman diliminin değişmesi durumunda kampanya geri dönüş mesajlarında zaman dilimi ayrıca belirtilecektir. Operatörler sistem yoğunluğu nedeniyle yüklemelerde belirtilen süreyi aşma hakkını saklı tutar. Bu süreyi aşma durumunda kampanya geri dönüş mesajlarında yükleme zamanı ayrıca belirtilecektir.

    9. Kampanya stoklar ile sınırlıdır.

    10. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.

    11. Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler aboneler arasında transfer edilemez.

    12. Turkcell Faturalı kurumsal aboneler için şirket içi görüşmelerde bedava dakikalar geçerli değildir.

    13. Yüklenen mobil hediyeler yurt içi kullanımlarda geçerlidir.

    14. Müşteri Hizmetleri Desteği: NESTLÉ (0800 211 02 18), Avea Müşteri Hizmetleri (444 1 500), Turkcell Müşteri Hizmetleri (444 0 532) ve Vodafone Müşteri Hizmetleri (444 0 542) tarafından verilecektir.

    15. Katılımcıların kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, kampanya ile sınırlı kalmak üzere arayüz dahil ilgili teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişilerle Avea, Turkcell ve Vodafone tarafından paylaşılacaktır. Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır.

    16. Turkcell aboneleri kalan günlük konuşma miktarını öğrenmek için *123*16# ‘yi arayabilirler.

    17. Turkcell aboneleri kalan günlük data miktarını öğrenmek için *123*23# ‘yi arayabilirler.

    18. NESCAFÉ ile Kendine Gel oyunundaki soruların hepsini doğru yanıtlayan kullanıcılar farklı bir ödül kazanma hakkına sahip olmazlar.

    19. NESCAFÉ ile Kendine Gel oyununda ödül kazanmak için soruları doğru veya yanlış da olsa yanıtlayarak videonun sonuna kadar gelmektir. Hediye kazanmak için kullanıcılardan sorulara doğru yanıt vermeleri beklenmez.

    20. Kullanıcılar oyuna herhangi bir ücret veya benzeri bir karşılık ödemeksizin katılabilir.

    21. Videoyu izleyip formu dolduran kullanıcılar oyuna katılmış sayılırlar. Oyuna katılanların işbu katılım ve kullanım koşullarını ve aşağıdaki metni okuduklarını, anladıklarını ve burada yer alan kuralları, gayri kabili rücu olarak kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

    22. Oyuna katılan kullanıcılar, hediye formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmakla yükümlüdür. Eksik ve yanlış doldurulan formlar sebebiyle yaşanılan aksaklıklar kullanıcının kendi sorumluluğundadır, Nestlé ve Rabarba’nın herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü yoktur.

    23. Kullanıcılara formda belirttikleri iletişim bilgileri doğrultusunda bilgi verilecek ve belirtikleri telefon numaralarına dakika yüklemesi yapılacaktır.

    24. 5. maddede açıklanan ikramiyeler talihli dışında başka biri tarafından kullanılamaz. Ödüller nakte çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez.

    25. Yanlış iletişim bilgileri ve teknik sebeplerle ve/veya Nestlé’nin kusurundan kaynaklanmayan herhangi bir nedenle ödül kazananlara ulaşılamaması ve/veya ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından Nestlé ve Rabarba’nın herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.

    26. Oyunda öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanların belirlenmesi durumunda bu kullanıcılar söz konusu ödüle hak kazanamayacaktır. Bu kişilere karşı Nestlé’nin yasal işlem başlatma hakkı saklıdır. Herhangi birinin hile yapması, bir virüs, hata, felaket veya öngörülemeyen, kontrol edilemeyen veya beklenmeyen başka bir olayın (mücbir nedenler) işbu Yarışmanın adilliği ve/veya bütünlüğünü etkilemesi durumunda, Nestlé işbu oyunu iptal etme, değiştirme veya askıya alma hakkını saklı tutar. Olayın kullanıcı hatası veya teknik bir hatadan kaynaklanıyor olmasından bağımsız olarak bu hak saklıdır.

    27. Oyuna katılanlar Nestlé’nin işbu Kampanya Şartnamesi'nde ilan ettiği kuralları kampanyaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır. Katılımcıların yarışma şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Nestlé tarafından yapılacaktır.

    28. Nestlé ve Rabarba, söz konusu yarışmaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.

    29. Oyundan sonra doldurulan form sayesinde temin edilen her nevi kullanıcı bilgileri gerekli durumlarda iletişim ve promosyon duyuruları amacıyla kullanabilir. Ancak oyun kapsamında elde edilmesi halinde dahi bu bilgiler hiçbir surette işlemeyecek, değiştirmeyecek ve kullanıcıların kişisel verilerinin gizliliğini ihlal eder herhangi bir eylem yahut işlemde kullanılmayacaktır. Kullanıcıların formda verdikleri kişisel bilgiler ve burada yer alan diğer verilerin kullanılmasını konu alan her nevi işlem, sözleşme, devir veya benzeri yükümlülük doğuran anlaşmalar sadece tarafları için anlam veya hüküm ifade eder. Bu nevi işlemler ile bağlantılı olarak Rabarba İletişim A.Ş.’ye karşı hiçbir hal ve şart altında talepte bulunulamaz. Rabarba İletişim A.Ş., kullanıcıların oyun kapsamında verdiği kişisel bilgilerini altyapı sağlayan firmalar hariç olmak üzere 3. kişi/kişilerle paylaşmayacaktır. Rabarba İletişim A.Ş.’nin yasalara aykırı etkinlik ve içerik oluşturma gayesi taşıyan eylemlerle ilgili olarak, dolandırıcılık ve benzeri bir şüphe üzerine, herhangi bir kullanıcının güvenliğine yönelik potansiyel bir tehdit ya da tehdit şüphesi üzerine veya herhangi bir başka yasal zorunluluk nedeniyle araştırma yapmak, bunları engellemek veya bunlara karşı önlem almak üzere uygulama kullanıcılarına ait her türlü bilgi toplamak ve bu bilgileri 3. kişiler ile paylaşma hakkı saklıdır.

    30. Nestlé işbu kampanya koşullarını ve/veya kampanya sonunda hak kazanılacak ödülleri dilediği zaman önceden duyurusunu yapmak şartıyla her zaman değiştirebilir, tamamen iptal edebilir.

    31. Kullanıcılar oyuna herhangi bir şekilde kullanmakla, işbu katılım ve kullanım koşullarını ve aşağıdaki metni okuduklarını, anladıklarını ve burada yer alan kuralları, gayri kabili rücu olarak kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 2 Aralık 2013; 19:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bilgileri istedi sadece bakalım nolacak
  • Her numara 1 kere geçerliymiş

    10 kere yapardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 2 Aralık 2013; 22:16:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfa açılmıyor şu an :/

    Bende Youtube açılmıyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 3 Aralık 2013; 20:44:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.