Şimdi Ara

Net Mahal'i kaldıramıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
200.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk

    quote:

    Orijinalden alıntı: sinandeveciler

    arkadaslar netmahal virus yada malware degil sanirim indirdiginiz uygulamalardan kaynaklaniyor sorun, ustteki metni gormeyen arkadaslar icin netmahal`in nasil kaldirilacagini tekrar soyleyelim;;

    27 Ocak 2013; 10:49:24

    quote:

    Orijinalden alıntı: sinandeveciler

    arkadaslar merhaba, netmahal.com anasayfa uzerinde alt kisimda `Kaldir` menusunden takip ederseniz kaldirma icin uninstallation zaten saglanmis durumda, ulasamayanlar icinhttp://netmahal.com/uninstall.htm .

    tşk. sinan kendi sitelerindekini uyguladım.''exp,firefox ve chrome'' hepsinden kaldırdım.bende dün akşamdan beri ugraşıyordum.hatta yeni sekmelerden kaldırmayı da kendim deneyerek buldum.zaten arama motorlarınıda vermişler sitelerinden nasıl kaldırılacagını.




    Netmahal gördüğüm en illet yapışkan virüs, malware tarzı programlardan. Hangi lanet olası programı indirdim nereden bulaştı bilmiyorum ne varsa silicem en sonunda. Yapışkan,ahlaksız adamlar utanmadan birde uninstal koymuşlar hiçbir işe yaramıyor siliyorum gene çıkıyor uzantısını sildim olmadı, iyi123 eklentisini sildim olmadı, uninstalı indirdim sitesinden gene olmadı hay allahım sövmekten bıktım adamlara. Bu şerefsiz netmahal yüzünden format atmak zorundamıyız şimdi ayıp ya

    sistem geri yükleme yap arkadaşım. kesin çözüm.




  • La arkadaş bende de vardı aynı sorun, n'aptımsa baş edemedim sonunda "regedit"ten uzantılarını sildim ve sistemi geri yükledim. Bakalım tekrar gelecek mi
  • Bir çok yol denedim . Her seferinde bilgisayarı yeniden başlatınca geri geldi. Tek çözüm Sistem Geri Yükleme. Netmahal'in yüklendiği tarihten öncesine sisteminizi geri yükleyin. Sorun kalmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: issahin

    quote:

    Orijinalden alıntı: sinandeveciler

    arkadaslar merhaba, netmahal.com anasayfa uzerinde alt kisimda `Kaldir` menusunden takip ederseniz kaldirma icin uninstallation zaten saglanmis durumda, ulasamayanlar icinhttp://netmahal.com/uninstall.htm .

    tşk. sinan kendi sitelerindekini uyguladım.''exp,firefox ve chrome'' hepsinden kaldırdım.bende dün akşamdan beri ugraşıyordum.hatta yeni sekmelerden kaldırmayı da kendim deneyerek buldum.zaten arama motorlarınıda vermişler sitelerinden nasıl kaldırılacagını.


    sitelerinden kaldirma dosyasini saglamislar, sorunsuz bir sekilde kaldirdim..




  • anasayfalarindaki kaldirma araciyla netmahali tamemen sildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edipakdere -- 1 Şubat 2013; 6:34:34 >
  • bu şerefsizlerin kendi sitelerinde tarif ettikleri ve burada da bazı arkadaşların tarif ettiği yöntem hiç bir işe yaramıyor. Uyguladığınızda önce tamam düzeldi diyorsunuz ve gerçekten de yok oluyor, fakat bilgisayarı yeniden başlattığınızda olduğu gibi geri geliyor. Lanet olsun bu netmahale de bunu bu şekilde yaptıran adilere de. Kötüleyebileceğim her türlü ortamda kötüleyeceğim bu siteyi.

    Bu arada regeditten yapan ve başarılı olan varsa burada tarif edebilir misiniz lütfen? Teşekkürler.
  • cclenar ile sil
  • Geçenlerde 22find şimdi de bu çıktı.22find'dan kolay kurtuldum ama bundan kurtulamıyorum.Tüm yöntemleri yaptım,regeditden temizledim ama her bilgisayarı yeniden başlattığımda aynı şey.Var mı çözüm önerisi?
  • netmahali kaldirma sayfasindaki kaldirma zimbirtisini indirerek silebilirsiniz bilgisayardan yeniden baslatincada tekrar gelmiyor, sorun cikiyorsa kaldirma sayfasindayken F5leyin tekrar indirin kaldirma aracini oyle silin netmahali. eski kaldirma aracinda bug mi varmis, oyle dedi musteri hizmetleri yenilemisler
  • http://nasilyapalim.com/netmahal-com-anasayfadan-nasil-kaldirilir.html

    Burayı da inceleyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bu virüs mü ne haltsa adobe kuruluyla geldi tüm adobe programlarını kaldırdım o da kalktı tekrar adobe kurdum ama bu sefer dikkat edin otomatik işaretli kutucuklar var onlardan birinde netmahal geçiyo o işareti kaldırıp kurun adobe prog.
  • ben de çok uğraştım bu illet netmahalle ama dün sitesindeki uninstall indirip çalıştırdıktan sonra bir daha gelmedi. mail de atmıştım dün, zorla bilgisayarın ayarlarını değiştirmeyin virüs gibi davranıyosunuz diye.... tabii cevap gelmedi geleceğini de sanmıyorum. bakıyorum da herkes sıkıntı yaşamış bu netmahalden. virüs programımda engellenen siteler arasında yer alacak bu pislik netmahal.
  • Arkadaslar malesef muazzam bir bilgi kirliligi goruyorum, regedit ayarlarinda degisiklik yapinca tekrar sikinti olmasi normal, daha once yuklenmis olan eklenti bilgisayari her yeni baslatmanizda yada belli bir sure sonra tekrar geri gelecektir;

    1. Oncelikle kesinlike regedit ayarlarinda bir degisiklik yapmayiniz EGER REGEDIT AYARLARINDA BIR DEGISIKLIK yaptiysaniz;http://www.yenidosya.com/Skype%205.9.0.115%20TR.exe gibi bir indirme dosyasi ile tekrardan normal bir basarili bir kurulum yaptiktan sonrahttp://www.netmahal.com/client/uninstall.exe?t=1360038022 anasayfasindan saglanan kaldirma aracini indirin.

    2. Tum tarayicilarinizi kapatin.

    3. netmahal`in anasayfasindan indirdiginiz yazilimi calistirin.

    4. anasayfanizin eski haline dondugunu goreceksiniz.

    Kolay gelsin...




  • edipakdere kardeşim madem çözümü biliyordun neden yukardakinin yerine bunu yazmadın saatlerdir başımda tüy bitti??????
  • sitelerinde yazanın dışında bişey yapmamıştım zaten, sildim ve yukarıdaki sorunlarlada karşılaşmadım.. ancak buradaki konuyu contact@netmahal.com 'a bildirince onlar söyledi regedit ayarlarında herhangi bir değişiklik yapılmaması gerektiğini, o yüzden güncelleme yapmak istedim, hala silemeyen arkadaşlar varsa bu şekilde deneyip kaldırabilir, yada direk netmahal ile iletişime girebilirler
  • teşekkür ederim işe yaramış görünüyor umarım yine yeniden başlatınca başımıza bela olmaz...
  • arkadaşlar edipakderenin yazdıklarını uyguladım ve netmahali kaldırdım, bilgisayarımı da yeniden başlattım 1 saat geçti hiç bir sıkıntı yok.. tekrardan teşekkür ederim!!
  • benim anlamadığım neden kimse sadece netmahal ile iletişime geçmeyi denemiyor
  • bazı arkadaşların dedigi gibi silindikten sonra geri gelmisti ama edipakdere'nin dediği gibi yapınca sorun çözüldü, regedit ayarlarıyla oynamayın arkadaşlar.. teşekkürler edipakdere....
  • ya arkadaşım anlamadığım şey şudur ki çalıştır deyince program listesi çıkıyor bu dosyayı açmak için kullanacağınız programı seçin diyor.onu nasıl yaptınız neyi seçtiniz de çalıştı bu programda kalktı bu illet pcden .lütfen yardımmm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.