Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 209 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
11
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatlar sabit mi? Tahattüt var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    sistem bugün itibariyle aktif edilmiştir. Hem yeni abonelik işlemlerinizde hem de farklı operatör geçişlerinizde kolaylıkla kullanabilirsiniz.



    NetBone Telekom 100 mbit 209 TL
  • Netbone kullanıcısına yanıt

    Süper başvuruyu yapıyorum.Teşekkür ederim.

  • Başvuruyı gerçekleştirdim.Gayetde basit şekilde yaptım.22.de diğer firma chrun 3 aylık süre bitiyor.Önden başvuru yapmış oldum.Umarım sorunsuz taşıma olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt

    Biraz erken geçiş olmamış mı hocam? Geçişler 48 saatten daha erken olabiliyor. Şuanda kullandığın ISS geçiş için izin vermeyebilir, böyle durumla karşılaşan arkadaşlarım oldu. Umarım aynı durum olmaz, çok can sıkıcı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyeri için 100mbit vdsl başvurusu yaptım bugün. Evrakları yolladım. Bakalım millenicomdan geçiş ne kadar sürer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keevo kullanıcısına yanıt
    Evet erken oldu ama müsait olduğumdan evrakları çıkarıp başvuruyu online yaptım.3 gün var 3 aylık süre dolmasına.Araya hafta sonuda giriyor.En erken haftaya pazartesi geçiş sağlanmış olur herhalde.Şu anda piyasadaki en ucuz 500 mbit veren firma netbone.Umarım en azından sens sonuna kadar bu fiyatda kalırlar.

    Normalde türktelekom 12 ay sabit fiyatlıyo düşünüyordum ama 140 tl sabit ip ücreri üzerine hiç gerek olmayan verdikleri modemin 10 tl kirası artı paket ücretinide ekleyince fiyat netbone göre 2 katına çıkıyor.İlk fiberi comnet almıştım hız ve fiyat süperdi ama ne zaman bilgileri çaldırdılar o zaman içeride daha 7,8 ay önceden ödediğim ücret olmasına rağmen netinternet geçiş yaptım.Netinternet butik çalışıyor fakat fiyat pahalı.Hemde istanbulda pop yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt

    Fiyatı gayet uygun netbone'nin statik ip almak isterseniz, 50 TL ücreti var. (Bence gayet uygun) Bende yakında netbone gececegim, geçtikten sonra bufferbloat testini yapıp paylaşabilirsiniz, çok memnun olurum.

    Not:İstanbul'dayım. (Pop dagitimi bu şehirde olduğu için ping muhtemel çok düşük çıkacak)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yimust kullanıcısına yanıt

    48 saat içinde yapması gerek fakat 3 ay dolmadiysa gecis yapamazsaniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Online kısımda forumları yükledim.Onay sürecinde olarak bekliyor.Muhtemelen 3 aylık süre dolunca başvurum karşı firmaya yapılacak.Yarın zaman dolmuş oluyor.Arayıp sorarım.Pazartersi geçmiş olursam testleri yüklerim.Konuyu takiptde kalın.

  • Keevo kullanıcısına yanıt
    Bu gün karşı firma onay verdikden 2 saat sonra geçiş yapıldı.Acayip hızlı oldu şaşırdım.Teşekkürler @netbone en kısa zamanda testlerş atıcam.Ping değerleri çok iyi istanbulda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de az önce formları doldurup yolladım. bakalım umarım uzun yıllar kullanırım.

  • ertunc23 kullanıcısına yanıt

    Bekliyorum hocam. Altyapım ftth olduğu için herhangi bir sıkıntı çıkmaz zaten, sizinde ftth, ikimizin de konumu aynı İstanbul. Aynı kaliteyi almamız muhtemel, testleri bekliyorum, teşekkürler şimdiden.


    Ekleme yapayım; Hangi paketi aldiginizi, nperf,speedtest ve bufferbloat testlerini de atarsanız çok memnun olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keevo -- 22 Mart 2024; 17:36:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Ben istanbula 4 ms ile gidiyorum sizler 2 3 ms ile gidebilirsiniz. İstanbuldaysanız eğer.

  • ertunc23 kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    ailemize hoş geldiniz. :) Testlerinizi ve değerli yorumlarınızı bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz.

  • Bende sorunsuz geçiş sağladım. Dün akşam bilgiler geldi. Yap gibi akıyor maşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yimust kullanıcısına yanıt

    Bufferbloat, speedtest ve nperf gibi testleri sizinde atmanızı isteriz, konum neresi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keevo -- 23 Mart 2024; 13:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NetBone'a abone olayı düşünüyorum. Ancak aklıma takılan birkaç konu var:


    1) Sitelerindeki tarifeye bakıldığında 200 Mbps (Download dahil) Upload 10 Mbps, 500 ve 1000 Mbps'lerde ise sadece 20 Mbps olduğu belirtiliyor. Güncellen-me mi yapılmamış, yoksa gerçekten de durum öyle mi? (Herhalde On-Line oyun oynayanlar ve You Tuber'lar bundan hiç memnun kalmazlar...).


    2) Daha önceki sayfalarda fatura ödemeleri konusunda bir belirsizlik var. Adeta, "ödeyin de ne zaman öderseniz ödeyin!" tarzı bireyler söylenmiş. Bunun bir prensibi yok mudur ya da olmayacak mıdır?


    Benim abonesi olduğum bir diğer alternatif ISS var: Her ayın 1'inde fatura kesiliyor ve o ayın 13'ü saat 24:00'e kadar ödeme yapma hakkınız var. Ödemezseniz ayın 14'ü saat 00:01 itibariyle hattınız kesiyor. Ödeme yaptığınızda da (bu Pazar günü bile olsa...) çok kısa bir sürede hat tekrar açılıyor. Ödeme yapılmayan süre için bir faiz vb. talebi yok. Ama her şey otomasyona bağlanmış...


    NetBone'un da buna benzer bir sisteme geçmesi yararlı olur (hatta aboneye kesin bir ödeme tarihi yerine esnek bir süre verilirse çok daha kullanıcı dostu olacaktır... Örneğin son ödeme tarihinden sonra bir haftalık bir ek süre gibi...).


    3) önceden yazılmış olabilir ama göremedim: Statik IP ücreti ve (yeni FTTH/G-PON aboneler için) "Fiber Modem (=HGW) ücretleri nedir?





  • mafaky kullanıcısına yanıt

    Sistemleri değişecekmiş hocam, önceden "yeni abonelik" ile "başka bir firmadan geçiş" sekmesi yoktu şimdi var, diğer durumlarda yavaş yavaş hallolur.

    Diğer konu ise; Statik ip ve fiber modem kira ücreti

    Statik ip 50 TL, modem kira ücreti 10 TL. Fakat ben konuştuğumda modem kira ücretine de fiyat artışı gelebilir tam olarak belli değil dediler, muhtemelen gelmez gelse bile max 15 TL falan olur.

    Upload muhtemelen 10 mbps değil. Bende geçmeyi düşünüyorum, arkadaşların testlerini bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mafaky



    Merhabalar;


    1-)Sitede görünen upload değerleri eski değerlermiş. Yeni değerler [100/20] sitede güncellenmemiş fakat uzun süredir abonelerine yeni değerlerden hizmet sunuyorlarmış.Zaten ilk günden beri herhangi bir port kısıtlaması, bant daraltması vb.. yapmıyorlarmış.


    2-) ''Adeta ödeyinde ne zaman öderseniz ödeyin'' demiyorlarmış, demek istedikleri şuymuş. "Bizden kaynaklı bir gecikme aksama olduğu için biz hicbir müşterimizi ödeme / fatura kaynaklı mağdur etmeyiz.

    Ayrıca faturalarinda esnek süre varmış, ertesi gün hizmet kapatmazlarmış. Birde demeye çalıştıkları şey şuymuş. Internet artik herkes için doğal bir ihtiyac gibiymiş.Olablilr herkes bazı zamanlarda maddi olarak zorlanabilirmiş, ödeyemedi diye kimsenin internetini ertesi gün ya da hafta ya da ay kesmezlermiş.

    Müşterileriyle kurdukları karşılıklı iyi niyet bağına çok inanıyorlarmış.


    3-)Online işlem merkezleri [otomasyonları] sürekli yenileniyormuş fakat bunun testleri vb .. derken son kullanici arayüzüne yansıması zaman alabiliyormuş.


    4-)Statik ip ücretleri şuan 50TL olarak ücretlendiriyorlarmış,


    5-)Fiber modemlerin kullandırma mülkiyet Netbon'da ama sahibi Türk Telekom'muş. Bu yansıtılan modem ücretlerinden Netbone kar amacı gütmüyormuş. Kendisine yansıyanı son kullanıcı tarafına yansıtıyormuş. Şuan aylık kullanım ücreti (kirası) 10 TL olarak ücretlendiriliyormuş faturalara fakat modem ücretlerine Nisan 2024 de Türk Telekom tarafından ciddi bir zam bekliyorlarmış. Bu resmen bildirilmiş tüm operaörlere, zaten taahhütsüz hizmet sunan birçok operaötrde Mart ayından itibaen bunu fiyatlarına yansıtmış. Ayrıca yakın gelecekte kendi fiber modemlerini dağıtmak için testlerine devam ediyorlarmış.

    6-) Ayrıca her geçen gün sizlerin destek ve önerilerinizle büyütüyorlarmış bireysel segment ailelerini.


    Dedi Netbone' daki arkadaşlar .. )


    herkese güzel haftasonları





  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.