Şimdi Ara

netbook'a win7pro kurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aldığım netbook n550 işlemcili 2 gb hp 210 2210. Win7stater çok yavaş, elimde lisanslı win7pro var onu kurabilir miyim? Bazı arkadaşlar win7 home premium önermişler. Aynı işletim sisteminin farklı sürümlerinin birbirlerine göre ağırlığı konusunda bilgim olmadığı için sormak istedim.



  • Kusura bakmayın ilk defa aldığım netbook nedeniyle heyecandan araştırmadan konu açtım, araştırdım win7pro biraz ağır kaçacak sanırım o yüzden home premium bulucam onu yüklerim, hp sitesinde win7 için sürücüler var bu sürücüler home premium için de uygun olur mu?

    İnternetten araştırdığım kadarıyla netbook a win7pro kuranlarda baya performansın iyi olduğunu söylüyorlar.

    Birde en güvenilir ve düzgün win7 home premium mu nerden bulurum bir öneriniz var mı arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LyA -- 5 Mayıs 2011; 13:40:48 >
  • pro veya ultimate ağır olmaz, zaten bu sürümler arasında aynı durumdayken hız farkı yok gibi birşey, home premium da kurulsa ufak tefek ayarlamalar yapmak gerekiyor hızlandırmak için, aynısı pro ve ultimate için de geçerli, bu yüzden pro ağır gelir home premium iyidir demek yanlış olur
  • Madem elinizde win7pro var bence hiç macera aramayın kurun onu gitsin.Versiyonlar arasında kaynak kullanımı açısından kayda değer bir fark yok benim bildiğim.Ayrıca sürücüler de hiç farketmez.win7 için uygun olan sürücü bütün win7 versiyonları için uygun demektir.Win7 nin ağır kaçacağını falan sanmıyorum.Bence gayet uygun olur.
  • win7 proyu kurmak istiyorum ancak şimdide şöyle bir sorun oluştu, netbook da hdd yi 4 e bölmüşler
    1- SYSTEM
    2- RECOVERY (D:)
    3- HP_TOOLS
    4- (C:) (İşletim sisteminin yüklü olduğu bölüm)

    ben c yi bölüp winproyu oraya kuracaktım ama daha fazla bölmeme izin verilmiyor. system ve hp_tools kısmı sadece disk yönetiminde görülüyor, bilgisayarımda görülmüyor bu kısımları ve recovery i nasıl yedeklerim?

    Yedekleyip diskleri birleştirip 2 ye bölücem ve diğerine win7pro kurmak istiyorum. Win7starter olan kısma nasıl format atarım tam bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LyA -- 7 Mayıs 2011; 11:49:57 >
  • o kısımlar zaten yedeklerin olduğu yerler. tecrüben yoksa fzla kurcalamamanı öneririm. silmesen bile daha senra recovery yaparken sorunlar çıkıyor.
  • Peki o kısımları yedekleyemez miyim? zaten win7 pro kurunca bir daha recoverye ihtiyacım kalmayabilir, ama işte acemi acemi yanlış bişey yapıp da sorun çıkmasından korkuyorum.
  • bendede netbook var win7 kullanıyorum bence xp kurmak daha iyi olur netbooklara performans açısından tabiki bu benim kendi düşüncem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.