Şimdi Ara

netbulal.com kandırmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netbulal sitesinden 4 nisanda bir alışveriş gerçekleştirdim. Ödeme kredi kartımdan anında çekildi. Aradan 5 gün geçmesine karşın siparişim yollanmadığı için mail attım destek bölümüne. Bana aşağıdaki absürt mesajı gönderdiler.


    quote:

    Siparişiniz 05.04.2011 Tarih saat 17:30 da kargoya verilmiş olup kargo paketin kaybedildiği bilgisi yeni ulaşmıştır.Ürünlerden stoklarda sadece 1 er adet olması nedeniyle siparişlerinizi iade etmek zorundayız.İade işleminiz kartınıza yapılmıştır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.



    Hahahaha, yalana gel, biz de yedik

    Neyse, ben de kargo şirketinden aldıkları faturayı scan'leyip göndermelerini istedim, ama mailime cevap veren olmadı tabiki.

    Aradan 1 ay geçmesine rağmen halen para iadem yapılmadı. Ben de bankamı arayıp şikayet dilekçesi verdim. Bu netbulal destek ekibi ise tüm mail'lerime oyalama cevaplar veriyor.

    Umarım garanti bankasının bu duruma karşı bir yaptırımı olur da internet alışveriş sistemi güvenilirliğini kaybetmez gözümde.

    Siz siz olun internetten alışveriş yapmadan önce o site hakkındaki yorumlara dikkat edin!

    **sitede en uygun yer olarak "konu dışı"yı buldum. eğer bu şikayeti yazmasaydım içime çok otururdu bu hayal kırıklığı. En azından o siteden alışveriş yapacaklar bu tecrübemi okuyup da tekrar değerlendirirler alışveriş fikirlerini.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.