Şimdi Ara

Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
10
Favori
22.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflixin gerekçesi, bu uygulama ABD de başarılı olmuş, iyi de burda tutmaz ki, buradaki alım gücü ortada,yani bu kararın ben burda tutacağını sanmıyorum, ha fakirleri dökeriz zenginlerle yola devam edeceğiz derlerse de kendileri bilir, lakin nicelikten çok nitelik önemli bence, alakasız hemen hemen her yapıma, gayliği ekliyorsun zaten artık, bilinçaltına dayıyırsun sürekli.. çokta mühim değil izlememiz gerekenleri başka yerden izleriz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    her firma rakamlara göre karar verir. insanların ifadelerine bakmaz. her şey rakamdır. bugün bir burger zincirinin 130 TL'ye sattığı dandik burger için insanlar avmlerde sıra bekliyorsa, her yer araba doluysa ve insanlar 2 km mesafedeki yerlere dahi arabalarla gidiyorsa ki örnekler çoğaltılabilir (Not: herhangi bir siyasi parti hayranı değilim) adamları alım gücü düşük fikrine inandıramazsın. netflix içerik ve yapımlarını ben de beğenmiyorum ancak bilinçaltı sizin tahmin ettiğiniz gibi çalışmıyor. eğlimleri olmayan birine günde 24 saat lgbt içeriği çaksan adamın ne tercihini değiştirebilirsin ne de herhangi bir sıradışı durumu olağan kabul ettirebilirsin.

  • mechatengu kullanıcısına yanıt

    Ya kardeşim 1 kullanıcılık 4K görüntü veren bir paket varda biz mi almıyoruz.


    4 kişilik pakette alsak sonuçta adamlar kaçak kullanmıyor parasını ödüyor bu sistem kaçağa yönlendirir kusura bakma burası Amerika değil Türkiye ekonomik açıdan zayıf ülkeler kaçak kullanıma yönlenir abone kaybı yaşar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • protomaster P kullanıcısına yanıt

    Bilgisayar mühendisiyim vpn felan bir şekilde aşılır tek paket yaparsa kendi ayağına sıkar Netflix tekelmiş gibi konuşuyorsun bir sürü platform var.Dünya değişiyor geçmişte nokia liderdi şimdi apple olay bu kadar basit.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • protomaster P kullanıcısına yanıt
    Evet rakamlar önemlidir, ancak 85 milyon nüfuslu ülkede 20 milyonluk kaymak tabakanın yaşantısına bakarak yaptığın istatistikte çok yanıltıcıdır. Yani bizler değil, istatistik inandırır neticede firmaları.. Ayrıca son cümlenede katılmıyorum, sen neye eğilimin olup olmayacağını anlayacak yaştasındır belki ancak bir çocuk yada genç için bu durum geçerli değil,aksine bilinçaltı çok önemlidir o yaşlarda..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    hiç kaygılanma onlar neyi-nasıl yapacaklarını iyi bilirler. tonlarca rakam ve veri vardır önlerinde zaten. netflix hayranı da değilim. evet alternatifleri de var. peki diğerleri ne kadar daha izin verir sence şifre paylaşımı ile gelen maddi kayıba? ne vpn ne de nokia ile demek istediğni anlamadığım için fikir yazamıyorum.

  • sorunu şöyle çözdüm

    ilk olarak ana kullanıcı profiline giriryoruz

    sonra kullanılmak istenilen profile geciş yaptım sorun oluşmadan izlenebiliyor

  • semihmurat S kullanıcısına yanıt

    hala 130 diyor ya. nays la 65'e düşüyor alooo

  • swiltord kullanıcısına yanıt

    130 dan 65 e düşen ne

  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    istatistik farklı bir şeydir arkadaşım önce bazı konularda anlaşalım bence. gözlem diyebilirsin benimki gözlem çünkü. benim sıradan vatandaş olarak gördüğümü merak etme onlar rakamlarla görüyordur zaten. şimdi anladığım kadarı ile sen avmlerde burger king siparişi kuyruğu bekleyenleri 20 milyonluk kaymak tabaka dan sayıyorsun. asıl kaymak tabaka nasıl yaşıyor fikrin yok bence eğer öyleyse. bilinçaltı ile ilgili tonlarca bilimsel araştırma va makale var istersen araştırabilirsin. o işler öyle olmuyor diyor bunun bilimini okuyanlar kısaca. benim çevremde tek bir lgbt'li birey yok. bugüne kadar tv'den-internetten izleyip de eşcinsel olmaya karar veren herhangi birini ne gördüm ne de duydum. senin verebileceğin bir örnek varsa beraber araştıralım derim. bence de sorun yok o türden ne kadar içerik varsa kaldıralım çocuklara kötü örnek olmasın diye. ancak işimiz çok yoğun olacak bence çünkü şiddet içeren içeriği de kaldırmalıyız kötü örnek olmasın diye çocuklara. cinayet filmleri de olmaz çocuk özenebilir. filmlerde kovalama sahnesi de olmasın derim çünkü türkiye'deki trafik durumu malum. çocuk hız yapmaya da özenebilir. daha sayayım mı?





  • sony32 S kullanıcısına yanıt

    nays kartla ödeyince yarı fiyatına geliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swiltord -- 22 Temmuz 2023; 17:8:54 >
  • teşekkürler

  • Farklı platformlara bol bol kayma yaşanacak belli ki...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • protomaster P kullanıcısına yanıt
    Ne kendim, ne de kendi çevremde 130 liralık Burger için sıraya giren yok, 2 metre yolu arabasıyla gidende yok, kaldıki başkentte yaşıyorum köyde falan değil, yani bırak onu,bu sene karpuz bile alamıyor millet kilosu 7-8 liradan emin ol, yani gözlemlerin yanlış diyorum, avm'lere bakıp ekonomi çok gözel diyen malum partililer gibi davranmayın.. Bir çocuğun, gencin gelişiminde bilinçaltı elbette önemlidir, bunu ben değil zaten bilim söylüyor, aynı şekilde şiddeti teşvik eden yapımlarda yine zararlıdır, benimle niye bu konuda tartışmaya çalışıyorsun onu anlamadım, neticede bu ülkede 20 sene bir nesli, Polat Alemdarla büyüttüler, elbette etkileri zararları olmuştur,zerre kitap okumayan, bunca şiddetin teşvik edildiği bir ülkede trafikte, yolda, apartmanda, parkta saygısız bir nesil görmek sürpriz değilki bugün..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Temmuz 2023; 17:29:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    herhangi bir siyasi partiye eğilimim yok. bence hiçbirinin diğerinden farkı da yok. madem gözlemler yanlış o zaman biraz beklemeni rica edicem senden çünkü ben sana resimlerle göstericem durumu. çok basit gece çeker buradan eklerim. çok basit en yakınımdaki gayet sıradan bir avmden gelecek görüntü. bırak da ayrıca avm'ler birazcık örnek olsun artık ekonomik tespitlere. çünkü avmlere sadece zenginler gitmiyor. elit tabaka burger king önünde zaten sıra beklemez arkadaşım onlar gider bodrum'da yerler 700 TL'ye burgeri. ayarklarına gelir. hatta deniz ortasında olsan bile garson getiriyor. subliminal mesajlar kararsızlara etki eder arkadaşım. sen susamamışsan herhangi bir şey içmeyi de düşünmüyorsam adam sana cola subliminalini sabah kadar çaksın etkisi olmaz. kararsızsan sana colanın daha iyi bir seçim olduğunu empoze edebilir ancak. aynen dizi ve filmlerde de böyle. senin eğilim yoksa sana kimse bir şey empoze edemez ki adamların öyle bir derdi de yok zaten. amaçları ticatet herhangi bir şeyi normalleştirmek ya da insanların cinsel tercihlerini değiştirmek değil. ha dediğim gibi gene de kaldırılsın diyorsan bence de kaldırılsın. ama sokaktaki lgbtli bireyi de photoshopla silemiyoruz malesef. kısaca toparlayalım çünkü ben de yoruldum yazmaktan. eğilim geçici de olabilir kalıcı da. bir şeyi yasaklamak onu tamamen ortadan kaldırmıyor. çocuk eğilimlerinin farkındadır tabii zihinsel bir sorunu yoksa. eğer eğilimi de varsa senin ya da benim yapabileceğim herhangi bir şey de yok. hele yasaklamanın bugüne kadar faydası görülmedi.





  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Netflix i olan haftada en az 2 defa bakıyordur kimide 2 gunde bir. Eger 30 gunde 1 aynı ip den girme sarti olsaydı bu kadar yaygara olmazdi. Bence bundan daha fazlası

    ------

    Bu haber çıktığı gibi netflix in hisse senedi çakıldı.

    ----

    Totalde diğer ulkelerde tutan tr de tutmaz. Bu gençligin bende dahil hayati torentle rapidshareyle geçti 25kbps il indirma olup part part indirip her defasinda modeme reset atmak falan sonra neyse programla otomatik reset atma çıktı sonra torrent vs o yüzden burasi açıkliklar ülkesi.

    Ilk sayfada da dedim 10 tane grubum vardi 9 tanesini iptal ettim henuz tr de yasak degildi ve 2 saat sonra tr de de gecerli oldu bu. Söyle soyleyeyim insanlar bu sekilde karli olup gunluk dusununce pek pahaliya denk gelmiyordu o yüzden arada bile girse pek acimiyordu gecen gune. Sinemalar o kadar pahalanmisken bir kac sey izlese bile kar dir gozuyle bakip fakiri zengini neyse alıyordu. Simdi isler değişti 10 grup 40 kisi yapar ve o kisimden tahminimce 12/15 tanesi birseysel uyelik acar.

    Coguda eger tekrar bir yol bulunursa geri katilacak tarzda. Butun a dan z ye uyeliklerim var suan dusuncem tek hakkini fazlasıyla ama fazlasiyla veren youtube premium dur. Muzik uygulamasi dahil olmasa bile ki o da dahil. (Eskiden komple bedavaydi gerci) youtube vanced le bedava vs demeyin o kadar bilgi var cihazda riske atilmaz. Digeri ise bizimkiler kullandığından turkcell tv paketi. Yoksa blutv, tod vs hikaye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 22 Temmuz 2023; 18:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

    Az önce biraz daha araştırdım, 30 gün değil 31 gün'imiş. Ek olarak 31 günü aşacak bir süre zarfında başka bir yerde bulunacaksanız bulunduğunuz konumu yeni lokasyon olarak belirleyebiliyorsunuz. Fakat bunun sayısı var mı yoksa sayısız defa mı ana lokasyonu değiştirebiliyorsunuz bilmiyorum.


    Kaynak:

    https://www.washingtonpost.com/technology/2023/05/27/netflix-password-sharing-why-users-mad/#:~:text=You%20can%20still%20travel%20without%20issues%20for%20up%20to%20a%20month.%20People%20will%20need%20connect%20at%20the%20primary%20location%20once%20every%2031%20days%20to%20avoid%20being%20logged%20out%20of%20the%20account.


    Bu kadar yaygara kopmasının sebebi insanların okumadan/araştırmadan kendi düşüncesini gerçek olmasa bile gerçekmiş gibi görmesinden kaynaklı. Bu açılan konudaki mesajların çoğu zaten yazdığımı özetler nitelikte olmuş. Yoksa sonuç olarak tek bir gerçek var ve Netflix, seyahate çıkan, tatile giden, vs., abonesini elbette madur etmeyecek.


    Sonuç olarak Netflix'in uyguladığı kural açık ve net. Kişisel hesabınızı aynı ev içerisindeki aile bireylerinizle paylaşabilirsiniz diyor. Tatil ve çeşitli seyahat durumlarında da 31 gün içerisinde ana lokasyon olarak belirlediğiniz evden hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor diyor. 31 gün sonra da ana lokasyon olarak belirlediğiniz yerden giriş yapamayacaksanız o zaman şu anda bulunduğunuz adresi ana lokasyonunuz olarak değiştirin diyor. Ama bu sefer ne olur; aile bireyleriniz daha önce ana lokasyon olarak belirlediğiniz yerden sizin hesabınız ile seyredemezler. Yurt dışında bunun için ek ücret gibi konular var herhalde. Fakat haberde de bahsedildiği üzere henüz Türkiye'de böyle bir durum yok.





  • Ne boş haber yapıyorsunuz haa, nasıl engelledi, farklı ip de olunca mı giremiyoruz nedir onu bir açıklayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beleşcı falan değil bir şeyin daha avantajlisi mümkünse bu seçilir buna ekonomik düşünmek denir , davranışa gecirirsen ekonomik davranmış olursun.

    Tasarruf dünyanın her yerinde %1 Lik ekonomik dilimde değilsen vardır.

    İsviçre'deki adam da yapar ABD' de yapar Avusturyadaki adam da tasarruf yapar.

    Sen şimdi %1 Lik dilimdeysen sorun yok ama değilsen yukardaki temel becerilerden yoksun olduğunu anladık.

    Ben en iyisini yaşıyorum kafalarını bırakmanın vakti geldi , eminim böyle konuşanlar gerçek hayatta günlük yaşayan hiçbir şey umrumda değil diyen ama sonra da aggbi fırsat vardı da biz mi yapmadik ya ekonomik durumumuz el vermedi gibi söylemleri tekrar eden kişiler .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakın tekrar atıyorum Netflix kendisi 2017 yılında ne demiş

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156377494

    Şu mesaja bakın. Yok belesci yok parazit. O zaman parazitin belescinin dilencinin en büyüğü Netflix.

    Çünkü üye dilenmek bu. Sen üye ol şifreni paylaş diyor.

    Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.