Şimdi Ara

Netflix'in Frankestein'den uyarlanan yerli dizisi Yaratılan'ın fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Netflix’in yeni yerli dizisi Yaratılan’ın fragmanı ve yayın tarihi paylaşıldı. Frankenstein romanından esinlenilen dizi, yurt dışında Creature ismiyle gösterime girecek.



    Yaratılan dizisi ne zaman yayınlanacak?



    İlk sezonu 8 bölümden oluşan Yaratılan dizisi 20 Ekim’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayınlanacak.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in yerli dizisi Kulüp'ün 2. sezon fragmanı ve yayın tarihi paylaşıldı



    Yaratılan dizisi fragmanı





    Dizinin yazarlığını ve yönetmenliğini Çağan Irmak üstleniyor. Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogaylar gibi sevilen isimler yer alıyor.



    Yaratılan dizisi konusu



    Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.









  • Malum kişilere isimden malzeme çıktı.

  • yaratilani sev yaratandan oturu

  • Beş para etmez film

  • Fragmanı bile sarmadı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Creature" bir kere translate çeviride "yaratılan" değil "yaratık" olarak çevriliyor...

  • iyi yanından bakın en azından trt deki gibi vergilerle propaganda yapmıo yada kılıç kalkan ezanlar susmaz vatan bölünmez die milleti uyutmuo.
    Bu saçma salak dizilerin parası benden çıkmıyor.

  • ?

  • Sarmadı.

  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Doğru, vatan, millet, bayrak ve ezan gibi Avrupa’ya ait değerler yer alan diziler devletimizin resmî kanalında ne işi var ne kadar saçma değil mi? Bahsettiğin kavramlardan Diriliş Ertuğrul, Alparslan gibi dizileri kastettiğini tahmin ediyorum. Bu dizlerin hiçbirini izlemedim ama tırt olmadığını sana şöyle izah edeyim Texas da yaşıyorum ve İspanyol’un dan Hintlisine, Pakistanlısından meksikalısına Türk olduğumu anlayan herkes muhabbeti Ertuğrul ile açıyor. Bu dizi sayesinde Türkçe kelime öğrenenlerle bile karşılaştım. Vergilerinle hoşuna gitmeyen yapımların yapılmasına üzülmeni anlarım ve siyasi mesaj verilmesine bende karşıyım ancak bu aşağılık kompleksinizden kurtulun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • handali H kullanıcısına yanıt

    Kişi başı milli gelirin 10k nın altındayken superman olsan para etmez. Sen eziksin. ona göre hayat yaşaman gerekli.


    Milletler eşit değildir.


    Benim oturdugum yerde dağlar taşlar oyuldu talan edildi nie biliyor musun?

    Trilyonluk mermerler gemilerle Amerikaya ihraç edilio. Ben ruyamda göremem o taşları. Bir amerikan vatandaşıyla bir turk aynı olur mu salak olmak lazım bunu söylemek için. Sadece pasaportına baktıgında bile hangi ülkenin hangi vatandaşın ne mal oldugu meydana çıkıyor. Bu iddianızı orta duzeydeki bi turke söyleyin bende işlemez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 8 Eylül 2023; 12:5:14 >
  • Keşke türk dizi filmlerini netflixte gizleme seçeneği olsa. Hep benzer oyuncular hep sıkıcı ve kalitesiz diziler. Disney gibi yerel içerik olayını tamamen kaldırsalar güzel olur aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah sen kendini istediğin gibi tanımlayabilirsin karışamam ancak Amerika yı Amerika yapan senin tabirinle gelir seviyesi 10k altında olan ülkelerden gelen “ezik” insanlar. Kimseyi alt, orta veya üst olarak sınıflara ayırmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handali -- 9 Eylül 2023; 0:25:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence de çok gereksiz 1 ayda 3 yeni güncelleme mi oluyor ben bir iphoneciyim her baktığımda telefon güncelleme yapıyor

  • Netflis su an benim için en iyi şekilde dünya çapında en iyi dizileri sunan bir uygulama diye soylesekde daha iyi olur niye diye sorarsanız yany uzun lafın kısası böyle bir iyi bir uygulama yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.