Şimdi Ara

Netflix, One Piece animesini “remake” olarak platforma getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix, One Piece animesini “remake” olarak platforma getiriyor
    Son zamanlarda One Piece hayranları için Netflix oldukça güzel işlere imza atıyor. Birkaç ay önce One Piece’in canlı dizi uyarlamasını platformda yayınlayan akış hizmeti, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada uzun soluklu One Piece serisinin yeni bir anime uyarlaması için Attack on Titan ve Vinland Saga'nın ilk sezonlarının arkasındaki animasyon stüdyosu Wit Studio ile çalıştığını duyurdu.



    One Piece remake geliyor



    One Piece, lastik bacaklı korsan Monkey D. Luffy ve Straw Hats olarak bilinen mürettebatının maceralarını konu alıyor. Hem manga hem de orijinal anime serisi 90'ların sonundan bu yana devam ediyor. Ve daha bu yaz Netflix, aynı adı taşıyan dizi uyarlamasıyla hayranlar tarafından sevilen bir işe imza attı. Yani One Piece, popüler kültürde popüler olmaya ve rağbet görmeye devam ediyor diyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.2024 yılının merakla beklenen filmleri



    Öte yandan birçok kişi manga ve orijinal anime sona erdiğinde ortaya çıkacak kaçınılmaz boşluğa hazırlanırken, Netflix’in bu son duyurusu herhalde daha iyi bir zamanda gelemezdi. Bu aşamada yeni seri hakkında bilgiler sınırlı. Ancak yeni serinin The One Piece olarak adlandırılacağı ve orijinal manga serisinin en başından itibaren olayları ele alacağı belirtiliyor. The One Piece için belirlenmiş bir çıkış tarihi yok ancak Netflix şu anda yapım aşamasında olduğunu söylüyor.






    Kaynak:
    https://www.engadget.com/a-one-piece-anime-remake-is-in-the-works-from-netflix-and-wit-studio-221411871.html







  • One piece orijinalini izlemek güzeldir her arc bittiğinde arc ile beraber yeni açılış müziği ve biraz daha gelişmiş grafikler görünmeye başlar eski el çizimi ve yeni bilgisayar çizimlerini karşılaştırıp nostalji yaşarsanız. Bence orijinalini 1.25 hızla izleyin fillerları atlayarak. Hanımla bir daha baştan izledik çok güzel Bir dizi yav.



    İkinci kez güncele geldim. Şimdi 15 20 dklik bölüm için bir hafta bekliyorum. ?? Animenin en kötü yanı güncele gelmek zaten.



    Live action I beğenmedim. Kesinlikle uzak durulası. Hele animeden önce hiç izlemeyin.

  • javaprof kullanıcısına yanıt

    animeyi izledikden sonra live action hiç sarmadı benide. 2 bölüm izledim sonra bıraktım.

  • einhander kullanıcısına yanıt
    bundan daha iyi bir live action çekemezlerdi. Siz kötü live action izlememişsiniz belli ki :D Yıllardır OnePiece'i güncel takip eden biriyim. Bence LiveAction gayet iyiydi. OnePiece zaten live action'ı çok zor olabilecek bir seriydi. Adamlar çok iyi bir iş çıkarmışlar.

  • Live action çöptü.

    Burada inecekleri çöpflix seviyesini hayal ediyorum da yazık edecekler güzelim karakterlere, hikayeye zaten girmiyorum onu zaten çöp ederler



    Anime uyarlamalarında özellikle karakterleri gerekirse full cgi/pratik efekt yapacaksın ve asla "bu karakter şu milletten bu ise öbür milletten" diye salak saçma bir oyuncu seçimine gitmeyeceksin, asla. Bütün seyir zevkini zehir ediyor yoksa...

    Ben cgi/pratik efekt bğtçesini karşılayamam diyorsan da hiç girmme o topa bari zehir etme iki tutam zevkimizi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.