Şimdi Ara

Netflix oyunları reklamlı ve paralı olabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix oyunları reklamlı ve paralı olabilir!
    Netflix, son bir sene içinde oyun kitaplığını önemli ölçüde genişletti. Bağımsız yapımların yanı sıra klasik AAA oyunlarını platforma eklendi. Netflix oyunlar, dijital platforma abone olan tüm kullanıcılara açık ve oyunlar satın alım içermiyor. Ancak, Netflix’in platformdaki oyunlardan reklam eklemekle sınırlı olmayan çeşitli yöntemlerle daha fazla gelir elde etmenin yollarını aradığı söyleniyor.



    Uygulama içi satın alım!



    WSJ’nin bildirdiğine göre, Netflix oyunları uygulama içi satın alım içerecek ve premium oyunlar ücretli olacak. Reklam destekli plana abone olan kullanıcılar oyun kitaplığına erişim sağlayabilecek ancak oyunlar, bu abonelere reklamlı sunulacak.



    Ayrıca Bkz.GTA Trilogy Definitive Edition mobile geldi! Netflix üyelerine ücretsiz!



    Netflix, daha önce platformdaki oyunlara reklam veya başka para kazanma yöntemlerini dahil etmek istemediğini belirtmişti. Ancak, bu durum değişecek gibi görünüyor. Bu arada, 2023 yılında Netflix oyunları dünya genelinde 81.2 milyon kez indirildi. Platforma son olarak GTA serisindeki popüler üç oyun GTA San Andreas, GTA Vice City ve GTA III Definitive Edition eklendi.




    Kaynak:https://www.wsj.com/business/media/netflix-eyes-ways-to-make-money-from-videogames-in-potential-pivot-705bd3b3







  • Yav netflix'ten oyun mu oynanıyor? Netflix üyeliğinle netflix'in bünyesine aldığı oyunları ücretsiz ve reklamsız şekilde oynuyorsun. Mobilde dead cells normalde 299 lira. Ama netflix üyeliğin varsa ücretsiz şekilde dead cells netflix versiyonu indirip oynayabiliyorsun. Mobilden hiç oyun oynamadğım için bana yararı yok ama mobil oyuncular için aşırı uygun bir uygulama.
  • Netflix'ten oyun mu oynanır ya; gidin Allah aşkına, gidin...

  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Yav netflix'ten oyun mu oynanıyor? Netflix üyeliğinle netflix'in bünyesine aldığı oyunları ücretsiz ve reklamsız şekilde oynuyorsun. Mobilde dead cells normalde 299 lira. Ama netflix üyeliğin varsa ücretsiz şekilde dead cells netflix versiyonu indirip oynayabiliyorsun. Mobilden hiç oyun oynamadğım için bana yararı yok ama mobil oyuncular için aşırı uygun bir uygulama.

  • Netflix tekel yolunda devam ediyor gerçi kullanan var mı hala bu zamlardan sonra bilmiyorum.

  • Gta definitive editionları mobile getirerek büyük para harcamışlardır. Keşke oyunların optimizasyonu böyle kötü olmasaymış. Netflix normalde tüm oyunlarını Türkçe dil desteğiyle sunuyor. Bu da ayrı güzel bir şey ama gta larda türkçe olmaması üzdü. Oyun için ekstra para vermem ama netflix globalde ses getirecek online oyun çıkarmak istiyorsa bunu beleşe çıkarıp oyun içi netflix üyelik avantajı ekleyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

    Daha çok reklama davetiye çıkartmak için birebir, yani...

  • 2024 un yeni trendi de bu hep parayla abonelik sat hem de reklam goster. tam bir sacmalik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedofili ve eşcinsellik propagandası yapan, bu leş platformu hala kullan var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.