Şimdi Ara

Netflix, şifre paylaşımını durdurmada kararlı: Hesaplarını paylaşanlar için yeni özellik testte (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Genel olarak para karşılığında ile tv kanalı izlemek çok saçma, ister film veya dizi olsun isterse maç.

  • Benim 2 evim var mesela, bunu nasıl çözeceğiz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerede o eski teknoloji yazarları. şu editörün yazdığı şeyi okuduğumda nedense hiçbir şey anlamıyorum. hep aynı şeyleri tekrarlamış durmuş. netflix , söylentilere göre... gibi kalıplar var. kim söylemiş hacım, murat kekili mi? para almıyorsan bence bu işi yapma. alıyorsan da en azından 4 yıllık iletişim oku, sonra bir gazeteye gir 3-4 sene çalış. ah ah, nerelerden nerelere geldik.

  • Ortak kullanımdan kendilerince gol yiyiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay bana 2 tl fazla geldi fatura acaba bundan mı ?

  • O zaman çeşitli platformlardaki uygulamalarını kaldırsınlar? Mesela bende xbox, PC, android telefon var, ben xbox'u ailemin evine götürüp oradan izlediğimde, telefondan da arkadaşın evinden izlediğimde olacak tek hesapta 3 giriş ama hepsini ben izliyorum?


    Saçmalık.

  • Zaten 4 kullanıcıya kadar kendi sistemi değil mi ? arkadaşlarla 4 kişi kullanıyoruz 4klık paketi bizden de mi ücret isteyecek

  • LBRTN kullanıcısına yanıt

    +1


    Valla bunu nasıl doğrulayabilir bilmiyorum ama harbiden tonlarca içeriğe 40-50 TL gibi fiyatla legal şekilde ulaşıp bir de hesabı 5-10 kişi paylaşmak doğru değil arkadaşlar. Netflix'e kendileri kaybeder diyenler olmuş evet şuan netflix hissedarları hüngür hüngür ağlıyordur aman tanrım netflix şimdi batacak, batarsa ne yaparız villalarımızı, süper sporlarımızı elimizden alırlar mı falan diyorlardır  


    Zaten sektördeki motivasyonunu, rengini, heyecanını koruyamıyor adamlar bir de zorla alınıyormuş gibi alınan aboneliklerin neden nazını çeksinler ki? Çok zorlanırlarsa küçülmeye giderler fiyatları yükseltirler, niş sadece özel içeriklerle premium bir segmente oynarlar. Hatta Full Hd, Sd gibi seçenekleri de çıkarır sadece 4K, 8K içerik çeker gittiği yere kadar öyle giderler.





  • asqq kullanıcısına yanıt

    Eşe dosta dağıtmak, eve internet alıp binaya dağıtmaya çalışmak. Digitürk'ün bireysel tarifesini kafe, restoran gibi yerlere ticari amaçla cüzi fiyattan bağlayıp kullanmaya çalışmak gibi değil de nedir acaba? Netflix'i savunmak için söylemiyorum fakat aboneliğin adı akraba aboneliği, tanıdıklar - dostlar aboneliği değil ki aile, ev aboneliği.


    Turkcell, Türk Telekom'a aynısını yapamıyoruz bize ailecek 500 GB 4,5G kotası, 10 bin DK, 5 bin SMS verin ailecek 100 TL'ye biz aile içerisinde hangimiz ne kadarını kullanırsak diyebiliyor muyuz? 

  • saltanat1299 kullanıcısına yanıt

    Keşke TV kanallarında da ücretli seçenek olsa hocam da kaliteli içerikler, minimum reklam süreleri veya reklamsızlık faktörü olsa. TV'ye para vermemek = 2 saatlik uzun bakışlardan, yavaş tempodan ve 1 saat'e yakın reklamlardan oluşan dizimsi, programsı 720P-1080P ne olduğu belli olmayan içerikler...

  • Korsan almış başını gitmişken Netfilikş'i kim takar? Kendi kendilerine zarar veriyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Temmuz 2022; 19:9:44 >
  • Demek ki böyle vahim hataları sadece Türk şirketler yapmıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 21 Temmuz 2022; 20:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıktım netflix haber başlıklarını görmekten, aynı apple gibi davranıyorsunuz şu netflix'e.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 21 Temmuz 2022; 21:54:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazlığa gittik ek ücret mi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizibox buna güldü  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Para versen gene aynı değil mi sanki? TV+, D-smart retard hepsi aynı... Bir belgesel izleyeceksin habire salak salak reklam giriyor, tanıtım giriyor, Elli kere kendi içeriklerinin tanıtımını falan yapıyorlar. Para verip aldığın platformda yediğin sansür de cabası. IP tv kral valla indirme bindirme işleriyle uğraşmayan adam için on numara tek çözüm.


    Yada 2160p.NF.WEBRip yazıp 2222'ye gönderin netfiliz ayağınıza gelsin. Rtük zaten yakında anasını ağlatacak gibi bu platformların sansür koya koya arabflix'e dönüşebilir.

  • ya bi yörüyün gidin. önce platformuna doğru düzgün bir yapım koy sonra konuş. varsa yoksa bomboş işler. ergen seks muhabbeti dizisinden başka bişey yok platformda.


    witcher'ın bile ağzına ettiniz. henry cavill hatrına izliyoz.

  • KendineAteist kullanıcısına yanıt

    Sanırım aynı ev içinde 4 kişiye yada sadece mac adresi kayıtlı 4 cihaza izin verirler. Bu iki şartı taşımayanı 2 hafta inceleyip el ücret talep ederler. Sonuçta mac adresleri mutlaka var her cihazın. Bu durum IP TV cilere yarar. Hepsi var adamlarda. İnsanlar maç için şurayı, dizi için burayı takip edip almak istemiyorlar. Şimdi ben maçkolik olsam mesela lig için Bein Şampi lig için Exxen falan almayı asla istemem. Sonra Netfilix al. Onu al bunu şunu al. Almıyorum aga. Spotfy dan başkası asla parasını hakketmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix bu hareketi ile abone kaybı yaşayacak.Tek ekranlı 4K abonelik katmanı sunmalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.