Şimdi Ara

NETFLIX USA Genel Konusu - ve Diğerlerine erişim. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
29
Favori
31.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim anlamadığım konu ülkemizde içerik engelleniyorsa konmuyorsa neden hem netflix'e hem de vpn'e para veriyorsunuz?
  • Arkadaslar selam Tr de kullandigim netflix uyeligim vardi Amerikaya gelince Tr alt yazi cikmamaya basladi ingilizcem pek iyi degil , alt yazili tr icerikleri izleyebilmek icin ne yapmam lazim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

    Arkadaslar selam Tr de kullandigim netflix uyeligim vardi Amerikaya gelince Tr alt yazi cikmamaya basladi ingilizcem pek iyi degil , alt yazili tr icerikleri izleyebilmek icin ne yapmam lazim ?
    Hocam bi' tane Google Chrome eklentisi var, istediğiniz gibi altyazı ekleyebilirsiniz diyor.https://chrome.google.com/webstore/detail/super-netflix/aioencjhbaolepcoappllicjebblphoc

    "Convert and Search for Subtitles in SubFlicks.com" diyor. SubFlicks.com'da istediğiniz altyazı yoksa bile, siz kendiniz oraya altyazı koyabiliyorsunuz mesela turkcealtyazi.org'dan .srt olarak altyazı indirip kendiniz koyabiliyorsunuz.


    -------------------------

    4-5 kişi Windscribe alıcaksınız bu linkten alın epey ucuza geliyorhttps://stacksocial.com/sales/3-year-windscribe-vpn

    3 senelik 24 dolar, 1 senelik 19 dolar.
    Site güvenilir ben de buradan Windscribe almıştım. Size kod veriyor, Windscribe'ın sitesine giriş yapıp kodu giriyorsunuz ve hesabınıza 3 sene, 1 sene Pro'ya yükseltiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 11 Eylül 2018; 20:47:59 >




  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Amerika VPN ile tüm içerikler izlenebiliyor mu? Yoksa avrupaya türkiye ye özel ayrı ayrı içerikelr mi var? SÜrekli lokasyon değiştirmek mi gerekiyor aradığımızı bulmak için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    benim anlamadığım konu ülkemizde içerik engelleniyorsa konmuyorsa neden hem netflix'e hem de vpn'e para veriyorsunuz?
    Birincisi Türkiye'de engellenme söz konusu değil. Yayın hakları Türkiye'de ya da dünyanın herhangi bir yerinde belirli bir süre ile alınıyor. Sözleşme bittiği anda da ülkenizde artık izlenmiyor. İkincisi VPN ile Netflix'e ulaşsanız dahi aynı vpn ile bağlanan binlerce ip engelleniyor. Bu yüzden NEtflix'e Vpn ile değil Dns ile daha sağlıklı bağlanılıyor. Üçüncüsü dünya sadece Türkiye ve Amerika'dan ibaret değil, kendi filmimiz bile yabancı ülkelerde yayınlanıyor. Ben dünya insanı olmayı seviyorum bu yüzden de diğer erişimleri izlemek istiyorum.
  • Netflix'e erişim için VPN'lerde son durum nasıldır acaba? Expressvpn veya Ibvpn düşünüyorum şu anda, halihazırda kullanan var mıdır?
  • Blitzkrieger B kullanıcısına yanıt
    tplink uyumlu vpn önerebilir misiniz acaba ?
  • Konsolda nasıl yaparız bu işi dostum?
  • Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

    Arkadaslar selam Tr de kullandigim netflix uyeligim vardi Amerikaya gelince Tr alt yazi cikmamaya basladi ingilizcem pek iyi degil , alt yazili tr icerikleri izleyebilmek icin ne yapmam lazim ?

    giris yaptigin IP usa ise o ulkenin dizileri gelir onlarda turkce olmadigindan cikmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom un Fiber altyapılarda kullanılması için vermiş olduğu TP-Link Archer c5v 1200 mbps fiber modem/router için Hangi "VPN" uygundur ve hızları iyimidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 22 Kasım 2018; 9:32:12 >
  • Netflix usa da Friends'in türkçe altyazısı mevcut mu? Bilen yazarsa sevinirim. Bir de bu dns olayının ücretsiz bir alternatifi yok sanırım?
  • mesela 4 kişik bir guruba uye olduk,bize 1 profil verildi diyelim.Ben amerika içeriğine erişim sağladığımda dğer üyelerin durumu ne olur bir sıkıntı çıkar mı :)
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Güzel soru bende merak ediyorum, kız arkadaşımla birlikte kullanıyoruz. Ben şimdi girsem US netflix'e nolur? cortlar mıyız acaba? :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @BJK@

    mesela 4 kişik bir guruba uye olduk,bize 1 profil verildi diyelim.Ben amerika içeriğine erişim sağladığımda dğer üyelerin durumu ne olur bir sıkıntı çıkar mı :)
    Hayır herhangi bir problem olmaz. Çünkü Netflix aile üyesi olanların nerelerden bağlandığını çakıştırıp farklı ülke IP leri çıkarsa banlama diye bir uygulama hiç duymadım. Buna girmez Netflix. Tespit ettiği VPN IP lerini kökten engelliyor.



    VPN firmaları da sürekli yeni IP ler ekliyor bu yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Netflix ABD içerikleri için bir VPN almak istiyorum. Ancak ücret biraz fazla olduğu için ortak olmak isteyen varsa ortak alım yapabiliriz.



    Bir zamanlar IPVanish ve Pure VPN kullandım ama Netflix için çok randıman alamadım. Daha sonra ücretsiz VPN ler denemeye başladım onlarda çoğunlukla düzgün çalışmıyor sadece içeriklerde ne var ne yok onları kontrol etmek dışında bir anlamı olmamata başladı özellikle Netflix VPN lere savaş açtıktan sonra.



    Araştırdığım kadarıyla Express VPN ve Nord VPN Netflix için en çok önerilen programlar. Express VPN hız olarak Nord'dan biraz daha iyi imiş sanırım ama daha pahalı ve ayrıca aynı anda sadece 3 cihaza izin veriyor. Deneme üyeliği alarak test ettim Netflix ABD içeriğini açıyor onda sorun yok.



    Diğer program olan Nord VPN i de test ediyorum şu sıralar o da rahatlıkla Netflix ABD yi açıyor ve 3 yıllık paketinde baya iyi bir indirim var. 3 yıllık paket 107 dolar yani 570 TL gibi. Nord VPN le bir üyelikle 6 cihaza kadar kullanılabileceği için cihaz başı 95 TL ye 3 yıl iyi bir VPN programı kullanma imkanımız olabilir.



    Ben 2 cihazlık kısmını alacağım birini PC de birini cepte kullanabilmek için. Dolayısıyla 4 cihazlık kısma ortak(lar) alabilirim.



    Düşünen olur mu ortak VPN kullanımını?



    Not: Türkiye içeriğinde olmayan ABD de olan içeriklerde Türkçe altyazı veya dublaj bulunmuyor sadece İngilizce dublaj ve İngilizce altyazı ile izlenebilir. Dolayısıyla düşünecek arkadaşların bunu dikkate alması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncel durum nedir? Opera'nın dahili VPN'i ile ABD Netflix izleyebiliyor muyuz?
    Evet ise nasıl?
  • Arkadaşım...netflix dünyanın çeşitli ülkelerinin kütüphanelerine beleş vpn servisleriyle erişmek imkansızmı yani illaki para verip premium vpn aboneliği satın almak şartmı?...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Evet, premium üyelik şart. Bazı arkadaşlar Opera browser'ın proxy hizmetiyle ulaştığını yazmışlar fakat proxy olduğu için sadece tarayıcı da geçerli oluyor. Premium hizmetlerde PC, Mobil, TV veya router'a kurarak tüm evdeki cihazları birden de bağlayabiliyorsunuz.
  • Windscribe, yeni Android TV uygulamasının beta sürümünü yayınladı. Kullanıcıları varsa link'ini paylaşabilirim. Eski uygulamasında sansürü aşan protokolleri yoktu. Bunda mevcut ve uygulama da harika görünüyor.

    NETFLIX USA Genel Konusu - ve Diğerlerine erişim.

    Konuyla alakası ise Pro üyelikte Netflix US, UK, CA ve JP kütüphaneleri destekleniyor. İçerikler sorunsuz şekilde seyrediliyor.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.