Şimdi Ara

netflix vestel televizyonumda yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
134.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben geçen gittigidiyordan vestel smart tv aldım. ve 3 ay ücretsiz netflixi geldi. ama televizyonumda uygulaması yok. bu arada 40ua9300 modeldir. cevaplarınızı bekliyorum



  • Vestel tabiki koyverniş durumda,

    Yerli bir firma olmasına rağmen daha digitürk, dsmart uygulamalarına sahip değil,

    Satılan tvlerin çoğu digitürkün hd korumasına uygun değil, ama yabancı markaların yan sanayileri bile digitürkle uyumlu,

    Tivibu uygulaması deaktif oldu,

    Netflix büyük kısmında yok,

    Daha diğer tv markalarında standart olmuş, tüm moderinde bulunan uygulamalar yerli bir firmada yok koyvermişlik değilde nedir?

    Uygulamalar vestelde rezil durumda.
  • Market türü bir şey yok mu.. Oradan indiremiyor musun. Ya da Vestel müşteri hizmetlerini arayıp sor bence. Servisi arama bilmezler..
  • Hallettiniz mi?
  • Vestel ve yan markaları çok koyvermiş durumda, yoğun bir uygulama çalışması yapmaları gerekiyor.
  • Anakartı mb 100 olan tvler de netflix in nasıl ekleneceği Vestel tv başlığında anlatılmış. Sistem ayarlarında değişiklik yapmanız gerekecek.
  • Uygulama marketinden indirebilirsiniz.
  • bendede yok
  • Bazı arkadaşlarımızın neye istinaden fikir paylaştığını anlamak mümkün olmayabiliyor

    VESTEL ve NETFLİX firmaları aralarındaki anlaşmaya istinaden bir kampanya kapsamında bu uygulamaya bazı TV modellerini dahil ettiler ancak bu kapsamda satılmış olan ilgili üründe 3 ay ücretsiz üyelik işleminin aktif olması için bir yazılım yüklenmesi gerekiyor. Üye yazılımı yüklememiş siz de firmanın su koyverdiğinden dem vurmuşsunuz. Üyenin televizyonu nedir? uygulamanın kullanıldığı anakarta sahipmidir? TV uygulamaya dahil satış kapsamındamıdır hiç sormamışsınız.

    Bu tarz sorunu olan arkadaşlarımız öncelikle yetkili servis ile irtibat kurup netflix için ücretsiz yazılım yüklemesi talebinde bulunabilir. Veya seri numaralarını bana ulaştıran arkadaşlara ben ilgili yazılımı ulaştırabilirim. Öncelikle belirtmek lazım ki ürününüzde MB120 anakart olması ve kampanya kapsamında satılmış bir ürün olması gerekmektedir.




  • Nerfilix olmayan tv varmıydı
  • Vestel tabiki koyverniş durumda,

    Yerli bir firma olmasına rağmen daha digitürk, dsmart uygulamalarına sahip değil,

    Satılan tvlerin çoğu digitürkün hd korumasına uygun değil, ama yabancı markaların yan sanayileri bile digitürkle uyumlu,

    Tivibu uygulaması deaktif oldu,

    Netflix büyük kısmında yok,

    Daha diğer tv markalarında standart olmuş, tüm moderinde bulunan uygulamalar yerli bir firmada yok koyvermişlik değilde nedir?

    Uygulamalar vestelde rezil durumda.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    55PF9090 ve 42FA8200 vestel televizyonum var. Acaba bunlara Netflix uygulaması yükleyebilir miyiz? Saygı ve selam ile ...
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsi geçen ürünlerde MB9X serisi anakartlar mevcut olması nedeni ile bu kampanya kapsamında benim yardımcı olabileceğim bir şey görünmüyor
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
    Kampanya kapsamında olmasın, zaten öyle bir talebim de yok. Benim amacım şu; Netflix üyeliğim var ve nvidia shield cihazım ile netflix izliyorum. Amacım öbür televizyondan da (Hangisine uygulama yüklenemiyorsa) netflix izleyebilmek. Bu konuda herhangi bir şey yapılabilir mi? Saygı ve selam ile ...
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    Selamlar Hocam;
    Maalesef sizdeki ürünlerin anakartlarında yapısal olarak bu uygulamaya ait bir altyapı yok. Yani tv de bir bağlantı ile uygulama indirebilme durumunuz olsa tamam ancak anakart buna da destek vermiyor. Örnek vereyim, Dsmart veya Digiturk gibi bir durum olsa bunlar ürünün tabanında zaten mevcut, sadece bir yazılım ile aktif edilir siz de kullanırsınız, ancak netflix için bu durum söz konusu değil. TV nin (Bu anakart ile üretilen tv lerin) üretim aşamasındaki anlaşmasında netflix diye bir durum olmaması nedeniyle tabanında da bu uygulama yok, Bu şartlarda bağlantı şansınız da olmuyor. Salt tv üzerinden teknik olarak mümkün görünmüyor
  • Ado kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
  • Vestel 50ub8300 kullanmış ve şu an 55ua9300 kullanan birisi olarak 1-2 şey yazayım. Şu an kullandığım modelde kumandada yerleşik "netflix" tuşu bile mevcut.

    Önceki modellerini bilmiyorum ama şu model böyle şu model şöyle diyip marka karalamak doğru değil. Hele ki yabancı markalar 2 liralık şeyi 4 liraya çok afedersiniz çakmaya çalışırken yerli markalarda kaliteli üretilen ürünleri çok daha uygun fiyatlara alıp evimize koyabiliyorsak bunu takdir edip desteklememiz lazım.

    Dipnot olarak tv almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığı ile vestel, beko, arçelik markalarınıngüncel modellerini değerlendirmelerini öneririm. Servis desteği ve ilgisi olarak da yerli markalar yabancılara göre çok önde bana göre.

    İyi forumlar.
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Ya televizyondan anlamıyorsunuz ya da 6-7 sene önceki modellerle günümüz modellerini kıyaslıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proob

    Ya televizyondan anlamıyorsunuz ya da 6-7 sene önceki modellerle günümüz modellerini kıyaslıyorsunuz.

    Hayır tabiki, bana bir tane digitürk play ve dilediğin yerde uyumlu vestel tv gösterebilir misiniz? Yok çünkü vestel umursamaz.

    Elimde 5 yıllık samsung smart tv var digitürk yazılımları mevcut, aynı şekilde tivibu vs. İşin komiği Allahlık grundigde bile bu yazılımlar var.

    Vestellerde bu yazılımlar çalışmamakta. Dilediğin yerde zaten yok. Elimdeki cihazda 1,5 yıllık.

    Hdmi koruması olayı ki vesteller de Allah'a emanet. Eskilerde zaten yok, yenilerde de stabil değil, yarısında var yarısında yüklenmemiş, servis yazılım güncelliyor yepyeni tv için sorun çözülmüyor vs. Anlamadığım bu güncellemeler zaten niye servis aracılığıyla olur, güncelleme sistemi var.

    Hdmi koruması ile ilgili vestelde çok ciddi şikayet var. İnternet dolu beni referans almanıza gerek yok. Vestel dışı başka herhangi bir marka ve üründe de yalan yok bu konuyla ilgili şikayet duymadım.

    Adam yepyeni vestel almış netflix kampanyasında netflix yüklü değil, servisle uğraşıyor, market ne işe yarar. Samsung lg vsnin unutulmuş cihazlarına netflix geliyor.

    Ee yazdığın yorumu kusura bakma anlayamadım yani, olan neyi yok dedimki.

    Vesteller bilmiyorum anlmasız gidiyor. Grundig 4,5 yıllık tvsine yeni çıkan şeyleri sunarken hani demişsin ya 5 yıllık falan mı diye, vestel niye getirmesinki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 10 Mart 2017; 22:10:26 >




  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Biraz Vestel mağazalarını gezmenizi ürünleri göz gezdirmenizi tavsiye ederim

    Ki Vestel ile Grundik gibi bir markayı karşılaştırmanız bile enteresen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proob -- 13 Mart 2017; 11:13:49 >
  • Proob kullanıcısına yanıt
    Grundigin daha doğrusu arcelığin daha iyi oldugu belli durumda vestelin daha fazla arıza yapar yavaslığıda ayrı bi olay malzeme kalitesıne bişey dıyemıcegım ancak o düşündüğümüz vestel nat geo da yapılmış belgeseldeki vestel degıl ucuz etin yahnisi yavan olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.