Şimdi Ara

Netflixdeki sürekli lezbiyen ve gayleri gözümüze sokma huyu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben ergenlikte yetiştirilme tarzının etki edebileceğini düşünüyorum.

  • @Haakon

    quote:

    O kadar rahatsız oluyorsanız üyeliğinizi iptal edip istediğiniz tarzda dizi film yapan başka bir platform bulabilirsiniz ya da defolup atvde kanal7de tarikat filmleri izleyebilirsiniz tam sizin istediğiniz tarzda yapımlar.


    Bu mantıkla bakarsak o zaman hükümeti sevmiyorsan defolup git. Niye eleştiriyorsun?
    Kimin yan hesabısın erkeksen onu da söyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mymaxmy M kullanıcısına yanıt

    Saçmalamışsın.

    O yüzden mi Lut kavmi helak oldu?

    Eşlerini bırakıp hemcinsleri ile ilişki yaşayanlar neden lanetlendi?

    Allah öyle yarattiysa neden lanet de verdi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt

    Saçmalayan ve beynini kullanmayan biri varsa o da sensin. Yaşadığın şehirdeki herkes gay ve lezbiyenlerden oluşabilir mi? bir düşün. Koskoca bir kavimde haliyle doğuştan eşcinsellerden oluşamaz. Eğer Lut kavmindeki gibi bir durum varsa zaten bu normal olamaz. Kendinde demişsin bak Eşlerini bırakıp hemcinsleriyle sapıklık içinde olan bir kavim. Benim bahsettiğim ise tamamen doğuştan olan ve Allahın o şekilde yarattığı şuan dünyada azınlıkta olan eşcinseller. Lut kavmi sapkın tecavüzcü ve diğer helak olan kavimler gibi Allah'a bütünüyle karşı gelen asla doğru yola gelmeyen bir kavimdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 18 Şubat 2024; 1:33:0 >
  • mymaxmy M kullanıcısına yanıt

    Yani bu insanların sonradan eşcinsel olacağı ve bu kadar yoldan çıkacağını yaratan bilemedi, baktı ki gidişat kötü, helak etti.

    Bu mu yani ?

    Sen böyle düşünüyorsan birşey diyemem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Bu işi kurtlar vadisiylemi yapıcaklar veya kızılcık şerbeti Sadece netflix değil bunu yapan bütün sektör yapmaya başladı.Çünkü artık Amerikada yasal eşcinsellik yasası çıktı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seyretme arkadaşım sana zorlamı seyrettiriyorlar git Yalı Çapkını seyret veya Bak TRT Tabii die birşey çıktı ordakilerini seyret sana zorlamı Netflix üyeliği aldırıyorlar? Sanane alan alır Nerflix'in Dünyada milyonlarca abonesi var ve bu abonlerin hepsi sizinle aynı düşünceye sahip değil.Karşı çıkan izlemez bukadar basit.Sanki Dünyadaki yaşayab Milyarca insan sizinle aynı kafa die yorum yapıyorlar ya burdaki arkadaşlar gülüyorum sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 18 Şubat 2024; 8:25:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben meraklısı değilim üyeliğim yok izlemiyorum. Sizde izlemeyin. Gaymiş lezbiyenmiş bana ne?

  • mymaxmy M kullanıcısına yanıt

    Ben kendi profilimi millete açacak ve benim hakkımda az çok bir bilgi sahibi olunmasını isteyecek cesarete sahibim, sen de bu cesaret olmadığı için kapına kiliti vurup gitmişsin. Keşke sende de bu cesaret olsaydı..


    Erkek ve kadınlar birbirlerine ilgi duyarlar. Hem cinsler birbirlerine ilgi duyduklarında bu terstir, ahlaka da doğaya da dine de herşeye aykırıdır. Hiçbir insan herşeye aykırı bir özelliğe sahip olacak şekilde doğmaz.


    "Ben bu şekilde doğdum, doğduğumdan beri bu halde hissediyorum, ne yapayım elimden bişey gelmiyor, buna mecburum bu yüzden bu hallere düştüm" diyemez.


    İddia ettiğinin aksine tercih edilebilir bir seçimdir. Ergenlik çağından sonra lezbiyen vey gay olan çoktur. İlgi duyar, bunun doğru olup olmadığını araştırır veya araştırmaz; nefsin ve şeytanın dürtmesi, zorlaması ve aklını çelip onu farklı bir kulvara itmesi ve kötü arkadaşların da etkisiyle kendisini bu iğrenç dünyada buluverir.


    Nefs, şeytan ve kötü arkadaş gibi insanın hem dünyasını hem ahıretini mahveden bu 3 büyük düşmanı es geçip bunardan hiç bahsetmemen ve bu tercihi doğuştan gelen bir özellik olarak belirtip bu tercihlerde bulunanları aklamak gibi abuk sabuk saçma sapan bir yolu tutturmuş senin gibi bir babanın veya baba adayının olmuş veya olacak çocuklarına şimdiden sabırlar diliyorum...





  • Öner kullanıcısına yanıt

    Hayır ben öyle demedim bu düşünceye sevk etmekte istemedim istememde. Bu dediğini bütün helak olan kavimlere ve Nuh tuhfanına görede çekebilirsin o zaman. Allah tabiki herşeyi en doğru bilendir bunda şüphe yok. Yarattığı insanların yoldan çıkacağınıda çıkmayacağınıda bilendir. Anlamadığınız şey bizim bilemeyeceğimizi O bilir. Bu dünya imtihan dünyası bir müslümanda buna göre hareket edip, yaşamalı diye düşünüyorum.

  • Biz buna Lobi diyoruz işte sen daha görmedin LGBT tv kanalı bile var usa'da translar,gay,lez,şov programları yapıyorlar ..gerçi beni ilgilendirmiyor.siyahi kanallarda var zenci lobisi cidden böyle beyler.abd şuan zenci lobisi ve lgbt lobisi çok aktif halde bunun lgbt derin versiyonu çoçukları kullanıyorlar ben buna karşıyım eşcinsel arkasındaki çoçuk tacizleri var günden güne dünyadaki haberleri görüyoruz şunun altına çizgi çekelim kimse beni ilgilendirmiyor cinsel tercihi

  • mymaxmy M kullanıcısına yanıt

    Ortada hiçbir neden yokken benim profilimi inceleyip geçmişteki bir konuma atıfta bulunup ondan sonra kendisine gelince "profil gizliliği cesaret zart zurt zırvalamışsın" diyerek güya bu profil olayını durup dururken birden aniden gündeme çıkardığımı ima edip kendisine sıra gelince, bu konuyu açan kendisi geğilmiş gibi" nerden çıktı bunlar" demeye getiren, çok kimsenin bildiği gibi bu tür cinsi sapıklıklar birer " tercih meselesi" olup zorla olunamayacağından habersiz olan, durup dururken olayı çift cinsiyetli canlılara getiren, birçok canlıda eşcinsel mevcut diyerek (eğer varsa) onlarla insanları bir tutan, bu tür sapkın akımları insanın kendi hür iradesiyle verdiği ve sorumlu olduğu bir tercih olduğunu bilmeyip bunun o şahısların kendileriyle alakası olmadığını, bir sorumluluğunun bulunmadığını " ben böyle gelmişim böyle giderim" mantığının mevcut olduğunu ima edip, bu şekilde de bu tür sapkın akımları adeta aklama çabasına giren birisine söylenecekleri yeterince söyledim, anlattım. Anlattıklarından, Senin alıcılarının kapalı ve anlayışın kıt olduğun görülüyor; o halde yapacak birşey yok demektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Şubat 2024; 15:3:55 >




  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Okuduğunu anlamaktan yoksunsun, senin boş laflarına, söz yetiştiremem, cahille sohbeti kesiyorum, haydi selametle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 18 Şubat 2024; 16:30:26 >
  • mymaxmy M kullanıcısına yanıt

    Boş yapmışsın. Eş cinselik İslam'da kesin hükümlerle yasaklanmıştır ve herkesi kapsar, yok azınlık olan gerçek eş cinseller var yok Allah bazı eş cinselleri zaten eş cinsel olarak yaratmıştır bu nasıl bir sapık düşünce. Sen hangi ayet veya hadise göre böyle saçma tutarsız yorum yapıyorsun. İnsan seçimini kendi yapar Ahiret'te de seçimlerinden sorumludur. Az düşün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Büyük resmi görmüşsünüz diziyi izleyenler hemen trans olmak için sıraya girecekler hormon lobisi bunlar. Bir sübliminal mesaj bir algı hoop tüm toplum çöküvermiş.

    Siz de dikkat edin bizi uyanmadan önce göz atmaya kalkmayın yoksa kestiriverirsiniz aman ha!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha seçim diyorlar hey Allah'ım. Daha eşcinselle gayri meşru ilişki yaşamanın farkını bilmeyen birinden böyle saçma bir yorum al işte. İslamda kesin hükümle yasaklanan eşcinsel ilişkidir. İslamiyet eşcinsel ilişkiyi yasaklamasa gidip eşcinsel mi olacaktın? yada gidip hemcinslerinle ilişki mi yaşayacaktın? Koskoca kavimde herkes eşcinsel olamaz olmuşsa zaten bu sapkınlıktır diyorum daha iq düşüren cinsten saçma yorumlar okuyorum. Normal bir insan eşini bırakıpta hemcinsiyle gayri meşru ilişkiye gider mi? Gitmesi normal olabilir mi? Yaşadığın semtteki herkes böyle olabilir mi diyorum? OLAMAZ. Olmuşsa bunun adı sapkınlıktır Allahta orayı helak etmiştir. Kurandaki ayetlerde bunu açıklamaktadır.


    Ne kadar saçma yorumlar geliyor. Siz gibi cahilleri gördükçe peygamberlerin yaşadığı hayatın zorluğunu düşünüyorum. O kadar cahille aklı kıtla uğraşmak, o çalışmayan beyinlerini düşünmeye zorlamak çok çok çok büyük iş.



    @schavelle


    İnan bu cahiliyet karşısında insanın nutku tutuluyor. Bunlar hiçmi düşünmüyor nasıl bir kafa yapısı anlamakta çok zorlanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 18 Şubat 2024; 22:20:47 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.