Şimdi Ara

Netman 100 Mbps 99,90 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
16
Favori
26.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Farklı bir ISS firmasından mevcut zamlar nedeniyle geçiş yapmak istiyorum. Bazı şeyleri emin olmak için sormak istedim.


    BBK: 3270424181


    1. Aktivasyon, abonelik v.s adı altında ücret talep ediliyor mu ? Benim kendi vdsl modemim var. Hazır takılı ve kullanıyorum. Herhangi bir bağlantı veya aktivasyon için birinin gelmesine ya da ayar yapmasına ihtiyacım yok. yalın internet telefon hattı baglı değil
    2. 100mbit vdsl ücreti sitenizde 200tl gözüküyor. 2024 için belirlenen güncel ücret bu mudur? geçiş yaptıktan 2 hafta sonra zam yapılmasını istemiyorum.
    3. Edevlet üzerinden başvurdugumda herhangi bir evrak falan göndermeden aynı gün işlemlere başlanıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61501 -- 12 Ocak 2024; 17:37:18 >
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Firmayı arayıp sorun ya da WhatsApp dan yazın burada firma yetkilisi yok.
  • 5-6 aydır kullanıyorum. Sorun olduğunda wassuptan yazıyorum. Cart diye cevap yazmıolar ama cevapsızda bırakmıyorlar. Az evvel bina fibere geçtiği için firmalara bir göz atıyım dedim.


    Aylık 200 tlye 100 mbit ile en ucuz firma oldugunu gördüm. Geçmek isteyenlere öneririm. Telekom yapısını kullanıyor anladığım kadarıyla. Fiberle beraber gene bu firmayı kullanmaya devam edicem sanırım.

  • jubeii kullanıcısına yanıt
    5-6 ayda ne kadar süre kesildi o önemli..ve ne kadar sorun çözebildiler..ben 10line.net kullanıyorum internet kesildi adamların kendinden haberi yok mesela
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Ayda bir , dakikadan az sure kesiliyor.

  • Halihazırda netspeed kullanıyorum ancak geçiş yapacağım bağlantı duvar içinden gelmediği için bağlantı sorunu çok nadir oluyor, bu firmadan genel memnuniyet nedir önerir misiniz
  • ıglesıas I kullanıcısına yanıt

    hocam netspeed'deyim ben de ay sonu comnete geçmeye düşünüyordum. apartmanımda türktelekom 500mgbt fiber altyapı var. zaten tt altyapısı kullandıklarından comnet'te de netspeed performansını alırım diye düşünüyordum. siz ne tavsiye edersiniz, comnetten neden memnun kalmadınız?

  • pervical P kullanıcısına yanıt

    Altyapı ftth fiber anladığım kadarıyla ve o altyapı 500 değil, 1000 mbps destekler. Hocam comnet konusunda şunu diyebilirim; müşteri memnuniyet karnesi pek iyi değil, bina-daire içinde sizden kaynaklı bir sorun olduğunda 350 TL ücret alıyor fakat fiber tarafında router,ont ve obk t.t'ye aittir ve sorumlusu onlardır. Yaptıkları yasal degil. Sadece sorun olmadığı halde, arıza kaydı açılırsa ve sorun olmadığı anlaşilirsa ücret çıkabilir, diğer durumlarda ortada bir arıza varsa kimse ücret talep edemez. Bence comnet degil de başka alternatif firmalara bakın.

  • Keevo kullanıcısına yanıt
    100mgbt için hangi issleri önerirsiniz hocam, netman, gigaspeed ve poyrazneti de incelemiştim ama comnet daha düzgün gibi gelmişti. sizin öneriniz ne olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pervical

    100mgbt için hangi issleri önerirsiniz hocam, netman, gigaspeed ve poyrazneti de incelemiştim ama comnet daha düzgün gibi gelmişti. sizin öneriniz ne olur?

    Hangi ilde yaşıyorsunuz?

  • Kaç gün sürer taşıma işlemi? Yer İzmir
  • windwind W kullanıcısına yanıt

    Firmanız geçişe ne kadar hızlı onay verirse; o kadar çabuk gerçekleşir. Ortalama 2-3 gün gibi.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.