Şimdi Ara

NETSPEED AKN'Yİ TAMAMEN KALDIRDI / FİYATLAR SÜPER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
8
Favori
45.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

    Dostum boşuna telaş yapmışsın adamlar zaten kotayı ve AKN'yi kaldırmışlar.



    Alıntıları Göster
    yeni aboneler için 10 TL zamla kaldırmışlar. mevcut aboneler isterlerse 10 tl verip sınırsız pakete geçebiliyorlar. ama kanun öyle demiyor bütün mevcut aknli paketler ayni fiyat ile sınırsız olacak diyor.




  • Hali hazırda 16mbit adsl akn siz 52 tl paket kullaniyorduk aynen devam edeceğiz dimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiper 200 abonesiyim yeni hiper pro 75 paketi 76 lira olmuş arada 11 lira fark var kullandığım paketle. Sınırsız türknet e 80 verip 100mbps ye kadar çıkabilirim Netspeed beni arada bıraktı sağolsun fiyat politikasıyla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke mevcut abonenin akn sini de kaldırsalardı. Neyse 400 GB olmuş en azından aynı fiyata iki kat artmış. Zaten 200 GB ı bile doldurmuyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed bu olmadı, TT nin Ali Cengiz oyunlarından sıkıldık, bir sen eksiktin, Turknet ve Milenni bu konuda şeffaf.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 2 Aralık 2018; 10:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiberde 130 lira aktivasyon bedeli alıyorlarmış. Ayda 10 lira pahalıya geliyor zaten.
    Türktelekom Fiber altyapısı üzerinden fiber verebiliyorlar mı ? Var mı bu şekilde kullanan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snake8951

    Dün ttnetten geçişim gerçekleşti netspeed hiper 100 tarifesi kullanıyorum.kotayı 2 ye katlamaları güzel olmuş umarım hep böyle müşteriye değer verirler
    Ttnet ile ping farkı vs oldu mu.. Vaad ettikleri hızı alıyor musunuz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobra90

    yeni aboneler için 10 TL zamla kaldırmışlar. mevcut aboneler isterlerse 10 tl verip sınırsız pakete geçebiliyorlar. ama kanun öyle demiyor bütün mevcut aknli paketler ayni fiyat ile sınırsız olacak diyor.

    Alıntıları Göster
    Kanunun öyle birşey dediği falan yok. Sadece taahhütlü AKN olan paketlerde dediğiniz geçerli. Aksi halde zaten saçma bir durum ortaya çıkar. Herkesi kotasıza geçirdim üstünede zam yaptım der. Ama taahhütlü olunca zam yaptım diyemiyor bu yüzden dediğiniz sadece taahhütlü tarifelerde geçerlidir. Oldu olacak şirketi devlet yönetsin fiyatları devlet koysun. Ben tarifelerimde zam yapıyorum dese kanun hayır yapamazsınmı diyebilir? . Saçmalamayın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu upload hızlarını artıramadılar gitti 4 nedir ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    Netspeed bu olmadı, TT nin Ali Cengiz oyunlarından sıkıldık, bir sen eksiktin, Turknet ve Milenni bu konuda şeffaf.
    Turknet ve Millenicom bu konuda şeffaf falan değil istedikleri zaman zam yapıyorlar kimsede gık çıkarmıyor Turknet yakın bir zamanda yüksek hızlı tarifesini 80 TL yaptı Millenicom zaten haftalık fiyatlarda oynuyor. Netspeed abonelerine 1 yıl sabit fiyat garantisi veriyor. Bu yüzden mevcut aboneleri için sözünde durmuş fiyatlarda oynamadan güzellik yapmış isterse herkesi yeni tarifelere geçirilebilirdi yeni fiyatlarla ama abonelerini korumaya almış. Ama siz şuanda almak isteseniz bile Akn li paket alamıyorsunuz firma tam sınırsız tarifelere geçti. Alisi Cengizi Ahmeti yok net bir şekilde sadece kotasız sınırsız hizmet vermeye başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Türknet 100 mbps için 85 Tl istemiyor mu ?
  • Süleyman.Aşcı kullanıcısına yanıt
    Fiyat en son 80 tl idi hocam 15 gün önce geçtim Netspeed e . O zaman bakmıştım 65 TL’ye 35mbps 80 TL’ye 100mbpsye kadar internet veriyordu türknet ama güvenemedim ve Netspeed in kampanyası fiyat olarak iyiydi o yüzden Netspeed e geçtim . Şu an sunulan fpaket fiyatlarını pek beğenmedim açıkçası 100mbps verseler 76 liraya geçerim ama sanırım 1 yıl fiyat garantisi durumunu kullanacağım şu an ki paketimin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam herşey eskisi gibi sadece fiyat farkı var 25 lira az ödemiş olucam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Zaten fiyatlara baktığınızda 100 mbps hız almak isteyen ve 35 mbps paketini isteyenler için netspeed ufak fark ile pahalı yada paket yok . ama genel olarak baktığınızda iyi gözüküyor . 35 için sadece 1 Tl fark var , 100 mbps paket yok onun yerine 75 veriyorlar diğerlerinden 9 tl ucuz ama 100 değil artık insanlar kendi altyapılarına ve ihtiyaçlarına göre iss seçecekler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Ayni konu başka bir yerde daha vardı.



    Yüksek hızlar için fiyatlar uygun ama düşük hızlar için 4 er lira zam yapmışlar.



    8 mbps akn siz fiyatı 44 liradan 48 liraya

    16 mbps akn siz fiyatı 52 liradan 56 liraya çıkmış.



    2017 yılına 40 lira olan akn siz 8 mbps internet fiyatı 48 liraya çıktı. Yani yüzde 20 artış oldu uygun paketlerde.
    24mbps 100 akk yi 1 yıldır 50 liraya kullanıyorum, 24 lük vdsl i kaldırıp 16 ve 35 getirmişler. ya 6 lira fazla verip 16 ya geçeceğim ya da 16 lira fazla verip 35 e geçeceğim
  • Merhaba



    VDSL e gecis basvurunuzu sagladigimizda hattinizi santralde bagladigimiz VDSL PORT u mesafenin uygun olmamasindan dolayi

    gecis islemleriniz saglanamamistir.



    Acaba netspeed başvuru yapsak turknet gibi vdsl imkanı sağlayamaz mı.yoksa fark edermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    1) 27 Aralık 2016 tarihinde BTK, AKN uygulamasının 31 Aralık 2018'de sona erdirilmesini karara bağladı.

    2) BTK, telekomünikasyon sektörünü düzenleyen ve denetleyen resmi kurumdur, kararları bağlayıcıdır.

    3) BTK'nın işbu kararı uyarınca 31 Aralık 2018'den itibaren adı ister AKK olsun, ister AKN olsun, isterse "size kota tanımladık, kota dolduktan sonra düşük hızlı paket tanımlıyoruz" olsun fark etmez. Bu uygulamaların kaldırılması ZORUNLUDUR.

    4) Abonelik süresi 1 yılı doldurmamış tüm abonelerin AKN'sini kaldırıp paketlerini fiyatta değişiklik yapmadan gerçek sınırsız olarak güncellemek zorundalar. Çünkü 1 yıl sabit fiyat garantisi veriyorlar, buna aykırı davranamazlar.

    NETSPEED AKN'Yİ TAMAMEN KALDIRDI / FİYATLAR SÜPER




  • 50 mb sınırsız kullanıyorum ve şuanda 110 tl ödüyorum. Benim kullandığım tarifemin fiyatımı ucuzladı şuanda 76 mı ödeyeceğim bundan sonra.
  • Ben HiperPro 200 Kullanıyordum. 75 Megabit'e kadar zaten 48-49 Megabit alırodum.Benim 1 yıl Şubat 2019'da doluyor.Açılmada 1 yılı dolduranlar sınırsız tarifeye gecmek zorunda diyor bu cok sacma geldi.Su an 58 Tl oduyorum.Sınırsız aynı tarifem ise 76 Tl 18 Tl zam gelmiş oluyor iyide ben menundum 200 GB klotadan.Cok sacma olmus Sınırsız kullanmak istemeyini 20 TL zam nedir ?
  • Fiyatlar süper falan değil fazlasını istemeyenler için adeta fahiş zamlar var. O eski ucuzluk özelliğini kaybetmiş netspeed, siradanlasmis durumda. Övenler başka isslerle karşılaştırıyor ama önce bir kendisiyle karşılaştırın bence. Cazibesini yitirmiştir bana göre.

    Adeta, interneti somurerek kullanan, aşırı yüksek kullanım yapanlara bir miktar indirim yapmis ve onlardan ettiği zararı, düşük hızlı/dusuk aknli kullanıp aşırılığa kaçmayan normal kullanıcılardan çıkarmaya çalışmış. Kardesim, herkes sınırsız hız dusumsuz paket almak zorunda mı? Değil 100 mbit 4 mbitle bile internette her işini yaparsin. 50-100 GB kota da birçok insana yetiyor. Onları neden daha fazlasını daha yüksek fiyatla almaya zorluyorsun? Ne farkın kaldı o halde diğerlerinden? Turknet gibi tek tarife çıkar olsun bitsin bari, zaten fiyatlarin ortalamasını alsak ona denk geliyor üç aşağı beş yukarı.

    Maliyetler arttı o yüzden zam var diyenler de yanılıyor, velev ki maliyetler arttı o zaman niye eskiden 110 liraya verdiği 50mbit sınırsız tarifesini şimdi 76 liraya veriyor? Hani maliyetler artmıştı? Ya eskiden fahiş kar ediyorlardı ya şimdi zarar edecekler, bunun başka açıklaması var mı? Bunlar pazarlama politikası beyler o yuzden dolar arttı maliyet arttı gibi bahanelerle aklamaya çalışmak yanlis.

    Bu fiyatlandırma hakkaniyetli ve adil değil, eskisinden kötü durumda. Sevinenler tekrar inceleyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 2 Aralık 2018; 15:4:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.