Şimdi Ara

Netspeed Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün evrakları yolladım bugün kullanıcı adım şifrem geldi. Sabit hattım var evde herhangi bir kurulum olmadan kullanabileceğim söylendi. Kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde dsl ışığı yanmadı. Ben de kuşkulanıp ev telefonunu denedim çevir sesi yok. İnternet de yok. Aradım netspeedin de bi fikri yok. İç tesisatta hiçbir sıkıntı yok daha sabah sapasağlam çalışıyordu ev telefonu. Herhangi bir bağlantı da yapılmadı yani teknik eleman gelip yanlış yere de çakamaz kabloları. Acaba türk telekom ankastresindeki eleman bi hata yaptı da kabloyu mu bağlamadı ? Var mı daha önce başına böyle bir şey gelen ?

    Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • benim evde telefonum yok dün bana sms olarak geldi kullanıcı adı şifrem. Ama gidip baktığımda ankastreye kabloyu bağlamamışlardı. Müşteri hizmetlerini aradım ankastrenizin fotoğrafını atar mısınız dediler çekip attım dün. Bugün tekrar aradım arıza kaydı oluşturulmuş çözülünce bilgi vericez gibi bir şeyler söylediler bekliyorum bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warofthe1

    benim evde telefonum yok dün bana sms olarak geldi kullanıcı adı şifrem. Ama gidip baktığımda ankastreye kabloyu bağlamamışlardı. Müşteri hizmetlerini aradım ankastrenizin fotoğrafını atar mısınız dediler çekip attım dün. Bugün tekrar aradım arıza kaydı oluşturulmuş çözülünce bilgi vericez gibi bir şeyler söylediler bekliyorum bakalım.
    Hocam benim ankastre ile bi işim yok sabit hat olduğu için. Hazır kurulu sistem zaten. Başvurduk telefondan da olduk. Uzun sürmez inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.