Şimdi Ara

Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.827
Cevap
29
Favori
217.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende Beykoz'da oturuyorum. Şuan hangi interneti kullanıyorsun ve beykozun neresindesin?
  • Merhaba bende yeni internete geçmek istiyorum altyapım 96 megabite kadar vdsl destekliyorum. Sizce netspeede geçmelimiyim kullanan arkadaşlar Şuan ki durumu söyliyebilir mi?
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    çubuklu mahallesinde oturuyorum. eskiden ttdeydim. tt yi kapattım. hiçbir internet aboneliğğim şu anda yok. ocak ayını bekliyorum. millenicomda bizim sokağa 15 mb hız maksimum olur diyor.ilk pelicell i bekliyorum. sonra netspeed olabilir. sonrada eğer ekiplerini sahaya yeniden sürerse turknet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yozgatlee

    Bende Kırıkkale ilinde bu servis sağlayıcısına abone oldum (başka bir sağlayıcıda aboneliğim yok).22.11.2017 tarihinde altyapıyı kontrol edip telefon üzerinden çeşitli bilgiler alıp ertesi gün sözleşme evraklarını tarafıma kargoladılar. Ardından cuma günü evrakları kargo şubesinde imzalayıp geri gönderdim.26.11.2017 tarihinde türk telekom yetkilisi telefonla aradı beni ankastreye kadar bağlıyoruz gerisi sende diye.Benimde 2 3 sene önce kullanmış olduğum telefon hattım çekili duruyordu bende türk telekom yetkililerine rica ettim ankastre kutusuna bağladılar aradan yarım saat geçti ve internet hizmeti almaya başladım.Benim almış olduğum paket 8mbps'e kadar tam sınırsız paket ve fiyatı 40 tl.Hizmetlerinden çok memnun kaldım belkide şu zamana geçen süreç içerisinde 3 yada 4 defa memnun olup olmadığım konusunda telefonla aradılar. 8 mbps'e kadar olan pakette 6.20 - 7.00 arası değerler alıyordum (3 sene önce türk telekom abonesiykende aynı değerleri alıyordum).05.12.2017 tarihinde hattım max. 12 mbps destekliyor ve bende arayıp 16 mbps e kadar olan pakete yükselttirdim.

    Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi?


    Buda değerlerim, yukarıda yazdığım gibi hattım max. 12mbps destekliyor (herhangi bir kopma yaşamadım, yaşasamda tekrardan eski paketime geçirebileceklerini söylediler).Yeni paketim 16mbps'e kadar tam sınırsız 49 tl


    Merhaba, evrakları şubeden alıp imzalayıp ertesi gün başka şubeden tekrar göndersek olmaz mı acaba?




  • Merhaba bende netspeede geçmeyi düşünüyorum ancak bulundugum yerdeki saha dolabı 30 35 metre ilerde ve buna rağmen altyapı sorgulaması yaptıgımda 63 mbit alıcagımı gösteriyor üst katta kuzenlerim kalıyor onlardada 63 mbit alabilecegini gösteriyor ama modem arayüzünde 88 mbit alabileceklerini gösteriyor şimdi ben 100 mbit alabilmek için ne yapmalıyım ttnet ilçe müdürlüğüne gidip bu durumu anlatmalımıyım yardımcı olurlarmı yada sizin bana önerebileceginiz bir şey varmi teşekkürler Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 22 Ocak 2018; 17:16:59 >




  • Sanırım bende netspeed'e geçiş yapacağım türknetten umudu kestim. hem 100 mbps e kadar olanı alırım hattım 60 lira hem mükemmel gibi
    Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HzVolkan -- 22 Ocak 2018; 20:6:22 >




  • beyler son durum nedir tavsiye ediyormusunuz 8 mb alacam ?
  • almadıysan al. ben ttden aldım taahütlü. bir sürü cayma bedeli çıkarıyor. yazık milleti düşünen yok.
  • Türknet'den geçenler oldu mu? Eğer direk geçiş yaptıysanız telefon işini nasıl çözdünüz? Telefonu Türknet'e fax çekip kapattırdınız mı? Yoksa netspeed geçişi yaparken kendisi mi kapattırıyor?
  • Turknet sitesinden adres ile sorguladığımda maksimum 35 verebileceği yazıyor. Hattın desteklediği hızı nasıl öğrenebilirim?

    Netspeed almayı düşünüyorum. Kablonet taahhüdüm doldu. Memnunum açıkçası ama 3-4 ay sonra taşınma durumu var. O yüzden sözleşmeyi onlarla direk yenilemek istemiyorum.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Binada fiber yok zaten. VDSL ile teorik olarak 100Mbps'ye kadar hizmet alınabilir ama mesela Türknet altyapı bölgemizde olmadığımızdan 35 Mbps verebilir diyor. Muhtemelen Netspeed için de durum aynı olacak. 32 Mbps 52TL sitedeki fiyatları. Onu bir deneyebilirim.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Vdsl de fiberdir o ayrı konu. (Kutuya kadar fiber gelir saha dolabına.) Türknet'teki olay, 35 mbitin üstüne port ücretlerinden ötürü vermiyorlar Vae altyapısında olanlara. Ancak Netspeed'de öyle bir şey yok İnşaAllah'ta olmaz. Burdan hat değerinize bakın, yüksek ise 75lik paketi alırsınız kuvvetle muhtemel.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Site/bina sorgulamada hiç çıkmıyor oradan. Netspeed müşteri hizmetlerine bir soracağım. türknet için de çok şikayet var. Şimdilik muhtemelen kabloneti iptal etmeden netspeed bağlatırım belki.
    Uzun zamandır kablonet kullanıyorum. VDSL modem fiyatları da maşallah 200TL'den aşağı düzgün modem yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oup59

    Site/bina sorgulamada hiç çıkmıyor oradan. Netspeed müşteri hizmetlerine bir soracağım. türknet için de çok şikayet var. Şimdilik muhtemelen kabloneti iptal etmeden netspeed bağlatırım belki.
    Uzun zamandır kablonet kullanıyorum. VDSL modem fiyatları da maşallah 200TL'den aşağı düzgün modem yok.

    İl ilçe girip sallama bir bina ismi girin, Ara'ya basın. Sonra aşağıdan aramaya devam et kısmından devam edin. Kaç mbit desteklediğini yazacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 25 Ocak 2018; 16:28:44 >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bu yönlendirme için.Şimdi tam adrese göre baktım 82Mbps gösteriyor. Bu durumda 100Mbpslik paketi değerlendirebilirim netspeed'ten.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    bende netspeed e geçmek istiyorum ve ev telefonum var ama kullanmıyoruz bağlı bile değil...geçemezmiyim netspeed e telefon engel mi
  • Netspeed'e facebook üzerinden ulaştım adres bilgilerini vererek 50 Mbps alabileceğimi söyledi.İsteyenler messengerdan ulaşsın
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    geçersin ama firmaya bildirin yalına çevirmeleri lazım sizin hattı. sonrasında zaten iptal olur
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    En berbat hizmeti İstanbul dakiler alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.