Şimdi Ara

Netspeed Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EDİT: Firma yetkilileri tarafıma ulaşıp özür dilemiştir. Oluşan yanlışlık ve problem firma yetkilileri tarafından düzeltilmiştir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf175 -- 2 Kasım 2020; 13:45:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam Netspeedden ilk çıkmamın sebebi farklı operatör denemekti, tekrar dönemin sebebi millenicomdan memnun kalmadı sabit fiyat garantisi yok millenicomda. Bağlantı olayıda hat babamın üzerine ben belge gönderimi vb de yardımcı oldum babama, iletişim numarasında kendi numaram var, babam pek anlamaz. Evrak olayını bende henüz anlamadım. Şikayetvara henüz yazmadım, yakın zamanda yazmayı düşünüyorum, teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netapeed en kral iss dir bence fp olarak neredeyse bir yıldır mh aramıyorum mh bu aralar kötü olduğunu söyleyenler var Allah'tan işim düşmüyor büyüyen her firma mh problemi olur. Soruna gelecek olursak evrak eksik veya yanlış dondurulmuş işte yeni belge istemişler neyini uzatıyorsun yani senin bilgilerini kullanmak isteseler bilgilerin resmini çekip geri yollarlar sana senin bilgilerine mi kaldılar bazen çok saçma sapan işlerle uğraşıyoruz. Üzgünüm ama sorunun senden kaynaklandığını belirtmeliyim tüm bilgilerini kendi isteğinle gönderdiğin firmaya güvenmemek neyin kafası anlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf175

    Hocam Netspeedden ilk çıkmamın sebebi farklı operatör denemekti, tekrar dönemin sebebi millenicomdan memnun kalmadı sabit fiyat garantisi yok millenicomda. Bağlantı olayıda hat babamın üzerine ben belge gönderimi vb de yardımcı oldum babama, iletişim numarasında kendi numaram var, babam pek anlamaz. Evrak olayını bende henüz anlamadım. Şikayetvara henüz yazmadım, yakın zamanda yazmayı düşünüyorum, teşekkür ederim.

    ilk netspeed e başladığımda 52 tl ödüyordum sabit fiyat garantisi ile 1 yıl öyle ödedim ki o sıra 60-70tl üstüne çıktı fiyatlar...


    şuan devam ediyorsa iyiymiş, fiyat garantisi olayının devam ettiğini bilmiyordum.


    netspeed in facebook tan veya twitter dan da yardım isteyebilrisiniz, ben facebook üzerinden çabuk cevap almıştım ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 30 Ekim 2020; 23:16:49 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.