Şimdi Ara

Netspeed (statik ip) vs Oris ping ve tracert değerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tweenietomatoes kullanıcısına yanıt
    TT harici diğer ISPlerin ortak kullandığı TNAP alt yapısı var üye olan firmalar kullanıyor Exchange yapıyorlar TürkNet SOL Vodafone vb daha sağlıklı sonuçlar veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    tnapa ttden de link kiralamışlar. gönüllü değil paralı galiba.
  • İzmirde oturuyorum binada türk telekom kutusu var fiber internet için netspeed alsam kaç mb download hızı alabilirim 50 veya 75 alabilir miyim. Birde turknette modem ücreti 349 tl imiş netspeed te modem ücreti yokmuş bu doğru mu doğruysa bile süper bişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed cgn'ye atıyor direk saat 22:00 ile 23:30 arası inanılmaz ping oluyor ve cgn oldugun için bazı oyunlara bağlanamıyorsun şuan dc universe online diye oyun var ip yüzünden baglanamıyorum netspeed'i değiştiricem sanırım
  • Oris telekom vdsl port sağlıyabiliyor mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonholigan

    Hayır Oris'te CGN'de olmadığım için gerek duymadım. Zaten Oris'e avantajlarından biri de CGN uygulamamasıdır.
    ORIS MUSTERI HIZMETLERI ILE YAZISMALARIMI PAYLASIYORUM. KUSURA BAKMAYIN AMA ORIS TELEKOM DA CGN NAT IN EN BUYUGU VAR...



    Merhabalar,

    Oris Telekom ve müşteri hizmetlerinden gayet memnunum ancak benim sizin için belki çok küçük benim içinse çok önemli bir problemimden bahedeceğim size bu nedenle ekte iki tane de örnek fotograf ekliyorum.



    İnterneti daha çok konsol üzerinde online tabanlı (Xbox one x) oyunları oynarken kullanıyorum Modemden Xbox'a ait portları açmama rağmen, PnPU açmama rağmen ya da DMZ kullanmama rağmen "Nat Tipi Kısıtlı" Problemini aşamıyorum.



    Modemden Konsola atadığım ip ye port yönlendirme yapıp Firewall'u modemden kaldırıp denediğimde modemi ve cihazı reset attığımda Nat taype ilk açılışta "Open" açık olsa da bir süre sonra tekrar "Strict" yani "Sıkı" ya geçiyor.



    Bu problem belki sizin için önemsiz olabilir ama malesef online da diğer oyuncularla eşleştirme problemi yaşıyuorum dolaysıyla benim için en önemli şey ızdıraba dönüyor. Bununla ilgili bu hatayı almamam adına bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Sorunu Sunacağınız bir DNS ile çözebilir misiniz Google ya da Cloudfire ın DNS leri sorunumu çözmedi.



    Statik IP çözüm sağlar mı? Statik IP için deneme ücretsiz deneme süreniz var mı ya da sizin baska bir çözümünüz var mıdır?




    ORIS MH: Merhaba,



    Dünya üzerinde bulanan Ip havuzunda IP azalması nedeniyle cgn havuzundan çıkarılmanız ancak Statik Ip ile mümkündür.



    İyi günler dileriz.IP v6 için henüz Türkiye'de alt yapı uygun değildir. Diğer birçok operatör şuan CGN kullanmak zorunda kalmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.Merhaba,

    Cgn havuzundan çıkarılmanız ancak Statik Ip ile mümkündür. Tanımlanan statik ıp ile kontrollerini sağlayarak geri dönüşünüzü rica ederiz.



    İyi günler dileriz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.