Şimdi Ara

Neverwinter Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende oyunu 1 haftadır oyuuorum.34 lewelım.bende dragondayım.kontrol buyucusuyum.benım sıze bır sorum var tıcaret barı kulçesi die bişi var oyunda onu nerden elde edebilirm.birde binek tüccraında bir binek var kabuslu falan bişi adı.onu almak için 1 mistik kabusu ıstıyor onu nerden elde ederim
  • Bedava bir oyun için fazla güzel bir oyun. Level 60 Rogue oldum, çok uzun sürmedi ve çok zevkli geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Bende hesap açtım bi kaç lvl oynadım fena oyun değil ama swtor a geçtim şimdilik
    Onda en üst lvl a gelip buna dönmeyi düşünüyorum
    Tavsiye ederim f2p ve türkçe olması güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    Bedava bir oyun için fazla güzel bir oyun. Level 60 Rogue oldum, çok uzun sürmedi ve çok zevkli geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

    22 Levele kadar kastım görevler bitti 23 e kendim kastım moblarda 23.levelin görevleri gelir belki diye yine gelmedi. Bugmu acaba benmi bulamıyorum ?
    http://i.imgur.com/Sb11a9r.jpg
  • Oyun haritasında ki yerlere git, level'ına uygun olanlar, oralarda görevler açılacaktır. Sergent Knox'a da başvurabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    Oyun haritasında ki yerlere git, level'ına uygun olanlar, oralarda görevler açılacaktır. Sergent Knox'a da başvurabilirsin.

    Hocam oyun şu an oyun nasıl ? başlamayı düşünüyorum acaba geç mi oldu ?
  • yastik1 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası olayın sadece PVE kısmı ile ilgileniyorsan, başlamak için hiç geç değil. Öte yandan PVP kısmı için çok uzun süreler PVE yapman gerek, belki devamında zevk alırsın. Önemli olan nokta şu, ilk başlarken attığın zarları düzgün atmalısın, oyunda her şey sonradan değiştirebiliniyor ilk attığın zar hariç. Aylarca kasıp, ilk attığın zarın hatalı olduğunu öğrenmek üzücü olabilir.

    Öncellikle oyun forumları ve internetten bolca çalışıp, hangi karakteri açacağın ve nasıl zar atman gerekli falan öğren, sonra başla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.