Şimdi Ara

Neverwinter (untranslated hatası)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar oyunda İngilizce dışındaki dillerde untranslated hatası alıyorum. Bu şekilde oyun oynanmaz halde oluyor. Var mı bir çözümü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aynen bende de öyle oyunda türkçe dil desteği kaldırılıyor sanırım :(
  • Oyunda Türkçe dil desteği kaldırılalı çok uzun zaman oldu. Ama belirli bölümleri türkçe olarak duruyordu. En son uprising modülüyle herşeyin içine ... Oyunu bırakmak istiyorum muadilini bulamıyorum. Bir o eğlencemiz vardı onu da ... ettiler.

    Dil desteği açıklaması (2015)

    NEVERWİNTER Türkçe Dil Desteğini Kaldıracağını Açıkladı!

    Selam Maceracılar,

    Neverwinter Online, yayınlandığı günden beri sürekli bir büyüme ve gelişim göstererek çok eşsiz ve tatminkar bir oyun deneyimine dönüştü. Amacımız, daha ilk günden beri yüksek kaliteli bir oyun hizmeti sunmanın ötesinde oyuncuların Dungeons & Dragons'un nefes kesen dünyasının tadını ana dillerinde çıkarmalarını sağlamaktı.

    Ancak değişen küresel ekonomik dengeler sebebiyle, Türkçe diline olan desteğimizi sürdürmek çok zor bir hal aldı ve bizi oyunun bu dilde tam yerelleştirmesini durdurma gibi zor bir karar almaya itti. Bu kararı kolay almadığımızı ve öncesinde diğer tüm alternatifleri zorladığımızı belirtmek isteriz.

    Bu, bir oyuncu olarak sizin için ne anlama geliyor? Gelecek genişletmeler (modüller) artık Türkçe olarak sunulmayacak fakat içerik güncellemelerine erişmeye devam edeceksiniz (İngilizce olarak). Tüm oyun haberleri İngilizce sunulacak. Bunlar dışında bir değişiklik görmeyeceksiniz. Arkadaş listeniz, loncanız veya hesap bankanız vs. bundan etkilenmeyecek. Diliniz için yerelleştirilmiş müşteri hizmeti ve ödeme sağlayıcı desteği sunmaya devam edeceğiz.

    Sürekli desteğiniz için size çok teşekkür ederiz ve Neverwinter'ın benzersiz oyun deneyiminin keyfini sürmeye devam edeceğinizi umarız.

    Hepinizle oyunda görüşmek üzere!

    Perfect World B.V. adına
    Norman Krüger
    Avrupa Topluluk Şef




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.