Şimdi Ara

New 3ds XL Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dayanamayıp Happy Home Designer New XL'i İngiltere Amazon'dan sipariş verdim, gayet sorunsuz şekilde ulaştırdılar. Üzerinde bir de gümrük için aldıkları tüm tutarı geri ödeme işlemi başlattılar. Konsol 650 tl'ye geldi, daha ne olsun. Özel sürüm bir de, aynısını GG'de 1500 tl'ye satmaya çalışıyorlar. Amazon'u tercih etmenizi öneriyorum, gümrük ücretini geri alamasanız bile buradan çok daha iyi müşteri hizmetleri ve fiyat alacağınız kesin.

    Edit: Konsol hakkında yorumumu da yazayım. Orijinal 3DS'ten alamadığım keyfi bu konsoldan aldım, hem rahatlık hem ekran boyutu olarak harika bence. Özellikle ekran boyutuna bayıldım, yükseltmeyi düşünen herkese New XL'i öneririm. Fates versiyonu da şu an Almanya Amazon'da satışta sanırım ki en güzel versiyonu bence. Haberiniz olsun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 18 Mart 2016; 10:31:56 >
  • Güle güle kullanın.

    Elimde normal 3ds ve 3ds xl var. Aklım yeni modellere kayıyor ama sanırım yeni nx duyurusunu bekleyeceğim.
  • salvo kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını yaşamıştım 3ds i çok hoşlanmamiştim ama new xl i çok severek kullanıyorum hayırlı olsun gule gule kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Gerçekten de 3DS'i pek elime alasım gelmezken New XL'i elimden bırakamıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky kart yerine orjinal oyun alman daha ucuza gelir. En azından oyunları forumda takasta da kullanabilirsin. Ayrıca 350 tl nedir.. Nerdeyse konsol parası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extremlygamer

    sky kart yerine orjinal oyun alman daha ucuza gelir. En azından oyunları forumda takasta da kullanabilirsin. Ayrıca 350 tl nedir.. Nerdeyse konsol parası.

    2 tane orjinal oyun parasına tüm oyunları bedava'ya oynyorsun sky3ds'te . Kart almak her açıdan daha iyi zaten online'da sorunsuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar uzun süredir cevap yazamadım kusura bakmayın geçde olsa sky3ds+ kart geldi bir kaç oyunu deneyimleme şansım oldu kesinlikle çok eğlenceli ve hoşuma gitti. Deneyimlediğim oyunlar pokemon x, mario 3d land, luigi mansion. marioyu bitirdim sayılır(bitirdikten sonra special bölümler geliyor onları denemedim) beğendim genel olarak. Platform oyunlarını sevmişimdir her zaman sadece kolay gibi geldi(en azından can sıkıntınız yok defalarca deneyebilirsiniz). Luigi Mansion ise üç boyut olayını kesinlikle çok güzel kullanmış oynanış dinamikleri de çok güzel kesinlikle bu oyunuda tavsiye ederim.Pokemonu çok oynayamadım yorum yapmam doğru olmaz. Bu aralar; komik gelicek belki ama zelda minish cap oynuyorum. Bir sorum var internette bulamadım. Ninjhax sayesinde kurdum homebrew launcherı peki homebrew launcherı menüye ekleme imkanı var mı acaba her seferinde cubic ninjayı açıp ordan açmak biraz zor geldi. Şimdi online oynamak için powersave ve ucuz bir oyun alırsam tam olucak gerçi şuan onlineda gözüm yok çünkü çok fazla oyun var denenecek oynanacak. Bu arada cihaza da deyineyim biraz kontrolleri tahmin ettiğimden daha rahat ve kolay ve 3d için göz takip sistemi oldukça iyi çalışıyor. Birde çözünürlüğü biraz daha iyi olsaymış en azından 1024x768 gibi dört dörtlük cihaz olurmuş.Birde lcd ve ips gibi bir saçmalığı var cihazın ips olan cihazların görüş açısı siyahlar daha iyi sanırım benim cihazım araştırdığım kadarıyla lcd ekran kullanılmış malesef ama oyun oynarken çok umursamıyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukos

    Merhabalar uzun süredir cevap yazamadım kusura bakmayın geçde olsa sky3ds+ kart geldi bir kaç oyunu deneyimleme şansım oldu kesinlikle çok eğlenceli ve hoşuma gitti. Deneyimlediğim oyunlar pokemon x, mario 3d land, luigi mansion. marioyu bitirdim sayılır(bitirdikten sonra special bölümler geliyor onları denemedim) beğendim genel olarak. Platform oyunlarını sevmişimdir her zaman sadece kolay gibi geldi(en azından can sıkıntınız yok defalarca deneyebilirsiniz). Luigi Mansion ise üç boyut olayını kesinlikle çok güzel kullanmış oynanış dinamikleri de çok güzel kesinlikle bu oyunuda tavsiye ederim.Pokemonu çok oynayamadım yorum yapmam doğru olmaz. Bu aralar; komik gelicek belki ama zelda minish cap oynuyorum. Bir sorum var internette bulamadım. Ninjhax sayesinde kurdum homebrew launcherı peki homebrew launcherı menüye ekleme imkanı var mı acaba her seferinde cubic ninjayı açıp ordan açmak biraz zor geldi. Şimdi online oynamak için powersave ve ucuz bir oyun alırsam tam olucak gerçi şuan onlineda gözüm yok çünkü çok fazla oyun var denenecek oynanacak. Bu arada cihaza da deyineyim biraz kontrolleri tahmin ettiğimden daha rahat ve kolay ve 3d için göz takip sistemi oldukça iyi çalışıyor. Birde çözünürlüğü biraz daha iyi olsaymış en azından 1024x768 gibi dört dörtlük cihaz olurmuş.Birde lcd ve ips gibi bir saçmalığı var cihazın ips olan cihazların görüş açısı siyahlar daha iyi sanırım benim cihazım araştırdığım kadarıyla lcd ekran kullanılmış malesef ama oyun oynarken çok umursamıyorsunuz.

    Ninja hack öyle ama browserhack kullan uğraşmadan giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cihaz yazılımı güncel olduğundan browserhax mümkün değil sanırım neyse böyle idare edeceğim artık.
  • Yurtdışından alımlarda PAL - NTSC türevi farklılıklar oluyor mu Nintendo konsollarda kısıtlama vesaire ?
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla oluyor ama benim aldığım cihaz ispanya amazondan aldığım için pal olarak geldi.(homebrew kurmazsanız ntcs oyunları oynayamazsınız pal cihazda aynısı tam tersi durum içinde geçerli) amazon.de'de 3ds xl hyrule edition var şuan onu almanızı tavsiye ederim.(almanya olduğu için pal olacaktır diye düşünüyorum) Ben düz versiyonu aldığım için pişman oldum birazda olsa.
  • Merhabalar , sky3ds kartı hakkında forumda gezerken gördüm online oyunlarda banlanma söz konusu yazmışlar. Mavi butonlu için turuncu butonlu içinde aynı şey söz konusu mu ? Şuan alma aşamasındayım kararsız kaldım.
  • sudden_44 kullanıcısına yanıt
    private header sayesinde ban ihtimali ortadan kalkıyor. Bu olay içinde 0 bir 3ds oyunu(steel diver'la kullanıyorum ben) birde powersave aparatı gerekiyor. Her iki kart içinde(mavi ve turuncu butonlu) bu işlem mümkün. Bende turuncu butonlu olan var bu arada. Mantık olarak sanırım şu şekilde işliyor orjinal olan oyunun save keyini diğer oyunlara aktarıyorsunuz. Aynı anda 2 key online olamayacağı için ban ihtimali ortadan kalkıyor. Ben şuan online olarak oynuyorum oyunları bir sıkıntı yaşamadım fakat ban durumu söz konusu olursa yazarım.
  • 3 güne elime ulaşacak powersaves3ds aksesuarını söyledim. Yanında da steel diver uygundu fiyatı onuda söyledim. Bir şekilde yapacak artık :) Yaparsam anlatırım buradan
  • Ikinci al ps vita aldim. Satip yurt disindan 3ds xl mi alsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    Ikinci al ps vita aldim. Satip yurt disindan 3ds xl mi alsam.

    bu kadar kasma. vita da oyunları oyna. sonra satıp 3ds alırsın.
  • New 3ds xl aldım vitamin yanına hangisinden bikarsam onu satacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    New 3ds xl aldım vitamin yanına hangisinden bikarsam onu satacagim.

    nerden kaça aldın 3ds i. bende alacağım ama vitayı satmaya niyetim yok satın alıp oynamadığım tonla oyun var. torunlara miras bırakırım bitirsinler diye
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu millet ne kadar ucuza almış. Banada bir yol gösterseniz güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.