Şimdi Ara

new ipad izlenimlerim (şaşıracaksınız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi ipad 2 si olanlar için satip yeni ipad almaya degmez bugun bende inceledim bimekste ,ama ilk defa alacaksaniz new ipad alin tabii ki fiyat farki nerdeyse yok zaten bimekste 1160 tl flandi nakitte new ipad...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fender52

    Şimdi ipad 2 si olanlar için satip yeni ipad almaya degmez bugun bende inceledim bimekste ,ama ilk defa alacaksaniz new ipad alin tabii ki fiyat farki nerdeyse yok zaten bimekste 1160 tl flandi nakitte new ipad...

    yeni ipad alan 32 gb lık modelini almalı kuralını düşünürsek ( artan gb ihtiyacı) , new ipad pahalıya gelmiyor mu?


    gerçi ilk defa bir pad le tanışana yetebilir.
  • aynen katılıyorum new ipad tamamen komedi ...ben anlamıyorum zaten neden çıktığını .. ipad 2 götürür daha 2012 sonuna kadar !!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laguns

    aynen katılıyorum new ipad tamamen komedi ...ben anlamıyorum zaten neden çıktığını .. ipad 2 götürür daha 2012 sonuna kadar !!



    Ne komedisi ekran farkı var büyük bir fark bu.Aletin uçmasını felanmi bekliyorsunuz anlamadinmki!?
  • şaşırmaktan şaşı kaldım. o nasıl birşeydir öyle :)
    şaka bir yana klasik şeylerden bahsetmişsiniz başlığı haketmeyen bir konu açıkcası. Ancak yinede teşekkür ederiz incelemenizden ötürü
  • Burada muabbet iyiymiş ben buraya takılacam artık
  • Valla ben sırf ekranı icin aldım fotoğrafçılıkla uğraşanlar varsa bilirler bir 500px sayfasına girin yeter
  • çok ısınmıyor bence abartmayın
  • "Çocuklar psikolojik olarak etkilendi birbirinden."

    Bana kalırsa iPad ilk çıktığında birkaç incelemede fazla ısınıyo dendi diye iPad alan herkes acaba ne kadar ısıncak, ne hissedicem diye meraklandığı için normalinden daha fazla tepki gösteriyo. Yani aslında aradığınızı bulmaya çalışıyosunuz sürekli elinizle sıcaklık ölçümü yaparsanız normaldir sıcak gelmesi bence büyütülecek bişey yok. En azından bu kadar yazılıp çizilecek kadar.
  • şaşırdım 2k para verdik ısnıyomuymuş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VVVertigo

    şaşırdım 2k para verdik ısnıyomuymuş :)

    üstüne clana da girdik.
  • Steve jobsun farkini ilk kez new ipadde hissettim adamlarda yenilik 0 ilk defa
    aynisinin s versiyonu bence tutupta new ipad demeye gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekno_user

    evet dün media mark a gidip güzelce inceledim new ipad i. Aynı zamanda yanında ipad 2 de vardı. aynı anda karşılaştırma yaptım.


    izlenimlerim:


    1) new ipad kesinlikle ipad 2 ye göre çok fazla ısınıyor. (rahatsız edici düzeyde). daha ağır ama pek hissedilmiyor açıkcası.

    2) ekran kalitesi ikonları çok net gösteriyor, pdf leri çok net gösteriyor fakat internetten açtığım aynı resimler çözünürlükten dolayı bir fark oluşturmadı, videolarda ha kaza öyle. birebir new ipad çözünürlüğüne uygun resim neredeyse bulamadım. o çözünürlükte video ise yok. bu nedenle new ipad farkını ortaya koyamadı hatta düşük çözünürlükte ipad 2 daha iyi gösterirken new ipad daha kötü gösterdi. biliyorsunuz paneller kendi çözünürlüğünden daha düşük çözünürlüğü normalden daha kötü gösteriyor. aynı full hd bir televizyonun sd yayınları normal tv lere göre kötü göstermesi gibi

    3) fiyat aralığı çok fazla değil. ipad 2 ile new ipad arasında 90 tl gibi bir fark vardı ve 16 gb new ipad 1200 tl nin altında bir rakama sahipt (4g siz)

    4) new ipadde çok fazla uygulama açtım ve cihaz bana mısın demedi. kasma falan olmadı, uygulama açmaktan sıkıldım, 25-30 oldu sanırım. ipad 2 de ise 15 uygulamadan sonra sıkıntı başlar gibi oldu ama oda yine açmamazlık etmedi. nasıl bir multitasting mantığı varsa 512 ramli cihaz program açtıkça açılıyor :). iki cihazı hız olarak değerlendirirsek new ipad az buçık hızlı, ama ipad 2 de yavaş değil.

    5) ıncelediğim new ipad de sarı ekran sorunu yoktu.

    6) web sitesi doldurma (açma hızı) saniki ipad 2 nin daha hızlı gibi geldi bana.



    SONUÇ OLARAK:

    NEW IPAD ÇOK GEREKLI DEĞİL, FİYATI DÜŞEN İPAD2 Yİ ALMAK DAHA AVANTAJLI OLABİLİR. SENEYE REVİZYON GEÇİRECEK OLAN "MORE NEW IPAD" I ALMAK DAHA MANTIKLI GİBİ GELİYOR BANA. HEM ISINMA SORUNUNA ÇÖZÜM GELİR HEMDE PİYASA DA YENİ ÇÖZÜNÜRLÜĞE UYGUN UYGULAMA, RESİM, VİDEO VS YAYGINLAŞIR. 4g de ülkemize gelir vs.

    ÇOK DAHA BÜYÜK AVANTAJLAR BEKLERDİM BEN AMA GÖREMEDİM, BEN ŞAŞIRDIM AÇIKCASI.




    Bu tip cihazların gücünü gösteren zaten multitasking ve ekrandir zaten. Multitasking neden güçlü, işlemci ve ram olayından dolayı. Ekran izlenimin yanlış bence, öyle 3-5 dakikada anlayamazsın ekran kalitesi farkını. Sitelerdeki inceleme videolarını hemen anında mı çekiyorlar sanıyorsun? Adamı cihazı en az 1 haftankullanip öyle yazıyor veya söylüyor izlenimini. Daha uzun süreli ve birkaç kez izlemekte fayda var bence.




  • Bur hayli şaşırdim helal
  • Teşekkürler bir emek var. Kulak asma sen söylenenlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @scipioftheafricanus @tekno_user
    ios cihazlarda multitasking'e yığınla uygulama açıp, ardından cihazın performansını yorumlayan bir insan beni şaşırtır, şaşırtıyor, şaşırdım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozel_uretim

    çok ısınmıyor bence abartmayın

    öyle demeyin sıcaklığı baya baya hissettiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Teşekkürler bir emek var. Kulak asma sen söylenenlere

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.