Şimdi Ara

New Nintendo 3ds xl pin sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bu konsol elime bir süre önce geçti. Kendim satın almadım. Otelde çalıştığım için kayıp eşyaların dağıtım zamanında denk geldi. Şarj adaptörü yoktu o yüzden ilk başta test etme fırsatım olmamıştı. Bugün şarj kablosu satın aldım ve denedim. Sağlam çalışıyor. Yalnız şöyle bir sıkıntım var. Sahibi buna şifre koymuş. İnternete bağlamak için şifreyi istiyor. Şifreyi unuttum seçeneğine girince de güvenlik sorusu koymuş. Onu da çözemedim. A h ve c harfleriyle başlayan favori pokemonlarini soruyor :D neyse, fabrika ayarlarına dondureyim dedim orda da şifreyi istiyor. Bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı? Fabrika ayarlarına döndürmenin başka bir yolu yok mu tuşla basarak falan. Ya da başka herhangi birşey. Fikri olan varsa yardım bekliyorum. Konsolu belki kullanırım belki satarım ama önce internete bağlayıp denemek istiyorum.







    Sorun çözüldü. Uzun araştırma sonucunda bir site aracılığıyla masterkey oluşturup çözdüm. Yeni şifre belirledim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Truelegend -- 11 Kasım 2022; 6:12:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Iyi bulmussun. Benzeri benim basima DSI da geldi. Ingiltere de 30 sterline 2 adet dsi, 2 adet ds lite aldim.

    Orda yardim kurumlarina bagisliyorlar. O kurumlarda internetten ucuza satiyor cihazlari test etmeden. Cok ucuza geliyor bireyden almaya gore.

    Neyse seninki gibi DSI larda aile korumasi vardi, dedigin site sayesinde acmistim. DSI larin biri sarj problemli cikti onu gelmeden yedek parca olarak sattim.

  • Adamın Nintendo id si kayıtlı duruyor hala. Onu da sifirlasam mi bilemedim. Birde region United states olarak geçiyor. Türkiye yok göremedim ben. Oyunlar da çok pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Truelegend kullanıcısına yanıt

    Resmi mağazadan istesenizde artık oyun alamazsınız. Mart ayı itibarı ile mağazaya para yüklemek kapatıldı. Mevcut bakiyeniz varsa mart 2023 e kadar harcamak zorundasınız çünkü mağazadaki oyun satışı mart 2023 de kapanacak. Mağazadan oyun alamayacağınız için tek şansınız kartuş oyun almak fakat amerikan cihazınız olduğu için bu bölgede ona uygun oyun bulmanız zor.


    Fakat bunun çaresi var CFW.

    İngilizce seviyeniz yeterli ise 3ds.hacks.guide sitesindeki rehber ile kolaylıkla korsan yazılım yani cfw yükleyebilirsiniz. Romspure gibi bir çok rom sitesi var buralardan 3ds ve ds oyunlarını indirip cihaza kurabilirsiniz. Nintendo zaten mağazayı kapatacağı için artık CFW kullananlara ceza vermiyor. Korsan oyunlarla online bile oynayabiliyorsunuz ceza verilmiyor artık.


    Ben korsan oyuna karşıyım, sadece satın alıp oynayacağım derseniz yinede cfw kurun derim. Böylece region lock kalkıyor, avrupa bölgesi ve japonyadan gelen kartuş oyunlarıda oynayabiliyorsunuz.





  • Yardımın için teşekkürler. Yönlendirmelerini uygulayip halletmeye çalışacağım. Umarim yapabilirim. Bu arada satmaya kalksam alıcı çikar mi sence? Bu konsolun bir değeri var mı hala?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Truelegend kullanıcısına yanıt

    New 3DS ise en son 2500 ye satışa koydular ve satıldı. New 3DS XL ise 3500 zorlarsan 4000 civarına gider. Old 3ds ise 1000-1500 tl arası. Old 3ds XL ise 2000-2500 arası gider. 2DS XL ise oda 3000 e gider tahminimce ama satışta pek görmedim son zamanllarda.

  • New 3DS XL. İyiymiş bakicam o zaman.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.