Şimdi Ara

next 2000 csi süper plus arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • televizyon izlerken receiver ekranındaki şeyler 0 oldu görüntü gitti. cihaz çalışmıyo, hem kumanda hem de cihaz üzerindeki tuşlar çalışmıyo. cihaz üzerindeki tuşlara basınca arada anlamsız çizgiler çıkıyor. bu sorunu servise gitmeden çözmek mümkün mü. ben bu cihazı fabrika ayarlarına döndüreiblir miyim?



  • yeniden yazılım atın
  • evet yeniden yazılım kablo ve stblink ile atmak sorunu cözecektir büyük ihtimalle,egerki yazılımı normal modda almıyorsa boot modda gönderirsin..
  • Bu sorun her makinada çıkmaz değil mi?
  • arkadaslar uzun zamandır 2000cıs super plus a bakamadım.aldıgım yazılım ile duruyor.yazılım bilgisine baktım 2006 yazılımı var.rs232 kablom var.son yazılımı ve nasıl atacagımı acıklayabilecek varmı. ayrıca bu islemi usb den flash disk le yapabilirmiyim?
    quote:

    Orjinalden alıntı: T.HAWK

    evet yeniden yazılım kablo ve stblink ile atmak sorunu cözecektir büyük ihtimalle,egerki yazılımı normal modda almıyorsa boot modda gönderirsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 17 Nisan 2009; 10:29:07 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZéuS

    Bu sorun her makinada çıkmaz değil mi?

    cihazdan cihaza degişir bazı modellerde displayde 0 yazar kilitlenip kalır bazılarında 8888 yazanlarda var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 19 Nisan 2009; 13:23:27 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: chemucell

    arkadaslar uzun zamandır 2000cıs super plus a bakamadım.aldıgım yazılım ile duruyor.yazılım bilgisine baktım 2006 yazılımı var.rs232 kablom var.son yazılımı ve nasıl atacagımı acıklayabilecek varmı. ayrıca bu islemi usb den flash disk le yapabilirmiyim?
    quote:

    Orjinalden alıntı: T.HAWK

    evet yeniden yazılım kablo ve stblink ile atmak sorunu cözecektir büyük ihtimalle,egerki yazılımı normal modda almıyorsa boot modda gönderirsin..



    cihazına uygun yazılımı indir zipli veya rarlı ise dosyayı çıkarıp ( BİN uzantılı olacak) usb içine at ve girişler menüsünden usb kontrol de bu dosyayı görür ve üstüne gelip kumandadan OK tusuna bas displayde d1-2-3-4-5...98-99 diye sayar ve dogru yazılımsa hafızaya yazar bu esnada cihaz kilitlenmiş gibi olur ama öyle degil sakın acele etme cihazın elektriğini kesme o yükleme yapar işlem bitince zaten cihaz kendini kapatıp açacaktır..

    yazılımın bayaaa eskiymis bu yazılımın üstüne bir cok özellik eklendi bence zaman kaybetmeden güncel yazılımı yükle ama tüm kanalları tekrar taratacaksın ona göre..

    Not:cihazın usb den yazılım dosyasını görmediyse rs232 kablo ile pc den atmak zorunda kalabilirsin cok eski yazılımlarda usb den yazılım güncelleme özelliği eklenmemişti..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.