Şimdi Ara

Next Görüntü aktarıcıdan PC-TV Bağlantı Ayraları En İyi Sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun aramalar sonucunda bana uyan özelliklerde bir Divx Player bulamadıktan sonra en iyi DİVX PLAYER bilgisayardır diyerek bilgisayarımı Arçelik Plazma Tv'ye bağlamaya karar verdim. 256 mb ekkran kartımın DVI ve S-Video çıkışı vardı. TV ve bilgisayarın arası uzun olduğu için 20 metre DVI kablo aradım fakat bulamadım. Next marka görüntü aktarıcımdan aldığım bir dönüştürücü sayesinde ekran kartının S video çıkışını kullanarak toss ile görüntüyü TV'ye ulaştırmayı başardım. benim sorum bu noktada şudur. Televizyonunda DVI girişi olduğundan ekran kartının DVI çıkışından göüntü aktarıcısının tos girişine nasıl girebilirim. Böyle bir kablo var mıdır? Görüntü kalitesi fark edermi? Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer böyle bir ucu DVI diğer ucu toss bir kablo var ise hem TV 'ye hemde bilgisayardan buyolla çıkarsam şuanki S-video ile aldığım görüntüden çok farklı bir görüntü elde edebilirmiyim.?







  • Görüntü aktarıcıyla hiçbir zaman istediğin netlikte bir görüntü alamazsın ayrıca belirtmiş olduğun aparatında bulunabileceğini sanmıyorum
  • teşekkür ederim eldeki imkanlarla en ekonomik çözüm sanırım şuan için bu. Bizim memlekette 20 metre rga kabloyu 115 ytlden satmak için uğraşıyolar. DVI kablonun ne olduğunu bile bilen yok . Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.