Şimdi Ara

Next Piri Reis & Next YE-G 585

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bu iki ürün arasında kaldım ama sizce hangisini tercih etmeliyim ?

    Bluetooth çok önemli değil benim için. İstabuldayım ancak trafik bilgisini çok kullanacağımı da düşünmüyorum..



  • Hepsiburada.com da kıyaslama listesine eklediğimde Piri Reis in 600 Mhz olduğunu söylüyor. Bu sanırım yanlış. Zaten hepsiburada nın kıyaslama listesi olayına hastayım.. Hiç doğru bilgiler yazdığını görmedim..

    Piri Reis in şarj olayı kısa diyorlar ancak bu çok sorun olmaz heralde.

    Piri Reis i alacak gibiyim :)


    Bunun daha üst modeli var mıdır ?
  • Var :) Piri Reis II dahili TBS'li modeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBS olayını aktif olarak kullanan var mı bilmiyorum ama pek kullanmam gibi geliyor bana :)

    Siz ne kullanıyorsunuz gps.navigation ? Ne önerirsiniz :) 5015 modeli de iyi diyorlar ama..
  • Siz 585 ve Piri Reis yazmışsınız bende ondan yazdım,yoksa hiç bir cihaz ve marka 50xx serisinin eline su dökemez. Kullanın ve sonra bizimki iyi diyenleri deneyin mağazada filan anlarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gps.navigation

    Siz 585 ve Piri Reis yazmışsınız bende ondan yazdım,yoksa hiç bir cihaz ve marka 50xx serisinin eline su dökemez. Kullanın ve sonra bizimki iyi diyenleri deneyin mağazada filan anlarsınız

    Merhabalar

    Benim de 4 sene önce aldığım, aparatının tırnağını kırdığım ve artık emeklilik vaktinin geldiğini düşündüğüm YE-G708'i değiştirme zamanı gelmiş. Hatırlarım da bundan 4 sene önceki konuşmalarda ha geldi ha gelecek derken TMC artık aktif duruma geçmiş.
    Burada birkaç sorum var.
    TMC bilgisini sadece RDS üzerinden mi alıyoruz? (FM alıcısı vasıtasıyla) ve hangi istasyonlar (104.00 dışında) bu yayını yapıyor?
    Yoksa Android kullanan Navigasyon cihazlarında direkt internet üzerinden (ki bunun için de mobil telefonun internet share özelliğinin açık kalması gerekecek sürekli) alabiliyor muyuz?
    Piri Reis II 'de her ikisi de mevcut mu?

    Sevgili gps.navigation,
    Fikirlerinize değer veren biri olarak bana Next'in 50xx serisini neden Piri Reis II 'ye tercih ettiğinizi bildirebilir misiniz?

    Saygılar




  • Merhabalar..

    Benim de eski cihazım YE-G708 di. Memnundum fakat değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. Şu an Piri Reis geldi fakat kutusunu açmadan iade edip 5055 mi alsam diye düşünüyorum :)
  • Evet rengi dışında ben de memnundum 708'imden ama artık emeklilik zamanı geldi kendisinin.
    Size gelen Piri Reis mi yoksa Piri Reis 2 mi?
    Siz niye 5055'i düşünüyorsunuz?
  • gps.navigation arkadaşımız hız olarak 5055 i önermişti o yüzden kafam karıştı. Piri reis geldi bana. Henüz navigasyonunu kullanamadım. yorum yapamıyorum o yüzden. Kafam şu yüzden karıştı. Piri Reis android bir tablet aynı zamanda, yani çok fonksiyonlu. Amacımız sadece navigasyon ise neden tablet alıyoruz? 5055 de anladığım kadarıyla hem hızlı hem daha sade hem de daha kullanışlı. Ama piri reis de güzele benziyor bakalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beratbasat

    gps.navigation arkadaşımız hız olarak 5055 i önermişti o yüzden kafam karıştı. Piri reis geldi bana. Henüz navigasyonunu kullanamadım. yorum yapamıyorum o yüzden. Kafam şu yüzden karıştı. Piri Reis android bir tablet aynı zamanda, yani çok fonksiyonlu. Amacımız sadece navigasyon ise neden tablet alıyoruz? 5055 de anladığım kadarıyla hem hızlı hem daha sade hem de daha kullanışlı. Ama piri reis de güzele benziyor bakalım :)

    Piri Reis'ler Navigasyon Amacı ile üretilmiş ve Türkiye'de hala 5" olarak ilk ve tek android işletim sisteöli cihazlar. Piri Reis II'nin farkı dahili TBS olması. Ve yazdığınız gibi bildiğiniz Android 'li telefona benzer onlar nasılsa bunlarda öyle. Ama 5xxx modellerin farkı büyük, bir kere amacı navigasyon İlk defa Atlas6 (üstelik 1000mhz) kullanan cihazlar, hem 256mb ddr3 ram'e sahipler vsvs İmkan varsa olan marketleri inceleyin, adamlar çoğu markette hızından dolayı diğerleri kalır diye teşhire koymuyor bizzat şahidim inceleyin bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende çihaz araştırması yaparken piri reislere bakmıştım ama bence android işin içine girince gps işi pek iyi olmuyor benim aldığım next 5015 ile hızı göstermek amaçlı iki video çektim bu size fikir verebilir. Bana göre next bu cihazla güzel iş çıkartmış.imkanınız varsa teknoloji marketlerine gidip cihazı incelerseniz cihazı almadan mağazadan çıkmazsınız. Sağlıcakla kalın.






  • Daha öncede pnd cihaz kullandım onlardada bağlantı süreleri çapına göre iyiydi ama son aldığım next 5015 bu konuda mükemmel Arabada cihazı açıp navigasyon+ gps bağlantısı 17 saniye sürüyor hali hazırda kullandıgım gps+3g li android işletim sistemli 2 tane bir tanede yeni nesil ipad kullanıyorum yani tablet ve android işletim sistemini biliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı araba taşıyor ben neden taşıyayımki? Ayrıca bukadar tablet savunduğunuza bakılırsa satıcı felansınız sanırım bu nedenle bana musade siz tablet kullanın. Ayrıca yönetimden ricam konuyu açan üyeye saygisızlık olmaması için konu dışı nesajlar silinebilir.

    Ekleme;iyiki aracınızın kaldığı yerde/yolda bedava wifi varmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyintel -- 20 Temmuz 2013; 19:10:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaaaaa ulaşım'ın ruhu gelmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.