Şimdi Ara

NEXT YE 2000 CX PLUS HAKKINDA İKİ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 gün önce bir tane NEXT YE 2000 CX PLUS aldım. Bunla ilgili iki sorum olacak
    Soru 1. Televizyonun sesini açtığımda uydu alıcım açıkken muthiş zırıltı bir ses gürültüsü oluyor. Uydu alıcı kapalı iken televizyonun sesin tam açsamda böyle bir ses yok. Sizce bu cihaz arızalımıdır? Değiştirme mi önerir misiniz?

    Soru 2. Discovery kanalın frekansını değiştirmek istedim. Bir türlü yapamadım. Bir kanalın frekansını nasıl değiştirebilirim.



  • 1.soru için ortada anormal bir durum gözükmüyor. Sanırım uyuşmazlıktan kaynaklanan bir durum sözkonusu. Bende de aynı problem oluyor. Ben de televizyonun sesini mümkün olduğu kadar kısıp uydunun sesini açıyorum. Sanırsam normal bir durum.

    2.soru
    Discovery kanalı bildiğim kadarıyla şifreli. Ama her durumda bir kanalın frekansını değiştirmen için eski kanalı silip yeni frekansı girip kanal ekleme yapmalısın. Frekansı bilmiyorsan otomatik arama ile de arattırabilirsin.
  • İlk başta kalitesiz scart kabloda zırıltı oluyordu.Kaliteli scart aldım zırıltı azaldı ama kesilmedi.Tv nin sesini kısıp receiverin sesini açmalısın.En iyi çözüm bu.
  • Gerekli yanıtları dekonline vermiş, lakin yeni tp ekleme ile 12731 V 03333
    değerlerini girip şebeke açık tarama yaparsanız D.very'nin yanısıra eksik olan tüm kanalları taramış olursunuz.
  • Arkadaşlar zırıltı problemimi çözdüm. 7 $ bir tane vakumlu scart kablo aldım. Zırıltı % 80 azaldı. Şu anda televizyonun sesini fullesem cihazın sesini sessize dahi almış olsam en sessiz ortamda o zırıltı neredeyse duyulmuyor.

    ikinci sorunumu aydın boğan sağolsun kökten halletti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.