Şimdi Ara

Neyi Turk ogretmenler kotu Engilizce veriyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hola, mi nombro es (me llamo) Samet. Tengo 15 años. Yo vivo en Paises bajos y mi nacionalidad es Turquia. Mi Turcu no es bueno, pero lo entiendo mucho! Solamente no lo puedo escribir.

    Hallo ik heet Samet. Ik ben 15 jaar en woon in Nederland. Mijn nationaliteit is Turks. Mijn turks is slecht maar ik begrijp het wel, alleen met schrijven heb ik een groot probleem.

    Hello my name is Samet. I am 15 years old. I live in The Netherlands and my nationality is Turkish. I can understand my own language very well have big struggles with writing.

    BILLIN KI , BEN TURKCE YAZAMIYORUM, AMA ANYORUM VE HOLLANDACAM,ENGILIZCEM COK IYI VE ESPANYOLCA OGRENIYORUM

    ( ISTERSEN ENGILIZCE GERI YAZIN ) !!

    Merhaba, benim bir sorumum var. Neyi turkiyede ogretmenler kotu engilicze veriyorlar cocoklara? Vallahi ben gecen sene turkiye gittim ve yegenim bir soru sordu. Ve ben bu ne dedim, adam hersey yanlis yazde ve hic konusamiyor. Yasi 15, ile bende 15 yasindayim.. neyi boyle kotu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çünkü Türkiye de şu anda yabancı dilin verilme amacı öğrenci dil bilgisi bilsin konuşmasada olur. Ne yazıkki şu anki sistem öyle. Türkiyedeki öğrenci kağıt üzerinde yabancı dili yapar ama konuşamaz. Çünkü öyle bir eğitim almıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.