Şimdi Ara

NFL Yeni Sezonda S Sport 2 ve S Sport Plus’ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NFL Yeni Sezonda S Sport 2 ve S Sport Plus’ta

    Amerika’nın en çok izlenen organizasyonu NFL, bundan böyle S Sport 2 ve S Sport Plus’ta olacak. Her hafta birçok müsabaka, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden Amerikan Futbolu tutkunlarıyla buluşacak.

    Pandemi sebebiyle birçok organizasyon fikstürde değişiklik yaptı veya müsabakaları tamamen iptal etti. NFL ise ciddi bir değişiklik yapmadan yoluna devam eden organizasyonlarında biri. Her yıl olduğu gibi Eylül ayının ikinci haftasında başlayacak olan NFL’in Türkiye’deki resmi yayıncısı ise S Sport 2 oldu. Sezon boyunca müsabakalar S Sport 2 ve S Sport Plus’ta olacak.

    NFL Yeni Sezonda S Sport 2 ve S Sport Plus’ta


    İlk Maç 13 Eylül’de

    NFL’de sezon 11 Eylül günü, Kansas City Chiefs-Houston Texans mücadelesiyle başlıyor. Bununla birlikte S Sport 2’deki yayınların 13 Eylül’de başlayacağı açıklandı. S Sport Twitter hesabından ilerleyen günlerde maç takviminin paylaşılması bekleniyor.

    NFL müsabakalarını naklen yayınlayacak olan S Sport’un, yayın haklarını 3 sezonluğuna aldığı kamuoyuyla paylaşıldı. Tüm maçlar da S Sport 2 ve S Sport Plus’ta Amerikan Futbolu tutkunlarıyla buluşacak. S Sport’un yaptığı açıklama şu şekilde:

    “Amerikan Ulusal Futbol Ligi #NFL, 3 sezon boyunca S Sport Plus’ta! Heyecan dolu maçlar 13 Eylül’den itibaren sizlerle olacak!”

    NFL Yeni Sezonda S Sport 2 ve S Sport Plus’ta


    Anlatım Koltuğunda İzge Can Günal Oturacak

    Türkiye’de fazlaca takipçisi bulunmasına rağmen resmi bir yayıncısı olmayan NFL’in yeni sezonunda, bu açık kapatılacak ve S Sport 2 üzerinden maçlar naklen yayınlanacak. Mücadelelerin anlatım koltuğunda ise S Sport’ta Moto GP yarışlarını da anlatan İzge Can Günal oturacak. Bununla birlikte “Super Bowl hangi kanalda? NFL maçları hangi kanalda? NFL maçlarını Türkçe izleyebilir miyim?” gibi sorular yanıtını bulmuş olacak.

    İzge Can Günal’ın Twitter’dan yaptığı paylaşımda cevabı merak edilen birkaç sorunun yanıtı da verildi. S Sport 2 ve S Sport Plus’ta NFL maçlarının Türkçe yayınlanacağını açıklayan Günal, her Pazar gecesi iki maçın ekranlara geleceğini belirtti.

    “Amerikan futbolu severlere müjde: NFL, bu sezondan itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus’ta! Her Pazar gecesi iki maç, Monday Night Football, tüm playoff maçları ve tabii ki Super Bowl canlı ve Türkçe yayınlarla sizlerle olacak. Sürprizlerimiz bununla sınırlı kalmayabilir...”



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 5 Eylül 2020; 13:13:4 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.