Şimdi Ara

nfs most wanted 2 araçlar ve bulundulari yerler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
104.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihathalitt

    quote:

    Orijinalden alıntı: darberhan

    oyunu tablete yükledim,tabletten oynıyan varsa yardım edebilir mi?


    anlamadım. tablet o oyunu kaldırmaz ki.

    http://www.cepde.net/ara/need%20for%20speed/s/1
    burdan yükledim bak istersen benim tablet çalıştırdı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssads123

    Bakin Beyler Anlayan anladi bu mesaji

    Need For Speed Most Wanted 2 oyuncuları her yarıs yaptıktan sonra haritalara arabalar gelir ve yarisi kazandiktan sonra bizdeki kullandıgımız araba Audia diyelim yarisi bu arabayla kazandıgınız zaman arabayi gelistirebiliyorsunuz Her bir yarisi kazanirsaniz araba gelistiriyorsunuz [Ha siz diyorsanız arabalara nasil modifiye fln atiliyor Onuda soylim]Arabala modifiye yapmak icin 1.kariyeri bitirdikten sonra 2.kariyeri bitirmeniz gerekiyor bitirdikten sonra haritada ups market diye bir Shop var orada modifiye yapıyorsunuz... [Deqisik arabalar kullanmak istiyorsanız Onuda soylim]Bakin oyuna baslamadan once esc tusuna basın sag tarafta Adamların 1. 2. 3. 4. pano yarısmaları var onları kazanırsanız adamların arabalarını alıyorsunuz oraba sizin oluyor ve o arabalar car sellect yerine kuruluyor car sellect panosuna gelmek icin ayarlardan bakabilirsiniz ve Bakin...


    Onemli.... [Most wanted2 de her bir yarisi 2. 3.lukle bitirmeyin sakin 1.likle bitirin 2. 3.lukle bitirdiginiz zaman son kariyeri gecemessiniz Aleqsandra Jorqem Kariyeri cok onemli Bu kariyeri gecemessiniz ve her zaman 1. olmaya calisin] Beyler Bu arada Her bir yarisi kazanirsaniz 12.000sp fln veriyo sp(sapokajmer)paralarini biriktirirseniz Hiz yarislarina katilirsiniz hiz yarisi dedigim esc bas sag da pano var onlar hiz yarisidir[Ha sunuda soylim Need for speed most wanted 2 de Surekli yoldan araba fln almayin her qorduqunuz arabalari almayin bastan baslayin wanted 2 haritalari qezin mustanq Cti S6 aracini bulun son yarista mustanq citi Aleqsandra Jorqem kariyerinde Direq adama carpa carpa qidin Son kariyerde Full 6.seviyeli polisler gelio Gidipte ferrari Gollardo Audio Porsh Benzt Le yarisa girmeyin mustanq Cti S6 polislere karsı cok super bir aractir son seviyesine kdr getirdiginiz zmn 378basiyo Her arabadan hizli Ben yanlis yaptim ama bitirdim most wanted 2yi benim yaptiqim hatalari sizlerde yapmayin arkadaslar... O yuzden emeqiniz bosa gitmesin diye Bu paylasimi yaptim

    Emeqe Sayqi...
    Hepsini okuyun Arkadaslar
    Allaha Emanet Gonulden sevqilerle
    Yiqit ozenates
    Benim yaptiqim hatalari sizde yapmayin diye bu
    paylasimi yaptim

    ya yeni gördüm ben jackspotların 120 küsür tanesinden 50-60 tanesini buldum hepsiyle gezdim 2 gün önce başladım ya. most wanted listesinde 9. yum 125 bin küsür sp m var . sadece ilk arabamız olan porsche nin ilk yarışını yaptım. hatamı yaptım yeni oyun falan başlatamıyoz mu ?




  • Haydaa neyse ozaman yeni oyun başlatalım.
  • slm arkadaşlar ben nfs most wanted de türk araba yaması araıyorum ama bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • mustafa456123 M kullanıcısına yanıt
    yapman için o indirdiğin yamayı kur @mustafa456123
  • bu oyunu da hot pursuit gibi yapsaydı keşke akılsızlar.
    arabaları bulmak için oyuna çok zaman ayırmak lazım.
  • İnternette bu tarz jackspot haritaları var ama hem bakıp hem haritadan aracı konumlandırmak biraz zor. O yüzden kendin bulman daha zevkli.

    http://86bb71d19d3bcb79effc-d9e6924a0395cb1b5b9f03b7640d26eb.r91.cf1.rackcdn.com/wp-content/uploads/2012/11/need-for-speed-most-wanted-2012-jack-spots-map-646x339.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADAMIM O ARAÇLAR SON 5 TE BAŞKA BİR DEĞİŞLE İLK BEŞTE YER ALIYOR. ONLARI ALABİLMEN İÇİN "SP" DENİLEN OYUN PUANININ SIRALAMADA YETERLİ OLMASI GEREK. O SAYDIĞIN ARAÇLARIN KENDİ PUANLARI VAR. O PUANLARA ULAŞMAN GEREK. "SP" KAZANMAK İÇİN İSE ELİNDEKİ ARAÇLARIN YARIŞLARINI TEKER TEKER YAPMAN GEREK.




  • QART kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba sorununu çözdüm sanırım kardeşim . Oyundayken herhangi bir yerde durup klavyede sağ tarafta duran rakamlardan 6'ya bas. Sonra 2 rakamıyla aşağıya in ve change carın üstüne gel . Yine 6 ya bas istediğin arabayı seç . Sonra 6 ya bas ve arabaların bulunduğu bölgeleri seç ve son olarak yine 6 ya bas jump to cara basınca işlem tamamdır kardeşim ben bu şekilde oynuyorum sende de böledir herhalde :D
  • sa arkadaşlar.ben dün most wanted 2 yi indirdim torrent-oyundan daemon toolsdan kurdum ama origin istedi ilk başta crack yaptım ama basınca launchere hiçbirşey açılmıyor bomboş duruyor ekran sorun olan varsa aynı şekilde çözmüş kişiler yardım edebilir mi delireceğim ya nfs serisini oynamak istiyorum her oyun aynı sorun yaşıyorum.
  • merhaba arkadaşlar.ben dün indirdim bu oyunu torrentoyun dan,daemon toolsdan kurdum crack yaptım fakat tıklayınca launchere hiçbirşey açılmıyor bomboş duruyor aynı şekilde aynı sorunu yaşayıp çözmüş olanlar yardım edebilir mi delireceğim yav kaç oyundur aynı sorun hep nfs de yaşıyorum..
  • merhaba arkadaşlar.ben dün indirdim bu oyunu torrentoyun dan,daemon toolsdan kurdum crack yaptım fakat tıklayınca launchere hiçbirşey açılmıyor bomboş duruyor aynı şekilde aynı sorunu yaşayıp çözmüş olanlar yardım edebilir mi delireceğim yav kaç oyundur aynı sorun hep nfs de yaşıyorum..
  • Kardeşlerim şimdi ben NFS Most Wanted 2'de (Bahsettiğiniz Oyun) Koensiengg Agera R ile kapıştım yendim. Yok ettikten sonra EasyDrive'a geldi. Ancak ben o arabaya geçiş yapmak istediğimde "Takipte Açık Değil" cümlesini görüyorum. Ne yapacağımı bana söyleyecek arkadaş varsa, konuda alıntı yaparak cevap versin.

    Şimdiden Teşekkürler....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsoylu1998

    Kardeşlerim şimdi ben NFS Most Wanted 2'de (Bahsettiğiniz Oyun) Koensiengg Agera R ile kapıştım yendim. Yok ettikten sonra EasyDrive'a geldi. Ancak ben o arabaya geçiş yapmak istediğimde "Takipte Açık Değil" cümlesini görüyorum. Ne yapacağımı bana söyleyecek arkadaş varsa, konuda alıntı yaparak cevap versin.

    Şimdiden Teşekkürler....

    easy drive haritada ortaya çıkardıgın arabalara direk seni ısınlayabiliyor diye hatırlyorum.arabanın oldugu yerden hic gecmemissindir belki :)
  • WiLdNesS W kullanıcısına yanıt

    arabayı yakalayamazsak alamıyor muyuz tek seferde

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.